Anza&Hacker Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :loveu::loveu::loveu: To zdjęcie jest świetne! :loveu::loveu::loveu: Niestety na imageshack'u chyba nie da się wgrywać więcej fotek na raz - też by mi się taka możliwość przydała :shake: Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='shangri_la']extra latająca Pharka, czy mnie oczy nie mylą i widzę w tle mój ulubiony sprzęt łyżkę do piłek?:hmmmm: to spory patyk, jaki wynalazła Pharka, który po przekazaniu w ręce Pana Grzegorza :loveu: juz w nich pozostał ;) [quote name='shangri_la'] hehe jaka poobgryzana piła- widać , że jakaś ulubiona :P ulubiona, prawda. Ale poobgryzana przez wszystkich Pharowych kumpli :evil_lol: Sama właścicielka dba o swoje zabawki :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 gonek napisał(a)::multi::multi::multi: bardzo się cieszę z reaktywacji pharkowej galerii A fotki (jak zwykle:p) świetne :loveu: dzień dobry gonku-ozonku, nie wiem gdzie czytałam Twój opis prowadzenia na smyczy Jopka vel chmurki, ale to dokładnie TAKIE uczucie, jakie doświadczyłam, gdy raz kiedyś na agility Twoja pannica szła przy mnie - obłoczek nie psiko Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aga, piękne zdjęcia . Naprawdę PIĘKNE . Dobrze, że się zreaktywowałaś ! tylko się cieszyć, że starzy Goście o nas nie zapomnieli i nadal wpadają : ) Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga, przypomnij mi, jakim aparatem robisz zdjęcia. Ja wiem, że DOBRE zdjęcia - to rzede wszystkim fotograf ... ale aparat też nie jest bez znaczenia :cool3: Robisz na manualu ??? Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Anza&Hacker']:loveu::loveu::loveu: To zdjęcie jest świetne! :loveu::loveu::loveu: leci kolejne ; ) Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 REWELACJA !!!!! Szybciutko - JAKI aparat ? I JAKIE USTAWIENIA ? Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']REWELACJA !!!!! Szybciutko - JAKI aparat ? I JAKIE USTAWIENIA ? Haniu, Nikonek D70 i długi obiektyw (inaczej Pharka lądowałaby na mnie). A ustawienia - wrzucasz sport i jedziesz ;).. możesz jechać :evil_lol:. Aakurat te były tak robione - serio. No ale za Pharulskim nawet pełny automat nie nadążał :lol!: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja mam Nikona D 80 i obiektyw 18 - 135 . I WCALE takie świetne zdjęcia na automacie mi nie wychodzą :shake: Quote
APSA Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 leci kolejne ; ) Nie nadążam z cytowaniem! :lol: Świetne latające potPharki :) Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Ja mam Nikona D 80 i obiektyw 18 - 135 . I WCALE takie świetne zdjęcia na automacie mi nie wychodzą :shake: Haniu, a ile tych zdjęć robisz? Bo u nas sito jest bardzo gęste i na 10 zdjęć to wychodzi 1 w miarę fajne ;). Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='APSA'] Świetne latające potPharki :) No to lecą kolejne potPharki ;) Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 O rany !!! Toż to jakiś prawdiwy potwór jest !! Pożeracz piłek... Krokodyl czy cóś :crazyeye: Quote
Tośka_m Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Szczęki VIII - ostateczne starcie! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 AgaiPhara napisał(a):Haniu, a ile tych zdjęć robisz? Bo u nas sito jest bardzo gęste i na 10 zdjęć to wychodzi 1 w miarę fajne ;). Wiesz, robię bardzo dużo zdjęć. Ale moje sito nie jest tak gęste. Jakoś lubię, jak coś się w Geziowej galerii dzieje . Pomimo niedoskonałości . Ale chciałabym , aby moje zdjęcia były takie, jak Wasze :p Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 wooooooooooooow bowskie foty :loveu: :loveu: :loveu: ja poproszę o jeszcze :multi: Quote
Anza&Hacker Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 AgaiPhara napisał(a):leci kolejne ; )Latające psy to jest TO!!!:loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudne foty ....mnie sie zdaje ze nie tylko aparat do dobrych fot potrzebny ..musi być jeszcze ten KTOS;) Quote
AgaiPhara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='mamabazyla']O rany !!! Toż to jakiś prawdiwy potwór jest !! Pożeracz piłek... Krokodyl czy cóś :crazyeye: rekinek, rekinek, mój rekinek!!! [quote name='Tośka_m'] Szczęki VIII - ostateczne starcie! :evil_lol: właśnie, właśnie!! [quote name='HankaRupczewska'] Ale moje sito nie jest tak gęste. Jakoś lubię, jak coś się w Geziowej galerii dzieje . Pomimo niedoskonałości . Bez selekcji galeria Pharki nosiłaby nazwę: Gończy PHARA i cała masa rozmytych zdjęć ;) [quote name='dbsst'] wooooooooooooow bowskie foty :loveu: :loveu: :loveu: ja poproszę o jeszcze :multi: o, debeściackie Szpileczki u nas zawitały, cześć dziewczyny! [quote name='Anza&Hacker'] Latające psy to jest TO!!!:loveu: szkoda tylko, że człowiek wpada w dół, jak widzi, ile zdjęć po prostu ląduje w koszu. ALE za to jak trafi się choć jedno fajne, OSTRE i pies wygląda na nim szczęśliwie - wtedy sesja uznawana jest za wybitnie udaną [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu::loveu::loveu:cudne foty ....mnie sie zdaje ze nie tylko aparat do dobrych fot potrzebny ..musi być jeszcze ten KTOS;-) eeech.. z Panem Grzegorzem :loveu: i jego dobrym humorem to spacer w chmurach.. i przy okazji wyskokowe Pharki mogą złapać się na zdjęciach Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 nio nie było nas troszku ale już jesteśmy i na foty czekamy ;) jakie miłe powitanie :oops: Quote
AgaiPhara Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 rzut miotacza ZŁAPANY!! kolejny - PRZECHWYCONY! a ten NIEUPUSZCZONY! więc odpoczynek w pełni ZASŁUŻONY ozor WYSTAWIONY!! Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 heloł....jestem u Was pierwszy raz i bardzo mi się podoba!!!! fotki superowe!!!! i w ogóle...psina rewelacyjna! a to chyba jednak potwór - nie pies!!! (nie wiedziałam, że potwory też lubią piłeczki:eviltong:) Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uchole odgrywaja ważna role koordynacyjną ;) :evil_lol: :evil_lol: super foty :klacz: Quote
Recommended Posts