Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaiPhara']
Widziałyście to cudo? :multi:

ja widziałam w Poznaniu na Swiatówce i mam pierwsze dwa znaczki :eviltong: bylam tak tam zamotana , że neiwiem dlaczego tylko te dwa kupilam ale cóż :evil_lol:

pozdrawiam

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni ekhm.. dlatego nazwałam je "piękności" ;) Będę wdzięczna za opinię osób w temacie :razz:

mila_2 oj, to musi być boska frajda!

nathaniel ktoś za Pharką się stęsknił - jak miło! zaraz coś wlepimy :multi:

Jupi dziękuję :-) W Waszej galerii jest za to cała masa pięknych ze szkolenia - aż mi się zamarzyło wybrać na takie ! ! ! ! ! ! ! !

shangri dowiedziałam się o nich przypadkiem - na otrzymanym liście na zanczku widniał piękny podpalany gończy :loveu: Mam teraz stemplowanego kancera, ALE z gończym :multi:

gonek no to znajdzie się któś, kto nas oświeci, co to za rasa :cool3: ?

W sobotę jak zwykle byliśmy nad Odrą.

Z Pharką witał się jakiś duuuży blablador, najeżony na maksa (choć na zdjęciu tego nie widać)

potem było rzucanie piłki

nagle zdałam sobie sprawę, że nam Pan gdzieś przepadł - odnalazłam go w chaszczach na łonie natury :evil_lol: :loveu: Myślałam, że umrę ze śmiechu jak to zobaczyłam :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

a na koniec zrobiliśmy zdjęcie wymęczonej psinie

Posted

nie ma co się śmiać z p. Grzegorza...pewnie wymęczyłyście Chłopinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

AgaiPhara - wrzuciłam specjalnie dla Was do naszej galerii kilka fotek z sierpniowych skoków z PeTe;)

Posted

Z tym blabladorem to wydawało ci się - one kochają wszyyyyyystkie pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hehehe

Peeełen luzzz :p

Ad kudłaczy - to wilczarze, dopytałam specjalistki :-)

Posted

[quote name='AgaiPhara']

Jupi dziękuję :-) W Waszej galerii jest za to cała masa pięknych ze szkolenia - aż mi się zamarzyło wybrać na takie ! ! ! ! ! ! ! !

nic nie stoi na przeszkodzie:cool3: jak najbardziej polecam:p
pies szczęliwy i my też:lol:

PS a skąd jesteście?

śliczna:loveu:

PS byłaś u mnie? to czemu tylko cichaczem bez śladu?:-)

Posted

mila_2 :Rose: (jakie to miłe dostawać dedykowane fotki :multi:)

gonek merci! zawsze warto wiedzieć, co się fotografowało :evil_lol:

Jupi jesteśmy z Wrocławia. Waszą galerię regularnie odwiedzamy, ale CZAS nie pozwala zostawić śladu. Spróbujemy to zmienić :lol:

Shangri coś udało się mnie skusić na posadzenie w sieci bieda-filmiku, robionego komórką ponad rok temu. Ale obiekt wdzięczny ;), bo moje jeszcze małe Małe, więc może wybaczycie tę jakość.

Posted

[quote name='AgaiPhara']
Shangri coś udało się mnie skusić na posadzenie w sieci bieda-filmiku, robionego komórką ponad rok temu. Ale obiekt wdzięczny ;), bo moje jeszcze małe Małe, więc może wybaczycie tę jakość.
łosz ale Pharka szybko pędzi :crazyeye: ( co prawda widziałam was na zawodach we wrocławiu kiedys tam, ale na tym filmiku to normalnie masakra :crazyeye: ) a my wczoraj miałyśmy mały sukcec- Bir robi 4 tyczki :cool3:, wolno bo wolno ale robi i wbiega prawidłowo a nie w drugą tyczke lub gapi sie zeby juz rzucic piłke zapominając o czwartej :roll: musze to nagrać na pamiatke :eviltong:

to kiedy jakies fotki? :evil_lol:

wydaje mi się, że znam tego psa :hmmmm: u nie na Biskupinie chodzi taki właśnie i jest cały czas na maxa najerzony :evil_lol: zawsze jak spotka jakiegokolwiek psa :lol:

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']
łosz ale Pharka szybko pędzi :crazyeye:

to jej u k o c h a n a przeszkoda :evil_lol:

[quote name='shangri_la']
to kiedy jakies fotki? :evil_lol:
no przez Ciebie, kobieto, odgrzebuję jakieś stare filmiki ;)

Znalazłam coś takiego - marzec 2005, Pharka jeszcze z mordką szczeniaczka :loveu: Obudziło ją włączenie kamerki w komórce. I ROZWALIŁA mnie swoją reakcją ;) pt "jak wszystko w porządku, no to OK"

EDIT: AHA!! Potrzebny głos!!! Koniecznie ;)

Posted

[quote name='AgaiPhara']
Znalazłam coś takiego - marzec 2005, Pharka jeszcze z mordką szczeniaczka :loveu: Obudziło ją włączenie kamerki w komórce. I ROZWALIŁA mnie swoją reakcją ;) pt "jak wszystko w porządku, no to OK":crazyeye: Ale się usmiałam jak to zobaczyłam :grin: Mądra sucz :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:crazyeye: Ale się usmiałam jak to zobaczyłam :grin: Mądra sucz :razz:
a dlaczego filmik taki krótki? bo jak tylko wyłączyłam komórkę parsknęłam śmiechem ;)

A teraz przywracając galerii jej prawowite statyczne obrazy - wklejam aż 1 :razz: fotkę z serii ciapkowate minki

Guest Kamcia_14
Posted

O jej :loveu:. Piękniutkie zdjęcie :loveu::loveu:.

Posted

padłam z zachwytu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
i z zazdrości :lol:

wspaniałe foty cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:klacz: extra

Posted

Kamcia_14 witaj :) dziękujemy :oops:

dbsst cześć raz jeszcze, Dziewczynki :lol: dziękujemy również :Rose:

A dziś tak trochę UNIwersalnie będzie :evil_lol:

a że to galeria Pharki, to i ona raz przez nią przefrunąć musi :evil_lol:

Posted

Widzę że i dla mnie się coś znalazło :loveu::loveu:[quote name='AgaiPhara']
Piękne ujęcia :multi:

Pharka przeleciała galerię... :crazyeye:
A właściwie to jak się wymawia Phara? Bo chyba nie tak jak pisze..? :lol:

Posted

[quote name='AgaiPhara']

:loveu::loveu::loveu:[quote name='AgaiPhara']
A to czo? gończy berneński?

[quote name='AgaiPhara']a że to galeria Pharki, to i ona raz przez nią przefrunąć musi :evil_lol:
Jak zwykle cudna :-) Tylko jak ona z tym tłumikiem oddycha :evil_lol:

Posted

mmm, cudny! I te spojrzenie :loveu:... Ale to chyba nie jest gończy berneński, przynajmniej mi na takiego nie wygląda;)

latająca myszka, świetnie uchwycone :)

Posted

[quote name='AgaiPhara']Kamcia_14 witaj :) dziękujemy :oops:

dbsst cześć raz jeszcze, Dziewczynki :lol: dziękujemy również :Rose:

A dziś tak trochę UNIwersalnie będzie :evil_lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "moje" psy :loveu: :loveu: :loveu:

i "mały bokser" :evil_lol: płowy jaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje mażenie :lol: :lol:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
Widziałyście to cudo? :multi:
Ale mnie tu dawno nie było...
Gdzie można takie cudo nabyć?

Piękne zdjęcia :) jak zawsze :)

Posted

O jeju.. ale Gości - ja już odwykłam do naszej galerii zaglądać, choć dziś to już trzeci raz na dogomanii jestem :diabloti:

shangri_la "uchofony" - mój kochany nietoperz (czyli latający szczurek)

:: FiGa :: Phara [fa:ra] ;) czarny, duży ściur o samonapędzającej sile wewnętrznej. Najłatwiej poznać po sposobie łapania piłeczki - jakby zależała od tego ratowanie świata - za wszelką cenę :evil_lol:

gonek to moja druga miłość (ze względu na dłuuuuugie uszy). I jak to zwykle z wieeeelkimi miłościami bywa - nie znamy imienia (tfu, rasy ;) )

Rul no myszka, szczurek - te same skojarzenia ;)

dbsst buldoziek to Twoje marzenie? czas je spełnić - Szpilka miałaby z kim polatać. One też mają motorki w dupkach

Kati tak sobie myślałam o dedykacjach, nawet dla osób, które w naszej galerii nie były, a które odwiedzam. Ale wszyscy sami wybrali sobie, co lubią najbardziej. Cieszę się, że i Wam przypadł psiak do gustu :evil_lol:

APSA TO cudo jest chyba nieośiągalne już. We Wrocławiu nawet na największych pocztach tego nie mieli :crazyeye:
Dziękuję :multi: