AgaiPhara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Moge Ci jutro priv'a wysłać z cytatami na ten temat (przygotowania psa) z książki, którą właśnie czytam - pisanej przez "psiego psychologa" Dodmana pt. "Pies, który kochał zbyt mocno" - no chyba, że ją już czytałaś? :p Będę wdzięczna. Olga, a Ty co myślisz o tej lekturze (/tych radach)? :cool3: Działają? Quote
Rauni Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 czołem Olga, dziekujemy! A którego października u Was rodzinka się powiększa? He, he, a któż to może wiedzieć, wiesz, że tylko 5% dzieci rodzi się w terminie? Właściwie to już może to nastąpić w każdej chwili. :diabloti: Ale mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczeka. Ta książka Dodmana jest ogólnie sensowna, ale co działa, to Ci powiem za jakiś czas, bo na razie sama jestem pełna różnych obaw i niepewności, co to będzie. To mi się wydaje rozsądne też: http://www.dogs.gd.pl/kliker/sprawozdania/pies_dziecko.html Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga ja też mobilizuję do wklejania fotek :razz: Net mam teraz okazjonalnie, ale chcę mieć co oglądać, kiedy już się do niego dorwę :p Quote
gonek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kolejny mobilizator się melduje ;-) No i oczywiście gratulacje :lol: Quote
AgaiPhara Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Rauni dzięki. Sobie poczytałam.. Marysia no nie zdążyłam przed Tobą ;) juz u siebie byłaś.. ;) Niesamowite było dla mnie to, jak dużo wody ona wypijała chcąc nie chcąc pływając w rzece i morzu. Jak wychodziła na piasek, nie wierzyłam własnym oczom - tu widać nawet - do jakich rozmiarów potrafiła się powiększyć :lol!: Talia znikała do późnego popołudnia :evil_lol: Gonek dziękujemy :mdrmed: Za mobilizowanie również ;) Quote
Rauni Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Może przeskórnie nasiąkała :) Sunday wprawdzie po aportowaniu z wody talia nie znika, ale sika potem konkursowo wielkie siki. :crazyeye: Quote
Anza&Hacker Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jak bym nie widziała Pharki na żywo to bym pomyślała, że ona jest zapasiona - naprawde to jej opijanie się wodą robi wrażenie! :-o p.s. właśnie produkuje Ci priv'a :roll: Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Aga, serdecznie gratuluje oczekiwania na "krolisia" :multi: (az zazdrosc ogarnia...) ;) z zainteresowaniem bede sledzic Twoja relacje na temat zycia gonczuchy z dzieciuszkiem! pozdrawiamy! kolejne elementy mobiluzujace - Kaska i Hasta :) Quote
shangri_la Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ale wieści :multi: :bigcool::bigcool::bigcool: gratulacje, ale mam nadzieje ze bedziecie tutaj wpadac chociaz raz na jakis czas z fotkami :cool3: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 I tak będziesz sączyć po dwa zdjęcia? :mad: :razz: Quote
mila_2 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 również gratuluję:loveu::loveu::loveu: i wpadajcie, wpadajcie na DGM, plizzzzzzzz Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Przyszłam zmobilizować Cię do wstawienia kolejnych zdjęć:p Quote
AgaiPhara Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Anza dziękuję, poczytam z wielkim zainteresowaniem Kaśka dziękujemy :) Króliś zaczyna już nieźle brykać :multi::multi::multi: shangri dziękujemy :loveu: Wpadać pewnie będziemy, ale coś wena uleciała... mila dziękujemy!!! Będziemy, będziemy - niech tylko słońce bardziej przygrzeje - pojedziemy nad Odrę i napstrykamy Pharki :loveu: Marysia, madzia no to idą ;) Moje Słonećko :loveu: A tak wygląda wykończony gończy po pobycie w górach (ja wyglądałam tak samo) Strapione spojrzenie w poszukiwaniu Pana Grzegorza :loveu: Próba zrozumienia mnie, że "Grześ zaraz przyjdzie, Pharka". Wreszcie długo wyczekiwany pojawia się na horyzoncie szybkie ściągnięcie stringów (tak nazywamy jedyną garderobę, jaką nosi nasze psiątko ;)) i piesio gotowe do rozradowanego galopu do ukochanego Grzesia :loveu: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mam moc przekonywania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne:p Quote
gonek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kurcze, ale Pharka się 'baba' zrobiła :p Jakie udko...:loveu: Quote
mila_2 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ale Phara ma piękny identyfikator:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Też myśle, że identyfikator ma Phara przecudowny! :-o :loveu: Więcej zdjęć! Proszę... :grins: Quote
AgaiPhara Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Z tymi zdjęciami powstrzymać się nie mogłam - miejsce TO SAMO, czyli nasz spacerowy park: pierwsze zrobiliśmy w sobotę (tj. 10 listopada), drugie.. 24 godziny później :jumpie::lol!::jumpie: Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://img150.imageshack.us/img150/5877/sobotacopyzx6.jpg :loveu: Widze piłeczke masz pod kolor bluzy :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 BOMBA!! :loveu::lol::loveu: Cieszę się, że żyjecie! :multi::multi::multi: Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 genialny pomysł! :multi: mogłabym zgapić - zrobić jedno słoneczne, ciepłe zdjęcie, a następne już 2 godziny później, w deszczu i ciemności :evil_lol: pozdrawiam! -Kaśka Quote
AgaiPhara Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Medorowa pozytywna motywacja działa nie tylko na nasze czworonogi :evil_lol: gonek bo jak ona nam zupy z garnka wyjada, kanapki kradnie i Bóg wie, co jeszcze (jak nie ma śladów na podłodze pt pusty woreczek foliowy, wylizane naczynie, ogonki po paprykach etc., to nie wiemy, czy psiątko buszowało czy nie ;) ), to jakie ma mieć te udka... :evil_lol: mila prawda? :loveu: Bo ona jest na nim :loveu: Klaudia prawda? :loveu: Bo ona jest na nICH:loveu: (to nie błąd Matrix :evil_lol:) Anza fotek chyba zaraz będzie trochę więcej :cool3:. A z piłeczką na drugim zdjęciu mogłam się bardziej postarać i wziąć pod kolor czapeczki ;) Marysia dzień dobry, żyjemy, a jakże. Tylko że zdjęć mało robimy, to i na dogo mało się pojawiamy - no bo z czym? Kaśka Wy to byście dopiero mogli poszaleć!! w ciągu jednego spaceru przegląd co najmniej 3 pór roku :evil_lol: Tośka co takiego? ;) :evil_lol: No, a teraz dość gadania - zabieram się za wklejanie zdjęć :multi: Quote
Recommended Posts