AgaiPhara Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Jak się długo zdjęć nie robi, to potem wychodzą takie "cuda" :roll:... Choć refleks cały czas świetny - nie ma to jak zrobić portret :loveu: Panu Grzegorzowi :loveu: z podrzuconym światem Pharki i zatrzymanym migawką centralnie na oku :evil_lol: (coś na bakier jestem z obecnymi przepisami dogo, więc żeby nam nie mącili, wrzucam po baardzo mało zdjęć w poście) Quote
Anza&Hacker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No w końcu fotki! :diabloti::diabloti::diabloti: (ale ja czekam na piłeczke pod kolor czapeczki:evil_lol:) p.s. fotek na post może być sztuk 5 i o rozmiarze nie przekraczającym 640x640 :) Quote
AgaiPhara Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Tryptypharki (no nie mieszczą się w jednym rzędzie :lmaa:, ale wyobraźcie sobie tę "kompozycję" ;) ) Quote
AgaiPhara Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Psica bez piłki (rzadki widok :evil_lol:) Psica ze światem w pysku (norma widok :evil_lol::evil_lol:) Quote
AgaiPhara Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 A w kogo wpatrzone są te kochane ślepia W :loveu: Pana Grzegorza :loveu: który szepce czasami coś miłego do uszka (aż mi się pies rozmarzył i przymknął oczka :evil_lol: ) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pharulec :loveu::loveu::loveu: Aga napisz może coś, hmm? Co tam u Was? Jak się czujesz? Co robicie? A czego nie robicie? :cool3: Pozdarwiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Anza no ciezko moze byc z nowymi FAJNYMI zdjeciami ;) Medorowa hej hej :bye: Marysia my dzis na sekunde, moze nastepnym razem sie zbiore ;) i korzystajac z okazji zyczymy wszystkim naszym Gosciom Wesolych Swiat i Pieknego, Szczesliwego Nowego Roku!! "] Quote
Anza&Hacker Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No to czekamy na dalsze wieści - miło Was znowu widzieć! :p Quote
AgaiPhara Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dziś było tak pięknie, że nie mogliśmy nie zabrać aparatu na spacer. Wygląda to, jakbyśmy byli na wysypisku śmieci :evil_lol:, ale to usypany wał pod drogę... jeszcze kilka miesięcy i będziemy musieli poszukać nowych miejsc spacerowych. Ten pies tak może CAŁY czas Quote
AgaiPhara Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Krótkie odświeżenia w kałuży i znowu TO SAMO ;) Quote
AgaiPhara Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Później zmieniliśmy trochę scenerię Nowe ustawienia aparatu i takie nieostre efekty, a szkoda.. :cool1: Quote
AgaiPhara Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dobrze, że na koniec udało się wyostrzyć oko :multi: StRRRRAAAAAAszna Pharka Pharka-rakieta i pełna synchronizacja ruchowa z Panem Grzegorzem :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://img206.imageshack.us/img206/744/14qx9.jpg - :loveu: :loveu: :loveu: http://img168.imageshack.us/img168/4558/16rl1.jpg - ale zrobiła mine! :megagrin: Quote
Klaudia :-) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 śliczne fotki latającego gończaka:-) Quote
mia_mia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 piekny jest:) mam słabość do polujacych psów straszną:p Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oooo! Cieszę się bardzo, że żyjesz i że się odzywasz :multi::multi::multi: Piłkująca Pharka - sama wiesz :loveu::loveu::loveu: No i Ty wygląsz świetnie :razz: Pozdrawiam serdecznie! Marysia i Una Quote
shangri_la Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ooo Pharulce, witajcie, jak ja dawno tutuaj nei zagladalam a tu takie piekne fotki :lol: juz wszystko nadrobilam i teraz czekam na jeszcze wiecej jeszcze piekniejszych fotek :evil_lol: pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anza jak zwykle niezawodny Gość z Ciebie w naszej galerii, dzięki :-) Klaudia zaraz będą kolejne ;) mia_mia czołem! rzeczywiście, jest w nich TO COŚ, choć Pharka poluje głównie na piłeczkę Marysia hehe, przybyło mi w końcu 11 kg ;) shangri zaraz powklejam, tylko muszę pozmniejszać Medorowa ;) Na początek chyba najfajniejsze zdjęcie z dzisiejszego spaceru.. Ale jak to zwykle bywa z "naj-" - nieostre :lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://img337.imageshack.us/img337/3527/41763245rx8.jpg - co Ty powiadasz, przecież idealnie złapałaś jej lewą tylnią łapkę :loveu: Czekam niecierpliwie na reszte zdjęć :cool3: Quote
AgaiPhara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Wiesz co, Anza, jest tyle tych zdjęć, że się poddałam i stwierdziałam, że.. p-ó-ź-n-i-e-j pozmniejszam. I już wyłączałam kompa, a tu nasz Niezawodny Gość :multi: Więc szybko wstawiam choć jedno, a resztę pewnie wieczorkiem będzie można obejrzeć. (dla amatorów PS - słowo honoru, że zdjęcie jest bez wyostrzania!!!) Quote
Rauni Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 O, nowe fotki :) z piłeczkowym potworem. Phi, 11 kg, co to jest, ja miałam 16-17 :eviltong: ale mały ssak odchudza bardzo skutecznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts