Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Moge Ci jutro priv'a wysłać z cytatami na ten temat (przygotowania psa) z książki, którą właśnie czytam - pisanej przez "psiego psychologa" Dodmana pt. "Pies, który kochał zbyt mocno" - no chyba, że ją już czytałaś? :p

Będę wdzięczna.

Olga, a Ty co myślisz o tej lekturze (/tych radach)? :cool3: Działają?

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czołem Olga, dziekujemy! A którego października u Was rodzinka się powiększa?

He, he, a któż to może wiedzieć, wiesz, że tylko 5% dzieci rodzi się w terminie? Właściwie to już może to nastąpić w każdej chwili. :diabloti: Ale mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczeka.

Ta książka Dodmana jest ogólnie sensowna, ale co działa, to Ci powiem za jakiś czas, bo na razie sama jestem pełna różnych obaw i niepewności, co to będzie.

To mi się wydaje rozsądne też:
http://www.dogs.gd.pl/kliker/sprawozdania/pies_dziecko.html

Posted

Rauni dzięki. Sobie poczytałam..

Marysia no nie zdążyłam przed Tobą ;) juz u siebie byłaś.. ;)

Niesamowite było dla mnie to, jak dużo wody ona wypijała chcąc nie chcąc pływając w rzece i morzu. Jak wychodziła na piasek, nie wierzyłam własnym oczom - tu widać nawet - do jakich rozmiarów potrafiła się powiększyć :lol!: Talia znikała do późnego popołudnia :evil_lol:

Gonek dziękujemy :mdrmed: Za mobilizowanie również ;)

Posted

Aga, serdecznie gratuluje oczekiwania na "krolisia" :multi:
(az zazdrosc ogarnia...) ;)

z zainteresowaniem bede sledzic Twoja relacje na temat zycia gonczuchy z dzieciuszkiem!

pozdrawiamy!
kolejne elementy mobiluzujace - Kaska i Hasta :)

Posted

Anza dziękuję, poczytam z wielkim zainteresowaniem

Kaśka dziękujemy :) Króliś zaczyna już nieźle brykać :multi::multi::multi:

shangri dziękujemy :loveu: Wpadać pewnie będziemy, ale coś wena uleciała...

mila dziękujemy!!! Będziemy, będziemy - niech tylko słońce bardziej przygrzeje - pojedziemy nad Odrę i napstrykamy Pharki :loveu:

Marysia, madzia no to idą ;)

Moje Słonećko :loveu:

A tak wygląda wykończony gończy po pobycie w górach (ja wyglądałam tak samo)

Strapione spojrzenie w poszukiwaniu Pana Grzegorza :loveu:

Próba zrozumienia mnie, że "Grześ zaraz przyjdzie, Pharka".

Wreszcie długo wyczekiwany pojawia się na horyzoncie

szybkie ściągnięcie stringów (tak nazywamy jedyną garderobę, jaką nosi nasze psiątko ;)) i piesio gotowe do rozradowanego galopu do ukochanego Grzesia :loveu:

• 1 month later...
Posted

Z tymi zdjęciami powstrzymać się nie mogłam - miejsce TO SAMO, czyli nasz spacerowy park:
pierwsze zrobiliśmy w sobotę (tj. 10 listopada), drugie.. 24 godziny później :jumpie::lol!::jumpie:

Posted

Medorowa pozytywna motywacja działa nie tylko na nasze czworonogi :evil_lol:

gonek bo jak ona nam zupy z garnka wyjada, kanapki kradnie i Bóg wie, co jeszcze (jak nie ma śladów na podłodze pt pusty woreczek foliowy, wylizane naczynie, ogonki po paprykach etc., to nie wiemy, czy psiątko buszowało czy nie ;) ), to jakie ma mieć te udka... :evil_lol:

mila prawda? :loveu: Bo ona jest na nim :loveu:

Klaudia prawda? :loveu: Bo ona jest na nICH:loveu: (to nie błąd Matrix :evil_lol:)

Anza fotek chyba zaraz będzie trochę więcej :cool3:. A z piłeczką na drugim zdjęciu mogłam się bardziej postarać i wziąć pod kolor czapeczki ;)

Marysia dzień dobry, żyjemy, a jakże. Tylko że zdjęć mało robimy, to i na dogo mało się pojawiamy - no bo z czym?

Kaśka Wy to byście dopiero mogli poszaleć!! w ciągu jednego spaceru przegląd co najmniej 3 pór roku :evil_lol:

Tośka co takiego? ;) :evil_lol:

No, a teraz dość gadania - zabieram się za wklejanie zdjęć :multi: