Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :pdzień dobry ..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudo Quote
AgaiPhara Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 wraz z pierwszym śniegiem w tym roku zabrałam się za porządkowanie dysku, wypalanie płyt i wpadło mi to zdjęcie w ręce - okładka zeszłorocznego kalendarza Gończych i ogarów polskich :mdrmed: Quote
AgaiPhara Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 dzień dobry Alu, wszyscy coś zmieniają avatarki i na nowo muszę kodować, kto jest kto ;) nie wiem, co Cię urzekło w tym zdjęciu, ale dla mnie te fałdki podpalanej skórki są najwspanialszą ucztą dla moich dłoni :loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 AgaiPhara napisał(a):dzień dobry Alu, wszyscy coś zmieniają avatarki i na nowo muszę kodować, kto jest kto ;) nie wiem, co Cię urzekło w tym zdjęciu, ale dla mnie te fałdki podpalanej skórki są najwspanialszą ucztą dla moich dłoni :loveu: ;)nie można do końca życia mieć psa Mikołajka:evil_lol: Podziwiam świetlistość włosków ....załamania swiatełka ......na szaraczku Ozzulku choćbym go oliwką wysmarowała tego efektu nie ma Quote
Anza&Hacker Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :loveu::loveu::loveu: Naprawde wspaniałe zdjęcie!!! :loveu::loveu::loveu: ...czakamy na śniegowe Pharki :mad: Quote
gonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wklejaj wklejaj, a ja będę oczy cieszyć :p Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 AgaiPhara napisał(a):wraz z pierwszym śniegiem w tym roku zabrałam się za porządkowanie dysku, wypalanie płyt i wpadło mi to zdjęcie w ręce - okładka zeszłorocznego kalendarza Gończych i ogarów polskich :mdrmed: Padam :mdleje: Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ala, a smarowałaś :cool3: Ozulec i bez tego fajny chłopak! Anza, też je lubie ;) co do nowych zdjęć - to ja jak mój piesio: albo pozytywna motywacja, albo nici ze wszystkiego (to do tej pałki :eviltong: ) gonek a jak ja oczy cieszę Twoimi... świetne są! czołem FiGa! nie padaj, tylko częściej wpadaj! Jestem w trakcie zmniejszania zdjęć - blee, co za robota. Jak imageshack mnie polubi, to będzie ich duuuuużo za jednym strzałem. Trzymajcie kciuki! Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Najpierw fotki z porannego spaceru Pharka z nową piłką zapatrzona na.. ..poranne widoki a były naprawdę cudowne! Natchnęły ją... Tu chwilę przed podjęciem decyzji dokopania się do wiosny!! determinacja była równie silna, jak słoneczko, które bajecznie grzało tu jakiś dobry duszek złapał Pharkę za ogonek, żeby nie musiała zanurzać łapek w głęboookim śniegu ;) zanurzyła za to japkę Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Na popołudniowym spacerku spotkałyśmy masę psiaków Ej, ale fajny tam jest! (z koleżanką Kontrą - czyli śmigaczem jakich mało) co robi Pharka? Przymierza buta! który w podrzucie schował się w śniegu ale szybko został wyłowiony i stosownie potraktowany a że był mało interesujący, psisko równie szybko się nim znudziło jak szybko zaszło słoneczko Quote
Kati Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Udaje, że nie ma piłki :evil_lol: Phara jest sliczna Cudowne foteczki Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 czołem Kati, piłeczka rugby, więc łatwo ją schować pod faflami ;) fajnie, że fotki się podobają, bo mi wydawały się jakieś takie... no ciężko się foci ciemne stwory na śniegu Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ach, teraz spojrzałam, że jesteś z Będzina. Wystawa w Twoim mieście to była najwspanialsza wystawa na jakiej w życiu byłam. Wszystko to dzięki zamkowi, który wywarł na mnie OLBRZYMIE wrażenie. To że można było tam wchodzić z psami dopełniło mojego szczęścia. Czekam teraz na wiosnę, bo koniecznie chcemy się tam wybrać ponownie. Wspaniale jest mieć taki skarb w okolicy. Bajka! Quote
shangri_la Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ooo widze ze Pharka ma taka sama pileczke jak my i to nawet w tym samym kolorze :evil_lol: ostatnio te piłki u mnie na osiedlu robia furrore trzeba sobie zamawiac w sklepie zoo bo inaczej ci wykupią :eviltong: a zdjęcia przecudne :loveu: pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 shangri, piłka chyba inna, bo jest pusta w środku (choć Phara woli te wypełnione). Co do tych drugich - zapraszam do naszego sklepu, tu ich dostatek! Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jakie śliczne tło wyszło :loveu: p.s. chodzicie teraz na agility? Quote
gochgoch Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cudna Pharka! a na śniegu to chyba wszystkie psy szaleją!!!! fajne fotki!!!!:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hej! Co z tą ReAkTyWacją? :lmaa: :lol!: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Halo ? Aga ? Odkopana wiosna nadchodzi :razz: A Wy gdzie ????? Quote
AgaiPhara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 hej dziewczyny (e, no właśnie - dlaczego tu w ogóle chłopów nie ma? :hmmmm: ), wpadłam tylko na chwilę w ramach odreagowania :watpliwy: Mam psa rottweilera :silly: tzn. dziś wygląda jak rottweiler, bo WCHŁONĄŁ pod naszą nieobecność chińszczyznę na 5 osób!!!!!! Jest gruba jak beka - musiało jej smakować :stupid: Plus w całej sytuacji jest taki, że zachowała się NA TYLE kulturnie, że posiłkowało się NA STOJĄCO - dzięki czemu nie strąciła patelni ważącej 2,5 kg na kafle. Co by się wtedy JEJ i podłodze stało - nawet nie chcę myśleć :wallbash: A wszystko zostawione w bezpiecznym miejscu... choć po wizji lokalnej stwierdziliśmy, że psiątko potrafi nie tylko wygodnie sięgnąć do patelni, ale i spokojnie do niej włożyć głowę :lying: i nie mamy obiadu na jutro :smokin: Quote
Klaudia :-) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 oj poprostu Phara była głodna:-)to troszeczke sobie zjadła chińszczyzna na 5 osób:-P Pozdrowienia dla rotkowej Phary:-) Quote
AgaiPhara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dziękujemy, Klaudio. Ciekawe jak to to jutro będzie wyglądało (teraz wiem, jak by się prezentowała, jak byłaby szczenna :diabloti: ) Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dzisiaj był zły biomed. Gezes zjadł trzy talerze rosołu z makaronem. Też samoobsługowo. I nie były to talerze przeznaczone dla niego . Bynajmniej :cool1: Quote
AgaiPhara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Haniu, ja nie powiem, co to diable zrobiło wczoraj :angryy: :angryy: :angryy: (biomed był chyba gorszy od dzisiejszego) Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hahaha ! Mnie ta medycyna całkiem ogłupiła :lol: Biomed ! Hahaha ! Co ona zrobiła ? Quote
Recommended Posts