AgaiPhara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Rauni Ty tu nie phikaj, bo my mamy jeszcze czas i może się z tego zrobić więcej ;) Pharka z prawej Pharka z lewej i od frontu Quote
Anza&Hacker Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Od frontu najleprza... i tym razem wszystkie ostre! :bigcool: Quote
AgaiPhara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 :crazyeye::lol!: i pełne opanowanie A to moja ULUBIONA pozycja łapania przez nią piłki Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 WOW :loveu::crazyeye::lol::loveu: Quote
Tośka_m Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Rewelacyjne foty latającej Pharki! A ta z ucholcami i dzikimi oczami po prostu mnie rozwaliła :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Latające Pharki rullzzz!!! :grins: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 buhaha:turn-l::turn-l: http://img148.imageshack.us/img148/2609/22980781hf9.jpg Quote
AgaiPhara Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Klaudia już sama bym z chęcią z nią polatała :mdrmed: Marysia ;) Tośka pisnęłam ze szczęścia, jak zobaczyłam ją na podglądzie :multi:- szkoda tylko, że nieostra Anza a jak! Medorowa ;);) Przeglądy podniebienia w locie: Quote
Anza&Hacker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ... tak oglądam te Twoje fotki i widze, że masz duuużą wprawe w foceniu psów (psa) łapiących piłki... może kiedyś dasz się namówić na sfocenie mojego pieska przy tej czynności? :cool3: ...a swoją drogą to brak Pharki nam na agility... tak smutno bez ześwirowanej gończej w ciągłym ruchu na treningach - nie możemy się już doczekać aż wrócicie na plac :grins: Quote
AgaiPhara Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Anza&Hacker']... tak oglądam te Twoje fotki i widze, że masz duuużą wprawe w foceniu psów (psa) łapiących piłki... może kiedyś dasz się namówić na sfocenie mojego pieska przy tej czynności? :cool3: duuuża nie jest, bo niewszechstronna -jedyny model to Pharka ;) Ale jeśli tylko Hacker nie wleci na mnie w pędzie po piłkę (bo na początku wcale nie jest to takie oczywiste), możemy spróbować! [quote name='Anza&Hacker']... ...a swoją drogą to brak Pharki nam na agility... tak smutno bez ześwirowanej gończej w ciągłym ruchu na treningach - nie możemy się już doczekać aż wrócicie na plac :grins: mi też :loveu: i jej też :loveu::loveu: Jak już się powiększy rodzinka, wracamy do zabawy :multi: A tu jeszcze krótki cd zbliżeń: Quote
AgaiPhara Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 I trochę wyjazdów z kadru :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 A na koniec mój ukochany PotPhór Quote
Anza&Hacker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 AgaiPhara napisał(a):Ale jeśli tylko Hacker nie wleci na mnie w pędzie po piłkę (bo na początku wcale nie jest to takie oczywiste), możemy spróbować! Suuuuper! :multi: Hacker na pewno Ciebie nie zabije - nie ma tego w zwyczaju :razz: To kiedy możemy się załapć... masz czas w tygodniu np. we wtorek o dowolnej godzinie? Nam by pasował park Szczytnicki - Wam chyba blisko do niego(?)... a my mamy tam kawałek, ale możemy podejść sobie wałem :lol: Quote
AgaiPhara Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Suuuuper! :multi: Hacker na pewno Ciebie nie zabije - nie ma tego w zwyczaju :razz: To kiedy możemy się załapć... masz czas w tygodniu np. we wtorek o dowolnej godzinie? Nam by pasował park Szczytnicki - Wam chyba blisko do niego(?)... a my mamy tam kawałek, ale możemy podejść sobie wałem :lol: Anza, w tej chwili to na pewno nie wypali ;), bo nie wypuszczam się dalej niż kilometr od domu :mdrmed: i 100 m od WC :mdrmed::mdrmed: Rauni na pewno coś na ten temat wie :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Anza&Hacker Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No problem... poczekamy, aż to małe istnienie z Ciebie wylezie i dojdziesz do siebie po tym... a wtedy jakoś sie umuwimy :cool1: Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aga, ślicznie wyglądasz :loveu: BRZUCHATKI GÓRĄ! (rzekłam zazdrośnie...) widzę że Pharka w dobrej kondycji :p cieszę bardzo! pozdrawiam! Quote
Ania-i-Psota Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oj mnóstwo tu zmian :crazyeye: hohoho, dawno tu nie byłyśmy i już załujemy:oops:. Fajnie, że Wam się wkrótce rodzinka powiększy:multi: I jak zwykle śliczne foteczki!! A jak widzę Pharkę z piłką to... ach. Psota ma to samo z patykami; ta sama gończa pasja, to chyba rodzinne ;). Pharulski ma jednak to szczęście, że pańcia śliczne foty robi. Czekamy na więcej :) Tymczasem gorąco Was wszystkich pozdrawiamy:iloveyou:! I do następnego razu! Quote
AgaiPhara Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Anza pewnie spotkamy się na treningu :razz: Kaśka hihi, dużo to mnie nie widać ;) Ale miło słuchać takich miłych komplementów od jeszcze milszych ludzi :loveu: Pharka w kondycji lepszej, dzięki, ale nadal walczymy.. Ania witamy po megadługiej przerwie :multi:Zapraszamy częściej!!! I na zaostrzenie apetytu załączamy fotkę dla wszystkich naszych Gości :loveu: Słoneczko wyszło dosłownie na chwilkę, żeby oświetlić Pharkowy pysio :Cool!: Quote
shangri_la Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cudowne http://img218.imageshack.us/img218/4581/dsc7003copybd2.jpg :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Powiem tyle: WOW! :loveu::loveu::loveu: Jest to doskonały przykład, że w fotografii, oprócz dobrego warsztatu, potrzeba też szczęścia :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/4581/dsc7003copybd2.jpg - super! :bigcool: ...a dzisiaj jest cudna pogoda, może przyniesie nam nowe Pharki? :roll: Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Aga, gdzie jesteście?! gdzie są nowe psio-dziecięce zdjęcia?! :candle: jak się macie? z przyjemnością wyręczyłabym Cię w załączaniu gończo-bobasowych fotek, ale coś bociany trzymają się z daleka od naszej okolicy :P Quote
AgaiPhara Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Kaśka (Hasta) napisał(a):Aga, gdzie jesteście?! gdzie są nowe psio-dziecięce zdjęcia?! :candle: jak się macie? z przyjemnością wyręczyłabym Cię w załączaniu gończo-bobasowych fotek, ale coś bociany trzymają się z daleka od naszej okolicy :P Czołem!! Jak z pompą, to z POMPĄ! Przedstawiamy Wam naszego ALKA! Kasiu, bo te bociany to tak znienacka odwiedzają. Nawet się nie spodziejesz i był ;-) Quote
Recommended Posts