Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

:gent: Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz?

ale o co ja mam się gniewać???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Jak tak tylko gadam, bo mi się potwornie podobają te fotki z wyskakującą do piłki Pharką :iloveyou:

no i przecież to jest baaardzo miłe, a od Ciebie to już w ogóle :multi:

To kiedy będziesz w Poznaniu? :razz:

może wybiorę się do Leszna :mdrmed: knajpy na wystawach też czasami są fajne :evil_lol:

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiPhara napisał(a):

Poznałaś Ulę i Zulę? :lol: Właścicielka jest niesłychaną osobą :fadein: Zulki nie miałam okazji poznać na spacerze, jedynie idącą przy nodze z kółeczkiem w pysiu :loveu: gotową do zabawy. Nie wyglądała ani trochę na flegmatyczną :lmaa: :eviltong:

Zulka jest flegmatyczna wtedy, kiedy po czterech dniach intensywnych zajęć w upale każe jej się startować w obedience :) Zalicza wtedy ćwiczenia w -cytuję- "statecznym równym zulkowym stylu" :)
Poza tym starsznie fana suka jest :loveu: I ma fantastyczną właścicielkę :loveu:

Posted

APSA napisał(a):
A, jakieś zdjęcia w międzyczasie były wklejone podobno...
...tak, były...
Świetne zdjęcia :loveu: ;)

dziękuję Ci dobra kobieto ;) miło, że nie pozostały niezauważone :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiPhara']no to mocne kciuki, żeby się wystarczająco skupiał na Tobie, a nie szukał burd na bokach ;)

Dzięki za kciuki - wierze w moje psio! :lol:

[quote name='AgaiPhara']i dalej zmuszasz mnie do zastanawiania...? :eviltong: Ja chcę wiedzieć, co wygrałam :multi: ;)
Już się tłumacze - ale mi głupio^^" :roll:
[quote name='AgaiPhara']dziś udało się nam wyrwać na agility - Was nie było :lol!:

Ja zamiast wyrwać, przeczytałam wygrać :stupid:

[quote name='AgaiPhara']Poznałaś Ulę i Zulę? :lol: Właścicielka jest niesłychaną osobą :fadein: Zulki nie miałam okazji poznać na spacerze, jedynie idącą przy nodze z kółeczkiem w pysiu :loveu: gotową do zabawy. Nie wyglądała ani trochę na flegmatyczną :lmaa: :eviltong:
Tak poznałam na obozie i mam dowody :cool3:
Zulka, a w tle Hakcer: foto, tutaj nawet mnie widać: photo
...a tutaj jest też Ula Zulkowa :lol: (zdjęcia nie moje, mam nadzieje, że nikt mnie za to nie poda do sądu;))
...i wyglądała flegmatycznie, ale pewnie to przez upał i wogóle takie obozowe środowisko, skoro taka "ponoć" nie jest ;)

Posted

[quote name='Anza&Hacker']

Ja zamiast wyrwać, przeczytałam wygrać :stupid:

:roflt: a ja tak dawno niczego nie wygrałam.. i taką ciut-nadzieję miałam, że wiesz o czymś, czego ja nie wiem :diabloti:

[quote name='Anza&Hacker']...i wyglądała flegmatycznie, ale pewnie to przez upał i wogóle takie obozowe środowisko, skoro taka "ponoć" nie jest ;)

no i wszystko jasne :lol: (dzięki APSA za dodatkowe informacje ;))

[quote name='Rauni']
Super piłkowo-spacerowo-słoneczne zdjęcia Pharki!
czołem Wymiatacze!!! :beerchug:

Posted

[quote name='Tośka_m']Matulu przenajsłodsza, cóż za zdjęcie!!!! :mdleje: :iloveyou:

Tośka, Ty też spać nie możesz? :evil_lol: :evil_lol: Bardzo się cieszę, że wyskokowe Pharki się tak podobają :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Tośka, Ty też spać nie możesz? :evil_lol: :evil_lol: Bardzo się cieszę, że wyskokowe Pharki się tak podobają :multi: :multi: :multi:

hehe - a kto w tych czasach śpi?! :evil_lol:
...a to zdjęcie jest naprawde niewyobrażalnie wspaniałe!!! - cudowne, wyjątkowe, niepowtarzalne! - tak uchwycić psa to ja pewnie nigdy się nie naucze! :loveu:

...co do wygranych, to jak by był konkurs na najlepszego fotografa to byś miała szanse, a już na pewno bym na Ciebie głosowała, jak by miało być na najładniejszego gończego! Ubarwienie szaty Twojego psa może zwalić z nóg! :Rose:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

O ja cieee.... Czy może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego z każdym kolejnym zdjęciem szczęka opadała mi niżej..?? :evil_lol:

Przesupersmerfne fotki.. :loveu:

Moje uznanie :klacz: :klacz:

P.S. Czy zdjęcie Twojego autorstwa nie jest przypadkiem w lutowym MP, w artykule pt "Chluba polskiej kunologii" Świetne zdjęcie, zepewnieTwojej pociechy ;)
:klacz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
O ja cieee.... Czy może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego z każdym kolejnym zdjęciem szczęka opadała mi niżej..?? :evil_lol:

cieszę się, że z każdym kolejnym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pierwsze jest Marysi ;)

Przesupersmerfne fotki.. :loveu:

Moje uznanie :klacz: :klacz:

dziękuję w imieniu wszystkich chwalonych :razz:

P.S. Czy zdjęcie Twojego autorstwa nie jest przypadkiem w lutowym MP, w artykule pt "Chluba polskiej kunologii" Świetne zdjęcie, zepewnieTwojej pociechy ;)

tu pewnie znów chodzi o Marysię :mdrmed:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

...a to zdjęcie jest naprawde niewyobrażalnie wspaniałe!!! - cudowne, wyjątkowe, niepowtarzalne! - tak uchwycić psa to ja pewnie nigdy się nie naucze! :loveu:

...co do wygranych, to jak by był konkurs na najlepszego fotografa to byś miała szanse, a już na pewno bym na Ciebie głosowała, jak by miało być na najładniejszego gończego! Ubarwienie szaty Twojego psa może zwalić z nóg! :Rose:

ja w Walentynki przez cały dzień tylu komplementów nie usłyszałam ;) a tu w galerii takie cuda wypisują :multi:
w imieniu Bąka dziękuję, choć dla niej ważniejsze jest, za czym goni/co ma w pysku niż to, co biegnie i rozciąga się w tym czasie razem z nią ;)

Posted

Jakiś czas temu miałam przyjemność uczestniczyć w zjeździe offroadowców

wrażenia były naprawdę niesłychane

bo i działy się niesłychane rzeczy

i niesłychanie się parkowało ;)
"]

i był jeden niesłychany uczestnik wyprawy :lol:

Ale najbardziej niesłychaną rzeczą było to, co spotkało nas u celu podróży.
Niemalże jak wjazd na olbrzymią wyspę, którą otaczał bezkresny płaszcz mgły

Początkowo zimno

i tajemniczo

ale krótko po przez chmury przebijały promienie zachodzącego słońca

robiąc niesłychane wrażenie po raz ostatni tego dnia 8-)

Posted

[quote name='AgaiPhara']cieszę się, że z każdym kolejnym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pierwsze jest Marysi ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='AgaiPhara']Jakiś czas temu miałam przyjemność uczestniczyć w zjeździe offroadowców

wrażenia były naprawdę niesłychane

Piękna reporterka!! :klacz: :klacz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='AgaiPhara']cieszę się, że z każdym kolejnym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pierwsze jest Marysi ;)

dziękuję w imieniu wszystkich chwalonych :razz:

tu pewnie znów chodzi o Marysię :mdrmed:Jest co chwalić :razz:

Piękne :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przepiękne...

btw. masz jakiś znajomych, którzy się pasjonują takimi rajdami??? U mnie w pracy mam takiego zapaleńca z ładą nivą:D:D:D sama chętnie bym kiedyś pojechała obejrzeć taki rajd:):) jak będziesz o jakimś wiedziała daj znać;)
Mi i p. Jackowi zostaje jak na razie focenie tylko skoków spadochronowych...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Jaaaa! - to dopiero musiało być świetne przeżycie taki rajdzik! :loveu:
...a zdjęcia - jak zawsze - po prostu :mdleje:
...przez tą Twoją galerie będe miała cały zestaw guzów i śińców :evil_lol:

...mogła byś napisać - w bajkowej krainie... tak te fotki Ci wyszły mgliste, jak w prawdziwej bajce :)

Posted

Kompletnie zapomniałam, że podczas pobytu nad morzem spotkaliśmy nie tylko Dolinkę, ale również te piękności :loveu:

oraz pieska, który sięgał im do pięt ;)

i się dzielnie z nimi dogadywał

Posted

to chyba wilczarze - przepiękne:)

AgaiPhara - p. Jacek jest skoczkiem w stanie spoczynku;), od jakiegoś 1,5 roku nie skacze, bo niestety to troszkę drogi sport a my jeszcze do końca mieszkania nie urządziliśmy i takie tam inne:(...
Ale znajomych nie straciliśmy i jeździmy od czasu do czasu na strefy spadochronowe i focimy:)