shangri_la Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 no prosze na chwile człowiek wyjedzie a tu urodziny mignely kolo nosa... wszystkiego najlepszego dla PHARY !!!!!!! :new-bday::new-bday::new-bday: dużo smakolów, kiełbasek, piłeczek, zdrowej łapki życzymy MY:diabloti: :BIG::BIG::BIG: pozdrawiam Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :multi::multi::multi:STO psiowych latek :loveu::loveu::loveu: Quote
mila_2 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 i ja składam życzenia...spóźnione niemiłosiernie, ale szczere. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że dopiero co wróciłam z urlopu z odstępów bieszczadzkich:) Quote
Rul Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Stooo lat! Dużo zdrówka, długich spacerów i wspaniałych zabawek ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ago skoro żyjesz, a nawet fotki wklejasz :razz: to może odezwałabyś się w Waszym wątku? :mad: Co tam u Was? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czekamy na ożywienie wątku!:loveu: Dla mobilizacji :mad::mad::mad: Quote
AgaiPhara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pPharkowy pycholek ;) Z 3-miesięcznym opóźnieniem, ale za to wielkie gratulacje ;), Ala!!! Ania, Tośka, Marysia, Anza, shangri, Ala, mila, Rul i wszyscy, którzy je nam osobiście składali - dziękujemy Wam bardzo za urodzinowe życzenia. Jak ten czas zleciał.. Jeszcze niedawno posiadanie własnego psa wydawało się niemożliwe. A ten mały Szczurek już ponad dwa lata z nami mieszka. Najlepsze dwa lata. Nie tylko po dzieciach widać, jak ten czas leci.. Dziś zdarzyło mi się pierwszy raz napisać posta z pracy - i dzięki temu galeria choć chwilowo odżyła ;) Miło, że ktoś o nas pamięta (Marysia, Anza) i huhu ;).. myśli (Rauni). Na dobry początek wklejamy rozradowany pychol Quote
AgaiPhara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 akrobacje uszne w poszukiwaniu piłeczki i już po jej odnalezieniu Quote
Marysia_i_gończy Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hurraa! Dziewczyny wróciły do życia!! :multi: :multi: :multi: Ależ się cieszę! :) :) [quote name='AgaiPhara']Na dobry początek wklejamy rozradowany pychol Czy to znaczy, że wszystkie kontuzje poszły w niepamięć? :sweetCyb: Pozdrawiam MOOOOOCNO! Marysia i Una Quote
APSA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Zdjęcia, zdjęcia, cudne nowe zdjęcia :bigcool: Quote
shangri_la Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jak wspaniale że znowu tataj są fotki :loveu: Pharka nietoperek :p pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Listopad nas rozpieszczał - co spacer, to piękniejsza pogoda. I co spacer - przekonywałam się, jak różnie nasza trójka spędza czas.. Pan Grzegorz :loveu: zawsze preferuje pozycje horyzontalne podczas gdy nasze czarne stworzonko zdąrza robić to wszystko: - taplać się w błotku - chłodzić się w błotku - dumnie biec przez błotko - ciągnąć błotko za sobą - przynieść mi piłeczkę ..aby zaraz znów jej poszukać - i znowu ją przynieść ale i tak na końcu wszyscy wylądowaliśmy na trawie, jak Pan Grzegorz :loveu: na początku spacerku Quote
Rauni Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hurra, jak miło znowu zobaczyć rozbieganą i rozwianą Pharkę (jednak zwisłouche mają zdecydowaną przewagę w fotogeniczności uszu nad takimi, co mają po prostu uszy stojące...). Quote
mila_2 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hihihi Pharka jak moja Beczka preferuje błotne klimaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super, że galeria ożyła:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hurrrrrrrrrrrra :multi::multi::multi::multi::multi: Powrócą piękne zdjęcia !!!!! O takie: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 AAAAAAAAAAAA, jakie sliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Gratuluję modelki Quote
Anza&Hacker Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaaaa no w końcu - Pharkowi wrucili na dogo:loveu: :bigcool::bigcool::bigcool::Cool!: Jak się ciesze!!! :Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:Żeberka:loveu: Ja już mam chyba total obsesje na punkcie chudziuśnych piesków :stupid: Quote
AgaiPhara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witamy stałych i nowych :) bywalców. Chciałam w przypływie motywacji wkleić kolejną dużą porcję zdjęć, ale program strajkuje i udało mu się łyknąć tylko jedną czy ktoś może wie, jak załadować kilka zdjęć jednocześnie na imageshack'u? Udało mi się to jedynie poprzednim razem.. Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:no nareszcie......obudzone ze snu zimowego;) Quote
AgaiPhara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:no nareszcie......obudzone ze snu zimowego;) ;) i do tego każdy post gości galerii wybudza mnie coraz bardziej. Bo jakoś ciężko tak samemu z siebie znajdować siłę na zmniejszanie tyyyyluuuuu zdjęć Quote
AgaiPhara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Hurraa! Dziewczyny wróciły do życia!! :multi: :multi: :multi: Ależ się cieszę! :) :) Czy to znaczy, że wszystkie kontuzje poszły w niepamięć? :sweetCyb: Pozdrawiam MOOOOOCNO! Marysia i Una ech, wszystko poszło w niepamięć. Nawet fotografowanie przez pewnien czas ;). Złe zapomniane, dobre na nowo przywitane. Quote
AgaiPhara Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Marysia, APSA, shangri, Rauni, mila, mamabazyla, bigosek, Anza, Ala... STRASZNIE MIŁO WAS WIDZIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
shangri_la Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 extra latająca Pharka, czy mnie oczy nie mylą i widzę w tle mój ulubiony sprzęt łyżkę do piłek?:hmmmm: hehe jaka poobgryzana piła- widać , że jakaś ulubiona :P pozdrawiam Quote
gonek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :multi::multi::multi: bardzo się cieszę z reaktywacji pharkowej galerii A fotki (jak zwykle:p) świetne :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga, piękne zdjęcia . Naprawdę PIĘKNE . Dobrze, że się zreaktywowałaś ! Quote
Recommended Posts