AgaiPhara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 witaj Samturia. Są są.. ze spotkania mamy jedno zdjęcie - nie byłam w stanie rozmawiać, podziwiać malutką i focić :evil_lol: buzia w czółko Quote
mila_2 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zdjęcia mi dech zapierają:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mogę się podpytać o obiektyw jakim były robione zdjęcia (chodzi mi gł. o te zdjęcia z piłeczką:)) Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O Boże ! Aleś się ponownie rozszalała ... :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 mila cieszę się, że tak się podobają ;). A obiektyw przy piłeczce to Nikkor 80-200 Hania nie mogłam - już drugi raz parskam śmiechem przy tych Twoich lapidarnych komentarzach.. klawiatura w soku marchewkowym.. Żeby nie było - wstawiam JESZCZE jedno :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 tak sobie patrzę na tę fotkę... i na kim jest ostrość?? :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No śliczne Pharki :loveu: - ciekawe tylko kiedy następne?! :mad: Quote
AgaiPhara Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 czołem dziewczyny, miło że zglądacie. U nas coś kiepskawo ze zdjęciami, bo Pharulski dostał cieczkę i ciężko by mi było jeszcze tego Bąka focić. Ale w sobotę (o ile nie będzie tak gwiździć) jedziemy na agility. Jeśli będzie świecić słońce, porobimy dużo zdjęć :smokin: (tfu, przecież ja nie palę..) Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Znowu jestem pełna entuzjazmu z powodu Twojego gęstego sita :multi: I konsekwencju w jego stosowaniu :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jejkuuuuu :loveu: :loveu: :loveu: uroczeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaiPhara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 dzień dobry madziu Haniu, to na ostudzenie ;) diabelskiego humoru ;) Brakuje mi śniegu, więc sobie go wklejam Ci, co znają naszą ministronę www wiedzą, że Śnieżnik to już tradycja w wypadach do Międzygórza z Bąkiem. I jak to mówi tuż po naszym przyjeździe Pan Kierownik miejsca, w którym nocujemy, "idźcie, idźcie - niech trochę pary z niej zejdzie.." - sposób na zmęczenie czterech łapek i czarnego ciałka ;) Quote
AgaiPhara Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A tu nie zapowiada się ani na mróz, ani na śnieg. Słońce pięknie świeci rozleniwia usypia Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A w Krakowie szary dziś dominuje. WSZYSTKO jest szare. I brzydkie :cool1: Nie ma słońca ..... :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='AgaiPhara']A tu nie zapowiada się ani na mróz, ani na śnieg. Słońce pięknie świeci rozleniwia usypia nie dość że piękne słońce to i zdjęcia przecudowne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Piękne te foki - jak zawsze zresztą! :cool3: ...a śnieg - marzenie :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Aga, nie wiem, czy masz dzisiaj imieniny... Jeżeli tak to : Życzę Ci tylko uśmiechów. Tylko przyjaciół. Tylko pogody za oknem. Tylko szczęśliwych ludzi i zwierząt wokoło. I oczywiście zasobnego konta. :loveu: :loveu: :loveu: Jeżeli nie masz dzisiaj imienin - to życzę Ci tego samego - bez powodu . :p Quote
kiwi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękny pysio :loveu: Gonczy to rasa moich marzeń, kiedyś będę miała do pary z dwoma jamnikami ;) Quote
AgaiPhara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Haaaniu, dziś miałam megadoła.. caaaaały dzień.. Na koniec dnia, tj. teraz, pomyślałam, że wejdę do naszej galerii i dół będzie już na maksa, bo będzie w niej pusto.. A tu.. taki fajny uśmiech mi się pojawił na pysiu, jak przeczytałam Twoje życzenia. Choć dziś nie obchodzę imienin, bardzo za nie dziękuję. Chciałoby się słyszeć takie ciepłe słowa codziennie. Quote
AgaiPhara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 witaj kiwi, a ja mam wrażenie, że przez Pharę to miałam 3 psy - najpierw jamnika (bo tak o niej myśleli ludzie, jak była malutka), potem była okrzykiwana dorastającym dobermanem, tymczasem dosłownie tylko kilka razy usłyszałam gończy polski i tak naprawdę to króluje ponownie przekonanie, że mam młodziutkiego (od ponad dwóch lat) dobermanka Quote
AgaiPhara Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Anza&Hacker'] ...a śnieg - marzenie :loveu: to wklejam jeszcze jedno z marzeń, ale już z Wrocławia, naszych łąk.. Quote
Anza&Hacker Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='AgaiPhara']to wklejam jeszcze jedno z marzeń, ale już z Wrocławia, naszych łąk.. ...a dziękuję, bardzo pięęękne to marzenie! :loveu: Zwróćcie uwage na łapy! :razz: Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='AgaiPhara']witaj kiwi, a ja mam wrażenie, że przez Pharę to miałam 3 psy - najpierw jamnika (bo tak o niej myśleli ludzie, jak była malutka), potem była okrzykiwana dorastającym dobermanem, tymczasem dosłownie tylko kilka razy usłyszałam gończy polski i tak naprawdę to króluje ponownie przekonanie, że mam młodziutkiego (od ponad dwóch lat) dobermanka ja Wam powiem, że gończaka jeszcze na zywo na oczy nie widziałam. To jednak rzadka rasa i może niech tak zostanie, co?? Z to mogę się pochwalić, że w czasie Świąt będąc z Młodą w lesie na spacerze miałam przyjemność poznać ogarkę polską:):) Piękna psina, mniej więcej w Bety wieku, więc dziewczyny trochę poganiały po lesie:) btw. a co do zdjęć - co tam będę ściemniać - znowu szczęka mi opadła... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 AgaiPhara pewnie juz odpowiadalas, ale jestem ciekawa, czym pstrykasz zdjęcia?są piękneee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 łeeee ja tu widzę jakiś zeszłoroczny śnieg:evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Anza a co tam z łapkami? mila amen kiwi raczej cień rzucany przez śnieg, Pharkę i mnie :eviltong: APSA to słoneczko mi pomogło, a właściwie pora dnia - źródło światła nisko, więc równolegle do obiektywu - zamiast świecić na podłoże, oświatlało mi modelkę ;) :razz: ;) madzia, Nikon D70 (kurcze, chyba czas na zmiany - wszyscy nowym sprzętem się chwalą, a u nas cały czas ten sam :eviltong:) gonek, muszę więcej prowokacyjnych zdjęć wklejać - przynajmniej znajomi częściej się odzywają ;) Quote
Recommended Posts