chicken Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Piekny psiak... Sliczne zdjecia-napewno bedziemy z kesi cyesciej ogladac ta galeire :loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A Agnieszka "zapomniała" napisać, że oprócz tego, że w Będzinie byli na zamku, to byli też na wystawie, gdzie Phara została Zwycięzcą Rasy oraz była druga na BISie Ras Polskich i drugia na grupie (II BOG). Rozumiecie, to takie drobne, nie warte wzmianki szczegóły :evil_lol: :laola: Pozdrawiam donosicielka :evil_lol: Quote
Rauni Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ha! To już doprawdy skromność nieco przesadna! Gratulacje i uściski dla Pharki! Quote
AgaiPhara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 chicken napisał(a):Piekny psiak... Sliczne zdjecia-napewno bedziemy z kesi cyesciej ogladac ta galeire :loveu::loveu: Witaj chicken! Zapraszamy, zapraszamy Anza&Hacker napisał(a):Naprawde piękny ten zamek:loveu: - ja myślałam, że będzie więcej Phary... prosze o jakieś zdjątka tej ślicznej psinki - oczywiście w miarę możliwości:p Z serii ulubione - polowanie udane, piłeczka wyłowiona Marysia, Rauni, Anza dziękujemy za gratulacje ;) Rauni uściski przekazane - zaaaaawsze przekazuję :loveu: Quote
Rauni Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Rauni uściski przekazane - zaaaaawsze przekazuję :loveu: Pewnie, każdy pretekst jest dobry :) Czy Pharka się daje ściskać? Bo Vigo się wierci jak wrzecionko, a Sunday musi mieć humor na przytulanki. Za to jedno i drugie lubi całować :eviltong: Quote
AgaiPhara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Rauni napisał(a): Czy Pharka się daje ściskać? Bo Vigo się wierci jak wrzecionko, a Sunday musi mieć humor na przytulanki. Za to jedno i drugie lubi całować :eviltong: Przytulić zawsze się do niej mogę, rano to sama się we mnie wtula, wtula i wtuuula i tak może dłuuugo, mój czarny piesioch :loveu: Uch.. aż muszę ją teraz wymęczyć, bo mi tu jeszcze pomrukiwać przez sen zaczęła. A zdziwiłabym się, gdyby Vigocki wysiedział w miejscu przytulanki - za to całowanie baaardzo mi do niego pasuje. Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :oops:kurcze wstyd się przyznać ze ja tak blisko mieszkam a nie byłam jeszcze w Będzinie / na wystawę tez nie dojechałam bo przegapiłam:cool3:/ Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):A Agnieszka "zapomniała" napisać, że oprócz tego, że w Będzinie byli na zamku, to byli też na wystawie, gdzie Phara została Zwycięzcą Rasy oraz była druga na BISie Ras Polskich i drugia na grupie (II BOG). Rozumiecie, to takie drobne, nie warte wzmianki szczegóły :evil_lol: :laola: Pozdrawiam donosicielka :evil_lol: GRATULACJE!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Ania-i-Psota Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jeju, ale my jesteśmy gapcie:oops::oops: , że dopiero teraz trafiamy do przepięknej galerii naszej ulubionej psotkowej siostrzyczki PHARKI. Aga, suuuper:multi: :multi: :multi: , że wreszcie:mad: !!! założyłaś PHARCE galerię, będziemy tu na pewno częstymi gośćmi i prosimy o więcej zdjęć (przecież wiemy, że masz bogate archiwum, którym naprawdę warto się podzielić). I choć już gratulowałyśmy będzińskiego sukcesu - jeszcze raz, a co! Buziaczki:buzi: i więcej takich!!!:klacz: :Rose: A zamek rzeczywiście ekstra, nie wiedziałam, że Będzin ma jakieś zabytki, zawsze kojarzył mi się z górnictwem... A skoro zachwyciłaś się Będzinem, z własnego doświadczenia polecam jeszcze Szlak Orlich Gniazd, choć tam większość zamków w znacznie gorszym stanie, ale przepięknie malowniczo położone. Zresztą niektórzy dogomaniacy jedno z miejsc położonych na tym szlaku chyba baaardzo dobrze znają;) Tymczasem przegląd naszych ulubionych zdjątek (tylko Pharki, bo to w końcu jej galeria, choć inne też są fajoskie, szczególnie Mia-nietoperz też nas zachwyca:evil_lol: ) AgaiPhara napisał(a): za chwilę cdn. Quote
Ania-i-Psota Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 cd. naszych ulubionych AgaiPhara napisał(a): I mam prabl, im dłużej wybieram, tym więcej by się chciało (tyle tu piękności zdjątek:loveu: ), to chyba nie będę przedłużać, po prostu baaardzo prosimy o nowe! Tymczasem, dziewczynki, powodzenia w niedzielę:calus: , trzymamy kciuki! A my jutro... a, na razie cicho sza, opowiemy po powrocie:bye: Quote
AgaiPhara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Jak miło, że tu TYLU gości zawitało :jumpie: anetta dziękujemy :loveu: Alicja jak miło, że wpadłaś :). Daaawno Cię tu nie było. bigos dzięki! :mdrmed: Hania dziękujemy. I też cieszymy się, że znów nas odwiedziłaś :) no i last but not least Aniu!! Jak się cieszę, że u nas zagościłaś!! :multi: Zapraszamy 24/7. A dla Was to ja będę musiała nowe zdjęcia szybko robić, bo już nie mam w czym przebierać - z całym archiwum jesteście na bieżąco ;) Quote
AgaiPhara Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Deszcz siąpi za oknami - pełny relaks dla uszu :loveu: Tymczasem zapraszam Was na bezkrwawe polowanie - fotograficzny pokot: 8 dzików, 3 sarny Quote
AgaiPhara Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Polowania ciag dalszy: na lądującego Pana Łabędzia dostojnego Pana Bociana pięknego i walecznego Pana Zwinkę i przyprawiającego o szybsze bicie mojego serca, a Pharkę o szaleńcze merdanie ogonkiem z całą doopką - Pana Grzegorza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ;)no no udane to polowanie...najpierw dziczki , potem sarenki , potem ptaszki i etc a na końcu .....;)pan Grzegorz:p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 super zdjecia z polowania:loveu: na te ostatnie chyba bylo najtrudniej zapolowac co ? :lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AgaiPhara napisał(a):Deszcz siąpi za oknami - pełny relaks dla uszu :loveu: Tymczasem zapraszam Was na bezkrwawe polowanie - fotograficzny pokot: 8 dzików, 3 sarny Świetne zdjęcia, zwłaszcza te dwa - miło, że bezkrwawe to polowanie:loveu: Ten łabądź podbił moje serce!!!:loveu: Quote
shangri_la Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 gratulacje wielkie dla Phary :loveu: fotki z zamku zapieraja dech normalnie ( i jaka pogoda sie udala:razz: ) jakis skoczny dziczek :evil_lol:, to gdzies niedaleko? niezla mina pana zwinki:evil_lol: i normalnie cudowny labedz pozdrawiam Quote
KUMPELka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AgaiPhara napisał(a):Polowania ciag dalszy: na lądującego Pana Łabędzia Coś pięknego i ten kolor wody :crazyeye: Quote
KUMPELka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):A Agnieszka "zapomniała" napisać, że oprócz tego, że w Będzinie byli na zamku, to byli też na wystawie, gdzie Phara została Zwycięzcą Rasy oraz była druga na BISie Ras Polskich i drugia na grupie (II BOG). Rozumiecie, to takie drobne, nie warte wzmianki szczegóły :evil_lol: Brawo:multi: , brawo :multi: ,brawo :multi: Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ale śliczne :loveu: :loveu: :loveu: zakochałam się:loveu: Quote
AgaiPhara Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicja Pan Grzegorz :loveu: na polowaniach obecny jest zawsze, a dziwnym trafem jego jest uchwycić najtrudniej ;) Daga no!!! dokładnie jak wyżej :evil_lol: Anza a zdjęcie to trzaśnięte zostało w ekstremalnym pośpiechu - właśnie przyjechaliśmy nad jezioro, jeszcze się nie rozpakowaliśmy, a tu słyszę, że leci łabędź - to był mój rekord w składaniu aparatu (zmiana obiektywu) ;) APSA bardzo się cieszę, że się tak podoba :loveu: shangri dziekujemy! No to pochwalimy się po cichu, że w Legnicy zakończyłyśmy dorosły championat :multi: Co do zdjęć - dziczki to całkiem przypadkiem zaskoczyły nas w okolicach Leśnicy - tam też miałam okazję ćwiczyć szybkie składanie się do strzału - stąd zdjęcia lekko rozmazane, a do tego auto było w ruchu i rzucało nami niemiłosiernie. A zamek.. ech.. zdjęcia W OGÓLE nie oddają jego piękna. Jak zaczęłam przeglądać je w domu, aż nie wierzyłam, że monitor może tak kłamać.. KUMPELka dziękujemy!!!!!! :multi: :multi: *luthien* :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts