Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia już sama bym z chęcią z nią polatała :mdrmed:

Marysia ;)

Tośka pisnęłam ze szczęścia, jak zobaczyłam ją na podglądzie :multi:- szkoda tylko, że nieostra

Anza a jak!

Medorowa ;);)

Przeglądy podniebienia w locie:

Posted

... tak oglądam te Twoje fotki i widze, że masz duuużą wprawe w foceniu psów (psa) łapiących piłki... może kiedyś dasz się namówić na sfocenie mojego pieska przy tej czynności? :cool3:

...a swoją drogą to brak Pharki nam na agility... tak smutno bez ześwirowanej gończej w ciągłym ruchu na treningach - nie możemy się już doczekać aż wrócicie na plac :grins:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']... tak oglądam te Twoje fotki i widze, że masz duuużą wprawe w foceniu psów (psa) łapiących piłki... może kiedyś dasz się namówić na sfocenie mojego pieska przy tej czynności? :cool3:
duuuża nie jest, bo niewszechstronna -jedyny model to Pharka ;) Ale jeśli tylko Hacker nie wleci na mnie w pędzie po piłkę (bo na początku wcale nie jest to takie oczywiste), możemy spróbować!

[quote name='Anza&Hacker']... ...a swoją drogą to brak Pharki nam na agility... tak smutno bez ześwirowanej gończej w ciągłym ruchu na treningach - nie możemy się już doczekać aż wrócicie na plac :grins:
mi też :loveu: i jej też :loveu::loveu: Jak już się powiększy rodzinka, wracamy do zabawy :multi:

A tu jeszcze krótki cd zbliżeń:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
Ale jeśli tylko Hacker nie wleci na mnie w pędzie po piłkę (bo na początku wcale nie jest to takie oczywiste), możemy spróbować!

Suuuuper! :multi:
Hacker na pewno Ciebie nie zabije - nie ma tego w zwyczaju :razz:

To kiedy możemy się załapć... masz czas w tygodniu np. we wtorek o dowolnej godzinie? Nam by pasował park Szczytnicki - Wam chyba blisko do niego(?)... a my mamy tam kawałek, ale możemy podejść sobie wałem :lol:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Suuuuper! :multi:
Hacker na pewno Ciebie nie zabije - nie ma tego w zwyczaju :razz:

To kiedy możemy się załapć... masz czas w tygodniu np. we wtorek o dowolnej godzinie? Nam by pasował park Szczytnicki - Wam chyba blisko do niego(?)... a my mamy tam kawałek, ale możemy podejść sobie wałem :lol:
Anza, w tej chwili to na pewno nie wypali ;), bo nie wypuszczam się dalej niż kilometr od domu :mdrmed: i 100 m od WC :mdrmed::mdrmed: Rauni na pewno coś na ten temat wie :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Oj mnóstwo tu zmian :crazyeye: hohoho, dawno tu nie byłyśmy i już załujemy:oops:. Fajnie, że Wam się wkrótce rodzinka powiększy:multi:

I jak zwykle śliczne foteczki!! A jak widzę Pharkę z piłką to... ach. Psota ma to samo z patykami; ta sama gończa pasja, to chyba rodzinne ;). Pharulski ma jednak to szczęście, że pańcia śliczne foty robi.
Czekamy na więcej :)
Tymczasem gorąco Was wszystkich pozdrawiamy:iloveyou:! I do następnego razu!

Posted

Anza pewnie spotkamy się na treningu :razz:

Kaśka hihi, dużo to mnie nie widać ;) Ale miło słuchać takich miłych komplementów od jeszcze milszych ludzi :loveu:
Pharka w kondycji lepszej, dzięki, ale nadal walczymy..

Ania witamy po megadługiej przerwie :multi:Zapraszamy częściej!!!

I na zaostrzenie apetytu załączamy fotkę dla wszystkich naszych Gości :loveu: Słoneczko wyszło dosłownie na chwilkę, żeby oświetlić Pharkowy pysio :Cool!:

• 3 months later...
Posted

Aga, gdzie jesteście?!
gdzie są nowe psio-dziecięce zdjęcia?! :candle:
jak się macie?
z przyjemnością wyręczyłabym Cię w załączaniu gończo-bobasowych fotek, ale coś bociany trzymają się z daleka od naszej okolicy :P

• 1 month later...
Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
Aga, gdzie jesteście?!
gdzie są nowe psio-dziecięce zdjęcia?! :candle:
jak się macie?
z przyjemnością wyręczyłabym Cię w załączaniu gończo-bobasowych fotek, ale coś bociany trzymają się z daleka od naszej okolicy :P

Czołem!!
Jak z pompą, to z POMPĄ! Przedstawiamy Wam naszego ALKA!

Kasiu, bo te bociany to tak znienacka odwiedzają. Nawet się nie spodziejesz i był ;-)