AgaiPhara Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Aga bardzo ładne zdjęcia różnych piesków, ale Pharki mało :eviltong: no wiem.. mam trochę, ale wolę rozbijać się jako gość w innych galeriach niż zmniejszać te gigabajty zdjęć ;) Zresztą musiałam przełamać innymi psami, bo jakoś monotonnie się robiło :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Trzej muszkieterowie w innym składzie ;) "ej, nie baw się już z nią.. ile można biegać za piłką, jak ona wiecznie pierwsza do niej dolatuje?" "eee tam, Pharka to fajna koleżanka - jak razem biegamy, to na zmianę piłki wychwytujemy" "uszy w tył! zamknąć oczy!- opływowe kształty i będę pierwsza!" :loveu: i udko mojego Brzdąca Quote
moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='AgaiPhara'] i udko mojego Brzdąca :crazyeye::crazyeye::crazyeye: na sterydach jest !! :eviltong: aleeee budowa:-o Quote
gonek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='AgaiPhara'] :loveu::loveu::loveu:cudna... A udko to nie udko tylko kawał udziska :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi::multi::multi:uffff nadrobilam ......obejrzałam całą masę cudnych foteczek:loveu: Quote
shangri_la Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hmm taaak toz to zupelnie małe malutkie udeczko :crazyeye: pozdrawiam Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Coś się tu MONOTONNIE zrobiło ... :diabloti: Quote
Klaudia :-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 super trio:-) to ma być udko to jest wielkie dopakowane udo:-) Quote
Jupi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 udko bardzo apetyczne:lol: super muszkieterowie:multi: czekam na więcej fotek:p Quote
AgaiPhara Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dziś mogłabym bez wahania powierzyć losy świata w pysk mojego psa :bigcool:(bo piłka to dla niej cały świat). Łapie ją jakby z chwilą uderzenia tej gumowej zbitki o ziemię mogło się wszystko skończyć. I zobaczyłam dziś, jak dzielne psisko ryje pysiem, żeby złapać świat na styku z ziemią, pędzi do mnie ze strużką krwi wydobywającą się z nozdrzy. Jak wyskakuje niewiarygodnie wysoko nad ziemię, pewnie opada na ściernisko.. zaczyna kuleć, ale pięknie oddaje piłkę. Dusza na ramieniu, że kilkumiesięczna kontuzja się odnowiła, podnoszę moje kochane kopytko i oglądam podkowy. A w największej poduszcze gruby, okropnie gruby :shake: kolec. Trochę wystaje, więc łapię tę sterczącą część. Ciężko, ale po chwili rusza - ciągnę i nie wierzę oczom - 12 mm poza łapą, a to dalej siedzi. Nagle się kończy. Z poduszki zaczyna powoli, ale obficie wyciekać krew. Drugi raz tego dnia.. brrr. Co robi mój wybawca świata? Wlepia swoje słodkie oczy we mnie, nosem trąca żółtą kulę wciśniętą mi jeszcze głębiej do ręki ("tu jest, masz ją, więc dalej!"), robi zwrot i gna znów ratować to, co może się skończyć. I kuleje trochę, ale pędzi. Potem coraz mniej, ale zdaje się, że jakąkolwiek dolegliwość dostrzegam tylko ja :roll: Jej ta głęboka dziura w łapce nie przeszkadza. Takie to moje Małe. MÓJ cały świat. Quote
AgaiPhara Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='moon_light']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na sterydach jest !! :eviltong: aleeee budowa:-o witaj!! :multi: No, ja też nie wiedziałam, że ten Brzdąc tak przypakował ;) [quote name='gonek']:loveu::loveu::loveu:cudna... A udko to nie udko tylko kawał udziska :evil_lol: trochę agility i mi się łapki psie kompletnie pozmieniały :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:uffff nadrobilam ......obejrzałam całą masę cudnych foteczek:loveu: zapraszamy regularnie, czasami kawka jest ;) bardzo się cieszę, że wpadłaś :multi: [quote name='shangri_la']hmm taaak toż to zupelnie małe malutkie udeczko :crazyeye: teraz na spacerach patrzę i rzeczywiście widzę, że ono jest takie naprawdę :crazyeye: Quote
AgaiPhara Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Coś się tu MONOTONNIE zrobiło ... :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Klaudia :-)']super trio:-) no, psy znajomych i znajomych znajomych mają rewelacyjną psychikę. Trójka bawiła się wyśmienicie :loveu: [quote name='Klaudia :-)']to ma być udko to jest wielkie dopakowane udo:-) ale dla mnie to zawsze będzie udko ;) [quote name='Jupi'] udko bardzo apetyczne:lol: ;) [quote name='Jupi'] super muszkieterowie:multi: bo to są superpsy!! :multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AgaiPhara napisał(a):Łapie ją jakby z chwilą uderzenia tej gumowej zbitki o ziemię mogło się wszystko skończyć. I zobaczyłam dziś, jak dzielne psisko ryje pysiem, żeby złapać świat na styku z ziemią, pędzi do mnie ze strużką krwi wydobywającą się z nozdrzy. [...] Z poduszki zaczyna powoli, ale obficie wyciekać krew. Drugi raz tego dnia.. brrr. Co robi mój wybawca świata? Wlepia swoje słodkie oczy we mnie, nosem trąca żółtą kulę wciśniętą mi jeszcze głębiej do ręki ("tu jest, masz ją, więc dalej!"), robi zwrot i gna znów ratować to, co może się skończyć. I kuleje trochę, ale pędzi. Potem coraz mniej, ale zdaje się, że jakąkolwiek dolegliwość dostrzegam tylko ja :roll: Jej ta głęboka dziura w łapce nie przeszkadza. Takie to moje Małe. MÓJ cały świat. Aguś, powinnaś pisać poetycką prozę o gończych :loveu: :loveu: Jest to dla mnie niesamowite i straszne zarazem... doświadczyłam tego, kiedy Una biegała kilka TYGODNI ze złamaną kością strzałkową :mdleje: Uśmiech na pysku and ready to go! Takie są gończe... :loveu: To straszne :mdleje: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Aguś, powinnaś pisać poetycką prozę o gończych :loveu: :loveu: chyba nie :evil_lol: tylko Ty ją doceniłaś :calus: Marysia_i_gończy napisał(a): Jest to dla mnie niesamowite i straszne zarazem... Takie są gończe... :loveu: To straszne :mdleje: (do!)wiedziałyśmy (się), co brałyśmy ;) :jumpie: Quote
Anza&Hacker Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jej jaka opowieść! :nerwy: Proze mogła byś pisać, aczkolwiek nie życze więcej takich sytacji do opisów :lol: Zdjęcia tych wszystkich myśliwsko-gończo różnorakich psów są naprawde prześliczne :loveu: No i UDKO jest naprawde cuuuudne! :loveu::loveu::loveu: - ahhh... to zboczenie na punkcie mięśni, mięśni, mięśni... :diabloti: - mój niestety /jeszcze/ takich nie ma :roll: Quote
gonek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga prawie jak horror :-o:evil_lol: ale powiem ci na pocieszenie że mój też tak ma...z tą piłką i poświęceniem dla niej :stupid::p Quote
Anza&Hacker Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ...a ja na beszczelniaka wepcham się bez pytania z Pharkowym zdjęciem z dzisiejszego treningu, na kórym mogłam znowu pooglądać to cudo na żywo :loveu: ....no i musze przyznać, że Aga naprawde jest mistrzynią w foceniu - ja wogóle nie mam pojecia jak zrobić zdjęcie czarnego psa na słońcu i to jeszcze w ruchu :niewiem: Quote
shangri_la Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ale super :lol: latająca Pharka. Nie przejmuj sie Anza ja tyz mam problemy z uchwyceniem czarnego psa i to przy takiej pogodzie :evil_lol: wazne ze 1- wiadomo o co chodzi 2- w miare ostro :cool3:. jej jak ja chce na agility, a Birnik ma cieczke :roll: pozdrawiam Quote
olekg89 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale piekne zdjęciaaaaaaa. Phara piłeczkowa jak moja Kaja ,odcięta połowa opuszka co tam biegajmy dalej :D Quote
AgaiPhara Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 witam wszystkich - jak się tu miło zrobiło! Ja chcę więcej takich niespodzianek! I impreza trwa bez nas - ładnie. Wszystko przez Anzę - dzięki :loveu: Klaudia ta łapka to jak w Matrix'ie sie zagoiła - w domu nie mogłam znaleźć miejsca, które chciałam odkazić :crazyeye: gonek co Ty - to piękna historia, bo nie miała żadnych konsekwencji ;) shangri jak ten czas lesi - ja mam wrażenie :stupid:, że Bir cały czas ma cieczki i witamy zbłądzonego gościa :razz: czołem olekg18!! Quote
Anza&Hacker Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 AgaiPhara napisał(a):witam wszystkich - jak się tu miło zrobiło! Ja chcę więcej takich niespodzianek! I impreza trwa bez nas - ładnie. Wszystko przez Anzę - dzięki :loveu: ...a proszę bardzo :lol: - chętnie zrobie wam w przyszłości więcej takich niespodzianek - bardzo chce się naumić focić takie psy, to będe miała okazje czasem poćwiczyć na Twoim :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ja tylko tak na sekundkę podzielić się z Wami superwieściami - w końcu udało się nam zgrać z Panem Grzegorzem :loveu: i jedziemy na dłuuuugi weekend (bo od dziś wieczór ;)) do Międzygórza. Do zobaczenia w poniedziałek! Aga :multi:, Pan Grzegorz :multi:, Pharka :multi::multi: :multi: Quote
Anza&Hacker Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to miłego wyjazdu :lol: - i udanych zdjęć! :loveu: Quote
gonek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no to czekamy na dostawę super-fotek z Międzygoórza :multi::p Quote
Recommended Posts