shangri_la Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='AgaiPhara'] Widziałyście to cudo? :multi: ja widziałam w Poznaniu na Swiatówce i mam pierwsze dwa znaczki :eviltong: bylam tak tam zamotana , że neiwiem dlaczego tylko te dwa kupilam ale cóż :evil_lol: pozdrawiam Quote
gonek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale fajne włochacze :D Hmm wyglądają na wilczarze ale jakieś podejrzenie lekkie ;-) Quote
AgaiPhara Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Rauni ekhm.. dlatego nazwałam je "piękności" ;) Będę wdzięczna za opinię osób w temacie :razz: mila_2 oj, to musi być boska frajda! nathaniel ktoś za Pharką się stęsknił - jak miło! zaraz coś wlepimy :multi: Jupi dziękuję :-) W Waszej galerii jest za to cała masa pięknych ze szkolenia - aż mi się zamarzyło wybrać na takie ! ! ! ! ! ! ! ! shangri dowiedziałam się o nich przypadkiem - na otrzymanym liście na zanczku widniał piękny podpalany gończy :loveu: Mam teraz stemplowanego kancera, ALE z gończym :multi: gonek no to znajdzie się któś, kto nas oświeci, co to za rasa :cool3: ? W sobotę jak zwykle byliśmy nad Odrą. Z Pharką witał się jakiś duuuży blablador, najeżony na maksa (choć na zdjęciu tego nie widać) potem było rzucanie piłki nagle zdałam sobie sprawę, że nam Pan gdzieś przepadł - odnalazłam go w chaszczach na łonie natury :evil_lol: :loveu: Myślałam, że umrę ze śmiechu jak to zobaczyłam :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: a na koniec zrobiliśmy zdjęcie wymęczonej psinie Quote
mila_2 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nie ma co się śmiać z p. Grzegorza...pewnie wymęczyłyście Chłopinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: AgaiPhara - wrzuciłam specjalnie dla Was do naszej galerii kilka fotek z sierpniowych skoków z PeTe;) Quote
gonek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Z tym blabladorem to wydawało ci się - one kochają wszyyyyyystkie pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe Peeełen luzzz :p Ad kudłaczy - to wilczarze, dopytałam specjalistki :-) Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='AgaiPhara'] Jupi dziękuję :-) W Waszej galerii jest za to cała masa pięknych ze szkolenia - aż mi się zamarzyło wybrać na takie ! ! ! ! ! ! ! ! nic nie stoi na przeszkodzie:cool3: jak najbardziej polecam:p pies szczęliwy i my też:lol: PS a skąd jesteście? śliczna:loveu: PS byłaś u mnie? to czemu tylko cichaczem bez śladu?:-) Quote
AgaiPhara Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 mila_2 :Rose: (jakie to miłe dostawać dedykowane fotki :multi:) gonek merci! zawsze warto wiedzieć, co się fotografowało :evil_lol: Jupi jesteśmy z Wrocławia. Waszą galerię regularnie odwiedzamy, ale CZAS nie pozwala zostawić śladu. Spróbujemy to zmienić :lol: Shangri coś udało się mnie skusić na posadzenie w sieci bieda-filmiku, robionego komórką ponad rok temu. Ale obiekt wdzięczny ;), bo moje jeszcze małe Małe, więc może wybaczycie tę jakość. Quote
shangri_la Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='AgaiPhara'] Shangri coś udało się mnie skusić na posadzenie w sieci bieda-filmiku, robionego komórką ponad rok temu. Ale obiekt wdzięczny ;), bo moje jeszcze małe Małe, więc może wybaczycie tę jakość. łosz ale Pharka szybko pędzi :crazyeye: ( co prawda widziałam was na zawodach we wrocławiu kiedys tam, ale na tym filmiku to normalnie masakra :crazyeye: ) a my wczoraj miałyśmy mały sukcec- Bir robi 4 tyczki :cool3:, wolno bo wolno ale robi i wbiega prawidłowo a nie w drugą tyczke lub gapi sie zeby juz rzucic piłke zapominając o czwartej :roll: musze to nagrać na pamiatke :eviltong: to kiedy jakies fotki? :evil_lol: wydaje mi się, że znam tego psa :hmmmm: u nie na Biskupinie chodzi taki właśnie i jest cały czas na maxa najerzony :evil_lol: zawsze jak spotka jakiegokolwiek psa :lol: pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='shangri_la'] łosz ale Pharka szybko pędzi :crazyeye: to jej u k o c h a n a przeszkoda :evil_lol: [quote name='shangri_la'] to kiedy jakies fotki? :evil_lol: no przez Ciebie, kobieto, odgrzebuję jakieś stare filmiki ;) Znalazłam coś takiego - marzec 2005, Pharka jeszcze z mordką szczeniaczka :loveu: Obudziło ją włączenie kamerki w komórce. I ROZWALIŁA mnie swoją reakcją ;) pt "jak wszystko w porządku, no to OK" EDIT: AHA!! Potrzebny głos!!! Koniecznie ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='AgaiPhara'] Znalazłam coś takiego - marzec 2005, Pharka jeszcze z mordką szczeniaczka :loveu: Obudziło ją włączenie kamerki w komórce. I ROZWALIŁA mnie swoją reakcją ;) pt "jak wszystko w porządku, no to OK":crazyeye: Ale się usmiałam jak to zobaczyłam :grin: Mądra sucz :razz: Quote
AgaiPhara Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:crazyeye: Ale się usmiałam jak to zobaczyłam :grin: Mądra sucz :razz: a dlaczego filmik taki krótki? bo jak tylko wyłączyłam komórkę parsknęłam śmiechem ;) A teraz przywracając galerii jej prawowite statyczne obrazy - wklejam aż 1 :razz: fotkę z serii ciapkowate minki Quote
AgaiPhara Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cudowna fota..... Wiiiiiitaj Alicjo - kopę lat :lol: dziękuję ;) (a filimiki Brzdąca widziałaś? :cool3:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O jej :loveu:. Piękniutkie zdjęcie :loveu::loveu:. Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 padłam z zachwytu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i z zazdrości :lol: wspaniałe foty cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :klacz: extra Quote
AgaiPhara Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Kamcia_14 witaj :) dziękujemy :oops: dbsst cześć raz jeszcze, Dziewczynki :lol: dziękujemy również :Rose: A dziś tak trochę UNIwersalnie będzie :evil_lol: a że to galeria Pharki, to i ona raz przez nią przefrunąć musi :evil_lol: Quote
shangri_la Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hahhaa jakie uchofony :evil_lol: a ze zdjec najfajniejsze węszące beagle :razz: o te pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Widzę że i dla mnie się coś znalazło :loveu::loveu:[quote name='AgaiPhara'] Piękne ujęcia :multi: Pharka przeleciała galerię... :crazyeye: A właściwie to jak się wymawia Phara? Bo chyba nie tak jak pisze..? :lol: Quote
gonek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='AgaiPhara'] :loveu::loveu::loveu:[quote name='AgaiPhara'] A to czo? gończy berneński? [quote name='AgaiPhara']a że to galeria Pharki, to i ona raz przez nią przefrunąć musi :evil_lol: Jak zwykle cudna :-) Tylko jak ona z tym tłumikiem oddycha :evil_lol: Quote
Rul Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 mmm, cudny! I te spojrzenie :loveu:... Ale to chyba nie jest gończy berneński, przynajmniej mi na takiego nie wygląda;) latająca myszka, świetnie uchwycone :) Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='AgaiPhara']Kamcia_14 witaj :) dziękujemy :oops: dbsst cześć raz jeszcze, Dziewczynki :lol: dziękujemy również :Rose: A dziś tak trochę UNIwersalnie będzie :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "moje" psy :loveu: :loveu: :loveu: i "mały bokser" :evil_lol: płowy jaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje mażenie :lol: :lol: Quote
Kati Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dla mnie tez coś się znalazło. Wszystkie fotki przepiękne. Quote
APSA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 AgaiPhara napisał(a):Widziałyście to cudo? :multi: Ale mnie tu dawno nie było... Gdzie można takie cudo nabyć? Piękne zdjęcia :) jak zawsze :) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 APSA napisał(a):Gdzie można takie cudo nabyć? Ja kupiłam na Światówce, bo to była seria okolicznościowa. Nie wiem, czy nadal je sprzedają? :cool1: Aga bardzo ładne zdjęcia różnych piesków, ale Pharki mało :eviltong: Quote
AgaiPhara Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 O jeju.. ale Gości - ja już odwykłam do naszej galerii zaglądać, choć dziś to już trzeci raz na dogomanii jestem :diabloti: shangri_la "uchofony" - mój kochany nietoperz (czyli latający szczurek) :: FiGa :: Phara [fa:ra] ;) czarny, duży ściur o samonapędzającej sile wewnętrznej. Najłatwiej poznać po sposobie łapania piłeczki - jakby zależała od tego ratowanie świata - za wszelką cenę :evil_lol: gonek to moja druga miłość (ze względu na dłuuuuugie uszy). I jak to zwykle z wieeeelkimi miłościami bywa - nie znamy imienia (tfu, rasy ;) ) Rul no myszka, szczurek - te same skojarzenia ;) dbsst buldoziek to Twoje marzenie? czas je spełnić - Szpilka miałaby z kim polatać. One też mają motorki w dupkach Kati tak sobie myślałam o dedykacjach, nawet dla osób, które w naszej galerii nie były, a które odwiedzam. Ale wszyscy sami wybrali sobie, co lubią najbardziej. Cieszę się, że i Wam przypadł psiak do gustu :evil_lol: APSA TO cudo jest chyba nieośiągalne już. We Wrocławiu nawet na największych pocztach tego nie mieli :crazyeye: Dziękuję :multi: Quote
Recommended Posts