Tośka_m Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Śliczności :loveu: Jaka duma i powaga bije z tych nozdrzy ;) Quote
AgaiPhara Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Anza Pharka nie wiedziała, że ma takich wielbicieli ;) shangri czołem dziewczyny!! Ta Wasza czarna też nam się bardzo podoba ;) A co w tej Pharowej obroży jest - nie wiem, ale każdy się nią zachwyca - "taki psi Nike", jak to mówią Alicja owszem, każdy zapach - czy szamponu czy psiego futra jest PACHNĄCY w porównaniu z tym smrodem, który odnalazła w lesie :evil_lol: Tośka witaj! a bo tu to juz miała dość tych zdjęć - jak spacer, to "róbmy coś, a nie siedźmy w miejscu" ;) Włazimy w obiektyw Quote
AgaiPhara Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Aha, i jeszcze jedno zdjęcie - Pharkowe pomysły na zabawę bądź na handel wymienny - "ja ci dam piłkę, a Ty daj to coś pysznego, co właśnie jesz" Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no jak to nie wiedziała:mad: ...jak ja przecie od początku (od kad tu trafiłam) chawle Pharkową galerie bo jest cudeńka:loveu::loveu::loveu: ...no i jaką ma elgancką drobniutką piłeczke:diabloti: p.s. ...a czy dały byście się kiedyś namówić na spacerek z moim bydlęciem np. w Szczytnickim?:roll: Quote
AgaiPhara Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Pharka na dzisiejszym porannym spacerze postanowiła nie tracić mnie z oczu ani na chwilę ;) cały czas się odwracała, patrzyła.. (słodko wyglądała z tymi malutkimi kropelkami rosy na całym ciałku :loveu: - co przeszła przez trawy, to zmieniała układ plamek) .. albo siadała przy nodze. Coś chyba dobrze zapamiętała dzień wczorajszy, kiedy trochę ćwiczyłyśmy posłuszeństwo :mdrmed: Czyżby nagródki były aż tak dobre? :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Anza każda piłeczka jest dobra :evil_lol: A na spacery to my jeszcze ostrożnie - łapka się goi i grupowe spotkania niewskazane. Ale dziękujemy za propozycję ;) Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='AgaiPhara']Anza każda piłeczka jest dobra :evil_lol: A na spacery to my jeszcze ostrożnie - łapka się goi i grupowe spotkania niewskazane. Ale dziękujemy za propozycję ;)...to my grzecznie poczekamy, aż się łapka naszej ulubienicy Pharki zagoi:diabloti: Quote
AgaiPhara Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Kto widzi, co jest na Pharkowym identyfikatorku? ;) Quote
Tośka_m Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Zwalę to na karb kiepskiego monitora, całego dnia w książkach i baaardzo kiepskiego wzroku, ale ja widzę na tej plakietce... białego konia :oops: Quote
shangri_la Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 a ja widze noge i ogon :p hehe. moze jakies wieksze foto identyfikatorka? :eviltong: Pharka ma super kontakt wzrokowy :loveu: pozdrawiam Quote
Rul Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 przpiękna :) ! Mądre spojrzenie, uszka, pycholek... Całuski dla niej :) . Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='AgaiPhara'] Kto widzi, co jest na Pharkowym identyfikatorku? ;) :pjak dla mnie to błyszczy i nic nie widze ;) Pani daj nagródkę ;) Quote
bazylowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ja obstawiam łabędzia:razz: (jesli chodzi o identyfikator oczywiście) Quote
AgaiPhara Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Drodzy Konkursowicze ;) pomysły Wasze bardzo się nam podobają! Ogłoszenie wyników będzie w niedzielę - chyba że ktoś znajdzie tę NAPRAWDĘ prostą odpowiedź wcześniej (jeśli tylko będzie patrzył w wielkościowo odpowiadające sobie miejca ;)) shangri to jest coś co jest niesłychane u niej ;) Rul WSZYSTKO przekazane :loveu: Alicja Pani dała :mdrmed:, JAK mogła nie dać? ;) No to siadam do zmniejszania zdjęć z dzisiejszego spaceru. Quote
AgaiPhara Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Dzisiejszy spacerek coś znowu bardzo statyczny był: wpatrywanie się siadanie i znów wpatrywanie albo stanie i wpatrywanie.. No nudno było po prostu. Piłeczki nie zabieram, bo nie wolno jeszcze szaleć (a za piłeczką TYLKO szaleńczo się goni), więc zrobiłam prowizoryczny aport ;) I zaczęłyśmy się fajnie bawić :multi: Najśmieszniej było, jak smycz się rozwijała, a ona cudem łapała ją całą w pysio a jak już się nie udawało złapać wszystkiego w japkę, to i tak przynosiła ciągnącą się pod jej łapkami taśmę :loveu: Quote
AgaiPhara Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Przez tę unieruchomioną łapkę zapomniałam już, jak Phara potrafi gonić - frunie dosłownie w powietrzu i zawsze zdaje się dotykać ziemi tylko jedną łapą "] Quote
Anza&Hacker Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='AgaiPhara']Przez tę unieruchomioną łapkę zapomniałam już, jak Phara potrafi gonić - frunie dosłownie w powietrzu i zawsze zdaje się dotykać ziemi tylko jedną łapą No w końcu to gończy - więc musi umieć dobrze gonić:cool3: Zdjęcia wszystkie po prostu cuuuudo!!!:loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='AgaiPhara'] Kto widzi, co jest na Pharkowym identyfikatorku? ;):pPharkowy pycholek ;) Quote
Tośka_m Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ala - jesteś genialna! Toż to coś na indentyfikatorze to Phara jak malowana! :lol: Quote
Ania-i-Psota Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Z okazji 2. urodzin wszystkiego najlepszego dla naszej przeuroczej jubilatki Pharki :tort: :BIG: :cunao: :popcorn: :laola: . Szczęśliwego psiego życia, zdrówka, cudownych portretów (jak tu w galerii:loveu:) i, dla obu dziewczyn - wytrwałości w Waszych planach szkoleniowych. Nie możemy się już doczekać wspólnej pprzygody, może na ścieżkach tropowych? Ania i Pharkowa siostra Psotnica Quote
Tośka_m Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Wszystkiego najlepszego Phara! Stałaś się już kobietką, wszak dwa lata to już zobowiązujący wiek :cool3: Góry kości, żwaczy wołowych, pęczki finezyjnnych obróżek i jeszcze elegantszych smyczek, mnóstwo smakołyków, energii i szkoleniowej inwencji twórczej ze strony Agi oraz wielkich, zielonych i kwitnących łąk do biegania! :new-bday: :new-bday: :laola: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Huuurra!! Obchodzimy urodziny!! :knajpa: Droga Pharko - w tym wyjątkowym dniu życzę Ci wielu radosnych chwil - na łąkach, polach i w lasach, na torze agility. Skutecznych pogoni za piłeczką. Pachnących leśnych perfumów. Skutecznego szkolenia pańci, coby więcej smakoli dawała :cool3: No i przede wszystkim - zdrowych, silnych łapek! Wszystkiego naj! naj! naj! :laola: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Tego życzy Ci koleżanka niesforna - Una Quote
Anza&Hacker Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 My tak po krótce;)... wszystkiego najpiesiejszego co tylko Pharka sobie wymarzy, smacznego śniadanka i wszystkiego co by chciała, a jeszcze nikt nie wymienił (może końską kupe?):p Quote
Recommended Posts