Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Piękne . Takie ... srebrzyste ...

w podobnym nastroju znalazłam w sennej galerii :cool3: .. tyle że bez piłeczki :lol:

gochgoch napisał(a):

heloł....jestem u Was pierwszy raz i bardzo mi się podoba!!!!
fotki superowe!!!! i w ogóle...psina rewelacyjna!

witamy Was, Hugolinki. My za to podziwiamy Wasze - ta mysza o cudownych pergaminowych uszkach to domownik? (bo aby nadrobić zaległośći w galeriach, nie mogę przeczytać wszystkiego, co bym chciała)

gochgoch napisał(a):

a to chyba jednak potwór - nie pies!!!

zgadza się, jak ktoś powiedział - to potPharka ;)

dbsst napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uchole odgrywaja ważna role koordynacyjną ;-) :evil_lol: :evil_lol:

a dla mnie ta rola sprowadza się przede wszystkim do uczty zmysłów przy ich miętoszeniu :loveu:

Karilka napisał(a):

super zdjecia!:multi::multi::multi:

witaj Karilka. W avatarku doberman? - moja pierwsza, największa miłość.. Jej, był moment w podstawówce, że przez pół roku miałam wyimaginowanego psa o imieniu Dober ;) Wszędzie ze mną chodził - jak wsiadałam do auta, to czekałam, aż wskoczy za mną i dopiero wtedy zamykałam drzwi.. ech. Ja wtdy zwariowałam na punkcie tej rasy.

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga fantastyczne zdjęcia! :multi: Phara jest cudna, a i fotograf niezgorszy :razz: :loveu:
Szczerze zazdroszczę piłkomiotacza ;) Ja nie mam niekogo, kto by tą bleee obślinioną ble piłkę ble dotknął :shake: Eeech, Ci ludzie ;)

Na imageshack można wgrywać zdjęcia w większych ilościach. Po pierwsze trzeba być zdaje się zariejestrowanym użytkownikiem, potem w oknie "My images" jest duży napis "Tired of uploading images one by one? Check out the IMAGESHACK TOOLBAR now!" Wystarczy sobie ten toolbar zainstalować ("Download the ImageShack Toolbar for Internet Explorer 6.0 and Windows XP") i wtedy można dodawać dowolną ilość zdjęć na raz :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

He he, Aga, Ty miałaś jednego wymyślonego dobermana, a ja w czasie swojego bezpsowego dzieciństwa miałam ich w porywach do kilkunastu. Miałam zeszycik, w którym wszystkie były opisane, imię, rasa, postępy w szkoleniu...
Jej, jakie to było potworne NIE MIEĆ PSA. Brrrr.

Posted

a mi się dziwne wydawało że dzieci na blogach opisują co robią swoim wirtualnym psem :oops::evil_lol:

postępy w szkoleniu...
:shake::shake::shake: nawet wymyślonym nie odpuściła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pharka oczywiście piękna, sprawna i powabna :loveu::cool3::loveu:

Posted

AgaiPhara napisał(a):

witamy Was, Hugolinki. My za to podziwiamy Wasze - ta mysza o cudownych pergaminowych uszkach to domownik? (bo aby nadrobić zaległośći w galeriach, nie mogę przeczytać wszystkiego, co bym chciała)

to potPharka ;)

jak to? odwiedzacie naszą galerię i się nie ujawniacie nigdy??!!!:crazyeye:
jak możecie!!!!!chociaż dwa małe słówka 'cześć Hugolinki'....

a ja zawsze popłakuję, że nas prawie nikt nie odwiedza....:oops:

a 'potPharka'.....bardzo ładne.....:p

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Witam :multi:
Przed chwilką wygrzebałam na fotoblogach tę wspaniałą galerię, jestem po prostu pod wrażeniem :loveu: Fotki super smerfastyczne :mdleje:

Będę wpadac częsciej

witamy nowych Gości :) Zapraszamy.

Anza&Hacker napisał(a):

Jaaa!!! - Ty jesteś mistrzem - tak ufocić psa i to tyyyle razy!!! :crazyeye:

ha ha! A żebyś słyszała, jaka ja załamana przychodzę z co drugiego spaceru, że żadne nieostre :eviltong: (podwóje przeczenie w polskim języku zawsze mnie zadzwia, a właściwie jego logiczność..)

Tośka_m napisał(a):

Jej uchole żyja własnym życiem :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

tak długo, jak trzymają się jej łebka - nie mam nic przeciw temu ;)

Marysia_i_gończy napisał(a):

Aga fantastyczne zdjęcia! :multi: Phara jest cudna, a i fotograf niezgorszy :razz: :loveu:

dziękujemy ;)

Szczerze zazdroszczę piłkomiotacza ;-) Ja nie mam niekogo, kto by tą bleee obślinioną ble piłkę ble dotknął

Ja tez nie mam lekko - spacery we trójkę to wypadki szczególne ;) Zdecydowana większość zdjęć to spacery w duecie Aga i Phara - gimnastyka lewej ręki w rzucaniu piłką, bo prawą trzymam aparat ;)

Na imageshack można wgrywać zdjęcia w większych ilościach. Po pierwsze trzeba być zdaje się zariejestrowanym użytkownikiem, potem w oknie "My images" jest duży napis "Tired of uploading images one by one? Check out the IMAGESHACK TOOLBAR now!" Wystarczy sobie ten toolbar zainstalować ("Download the ImageShack Toolbar for Internet Explorer 6.0 and Windows XP") i wtedy można dodawać dowolną ilość zdjęć na raz :smile:

a Ty myślisz, że tej opcji jako pierwszej nie sprawdziłam?! ;) zadziałała bosko (pierwsze zdjęcia po reaktywacji są wstawione hurtem). Ale potem już nie szło :/ jakby się "trial" skończył, bo mowa o opłatach/kredytkach pojawiła. A że czasu brak, nawet nie chce mi się tego zgłębiać (no chyba że Ty tak działasz i Tobie to DZIAŁA :cool3: )

Rauni napisał(a):

Ty miałaś jednego wymyślonego dobermana, a ja..

haha, dlaczego mnie to w Twojej osobie w ogóle nie dziwi??

gonek napisał(a):

nawet wymyślonym nie odpuściła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie :evil_lol: cała Olga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

gochgoch napisał(a):

jak to? odwiedzacie naszą galerię i się nie ujawniacie nigdy??!!!:crazyeye:
jak możecie!!!!!

ti ti, poszukajcie dokładnie :eviltong:

Jupi witaj :hand:

Posted

Cytat:
Napisał(a) Rauni
Ty miałaś jednego wymyślonego dobermana, a ja..

haha, dlaczego mnie to w Twojej osobie w ogóle nie dziwi??

Cytat:
Napisał(a) gonek
nawet wymyślonym nie odpuściła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie :evil_lol: cała Olga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No, a jako że potęga wizualizacji jest ogromna, więc chociaż musiałam na to czekać 20 lat, to jednak życie dogania marzenia powoli :)
Nabijacie się ze mnie, ale pomyślcie sobie, że mało brakowało, a mogłabym uczyć jakieś dzieci, to by dopiero było straszne!

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Aga - aleś się rozszalała z tą reaktywacją ! :diabloti:

a bo ja do mojego wątku wchodzę, jak go widzę na liście :diabloti: jak go nie ma - wiem, że Gości również nie było ;)

poniżej zdjęcie, które było naszą zeszłoroczną kartką świąteczną

Posted

AgaiPhara napisał(a):
a bo ja do mojego wątku wchodzę, jak go widzę na liście :diabloti: jak go nie ma - wiem, że Gości również nie było ;)

poniżej zdjęcie, które było naszą zeszłoroczną kartką świąteczną

O rany - śliczne.
Nie podoba mi się za bardzo ta Twoja metoda... :cool1:

Posted

Czołem dziewczyny, wpadłam, żeby zapowiedzieć po południu trochę fortek - tym razem sceneria domowa. Odwiedzają nas przyjaciele z Nadią (dwuletnim brzdącem) - będzie się działo, albo i nie ;)

Co do świątecznego zdjęcia - wesoło przy nim było, bo Pharka nauczyła się przybijać piątkę, więc jej łapka podnosiła się razem z moją i w powietrzu się stukałyśmy. To zdjęcie to chyba 15-te, kiedy nie było rozmycia naszych kończyn. Jak byście chciały, mogę poszukać tamtych i dla śmiechu wkleić ;)

Póki co idę jeszcze ciut posprzątać i do zobaczenia późnym popołudniem :mdrmed: