Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wraz z pierwszym śniegiem w tym roku zabrałam się za porządkowanie dysku, wypalanie płyt i wpadło mi to zdjęcie w ręce - okładka zeszłorocznego kalendarza Gończych i ogarów polskich :mdrmed:

Posted

dzień dobry Alu, wszyscy coś zmieniają avatarki i na nowo muszę kodować, kto jest kto ;)
nie wiem, co Cię urzekło w tym zdjęciu, ale dla mnie te fałdki podpalanej skórki są najwspanialszą ucztą dla moich dłoni :loveu:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
dzień dobry Alu, wszyscy coś zmieniają avatarki i na nowo muszę kodować, kto jest kto ;)
nie wiem, co Cię urzekło w tym zdjęciu, ale dla mnie te fałdki podpalanej skórki są najwspanialszą ucztą dla moich dłoni :loveu:

;)nie można do końca życia mieć psa Mikołajka:evil_lol:

Podziwiam świetlistość włosków ....załamania swiatełka ......na szaraczku Ozzulku choćbym go oliwką wysmarowała tego efektu nie ma

Posted

AgaiPhara napisał(a):
wraz z pierwszym śniegiem w tym roku zabrałam się za porządkowanie dysku, wypalanie płyt i wpadło mi to zdjęcie w ręce - okładka zeszłorocznego kalendarza Gończych i ogarów polskich :mdrmed:

Padam :mdleje:

Posted

Ala, a smarowałaś :cool3: Ozulec i bez tego fajny chłopak!

Anza, też je lubie ;) co do nowych zdjęć - to ja jak mój piesio: albo pozytywna motywacja, albo nici ze wszystkiego (to do tej pałki :eviltong: )

gonek a jak ja oczy cieszę Twoimi... świetne są!

czołem FiGa! nie padaj, tylko częściej wpadaj!

Jestem w trakcie zmniejszania zdjęć - blee, co za robota. Jak imageshack mnie polubi, to będzie ich duuuuużo za jednym strzałem. Trzymajcie kciuki!

Posted

Najpierw fotki z porannego spaceru

Pharka z nową piłką zapatrzona na..

..poranne widoki

a były naprawdę cudowne!

Natchnęły ją... Tu chwilę przed podjęciem decyzji

dokopania się do wiosny!!

determinacja była równie silna, jak słoneczko, które bajecznie grzało

tu jakiś dobry duszek złapał Pharkę za ogonek, żeby nie musiała zanurzać łapek w głęboookim śniegu ;)

zanurzyła za to japkę

Posted

Na popołudniowym spacerku spotkałyśmy masę psiaków

Ej, ale fajny tam jest! (z koleżanką Kontrą - czyli śmigaczem jakich mało)

co robi Pharka? Przymierza buta!

który w podrzucie schował się w śniegu

ale szybko został wyłowiony

i stosownie potraktowany

a że był mało interesujący, psisko równie szybko się nim znudziło

jak szybko zaszło słoneczko

Posted

czołem Kati, piłeczka rugby, więc łatwo ją schować pod faflami ;)
fajnie, że fotki się podobają, bo mi wydawały się jakieś takie... no ciężko się foci ciemne stwory na śniegu

Posted

ach, teraz spojrzałam, że jesteś z Będzina. Wystawa w Twoim mieście to była najwspanialsza wystawa na jakiej w życiu byłam. Wszystko to dzięki zamkowi, który wywarł na mnie OLBRZYMIE wrażenie. To że można było tam wchodzić z psami dopełniło mojego szczęścia. Czekam teraz na wiosnę, bo koniecznie chcemy się tam wybrać ponownie. Wspaniale jest mieć taki skarb w okolicy. Bajka!

Posted

ooo widze ze Pharka ma taka sama pileczke jak my i to nawet w tym samym kolorze :evil_lol: ostatnio te piłki u mnie na osiedlu robia furrore trzeba sobie zamawiac w sklepie zoo bo inaczej ci wykupią :eviltong:
a zdjęcia przecudne :loveu:

pozdrawiam

Posted

hej dziewczyny (e, no właśnie - dlaczego tu w ogóle chłopów nie ma? :hmmmm: ), wpadłam tylko na chwilę w ramach odreagowania :watpliwy:
Mam psa rottweilera :silly: tzn. dziś wygląda jak rottweiler, bo WCHŁONĄŁ pod naszą nieobecność chińszczyznę na 5 osób!!!!!! Jest gruba jak beka - musiało jej smakować :stupid:
Plus w całej sytuacji jest taki, że zachowała się NA TYLE kulturnie, że posiłkowało się NA STOJĄCO - dzięki czemu nie strąciła patelni ważącej 2,5 kg na kafle. Co by się wtedy JEJ i podłodze stało - nawet nie chcę myśleć :wallbash: A wszystko zostawione w bezpiecznym miejscu... choć po wizji lokalnej stwierdziliśmy, że psiątko potrafi nie tylko wygodnie sięgnąć do patelni, ale i spokojnie do niej włożyć głowę :lying:
i nie mamy obiadu na jutro :smokin: