Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaiPhara']Aha, i jeszcze w rumianku buszowało

Jakie to piękne !
Poczytałam sobie trochę o Twoim Nikonie ... Ehhh , to musi jeszcze poczekać ... A ja MUSZĘ odnosić się z empatią do mojego badziewia :cool1:
Bo inaczej nie mogłabym z niego korzystać ...
Dobranoc !

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jakie to piękne !
Poczytałam sobie trochę o Twoim Nikonie ... Ehhh , to musi jeszcze poczekać ... A ja MUSZĘ odnosić się z empatią do mojego badziewia :cool1:
Bo inaczej nie mogłabym z niego korzystać ...
Dobranoc !
Pięknie to ujęłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mam podobne odczucia i mój TZ czyli rtg;)

Posted

[quote name='AgaiPhara']Udka powiadasz?? No to zapraszamy jeszcze na przegląd Miowych udek centralnie od tyłu :evil_lol:

ale foto:cool3:, tylko eeeee ta lapa w okolicy karku to jest wlasnie tylna prawa?

jak slicznie plywamy, mokry lebek;)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Mokre gończe łebki to jest to :loveu:

A ta latająca sunia jest po prostu straszna! :scared:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Też uwielbiam, jak psiak jest mokry.
A Mia wcale nie jest straszna. To bardzo sympatyczna dziewczyna (choć szczączkę ma dwa razy większą od Cannellki i Pharki razem wziętych) - dowodem na to jest jedna jedyna piłka, jaką się bawiły w trójkę przez blisko 7h - i do żadnych scysji nie dochodziło :loveu::multi:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Też uwielbiam, jak psiak jest mokry.
A Mia wcale nie jest straszna. To bardzo sympatyczna dziewczyna (choć szczączkę ma dwa razy większą od Cannellki i Pharki razem wziętych) - dowodem na to jest jedna jedyna piłka, jaką się bawiły w trójkę przez blisko 7h - i do żadnych scysji nie dochodziło :loveu::multi:

A ja nie mówię, że Mia jest groźna :razz: Ale gdyby mój pies takie rzeczy wyczniał w powietrzu, to bym się bała, że się uszkodzi... :roll: W tym sensie jest ona dla mnie "straszna" :p

Jakby Una z nimi była to scysja pewnie byłaby szybko :evil_lol:

Pozdrawionka
Marysia i Una

Posted

Rauni napisał(a):
Ha, Mia wygląda na urodzony talent frisbowy :)

Olga, żebyś wiedziała!! Ona ZAWSZE lądowała do tego na przednie lub od razu cztery łapy - normalnie jak kot. Talent jakich mało. Dlatego, Marysiu, istniały marne szanse na kontuzję u tego egzemplarza ;) Pełen profesjonalizm :mdrmed: