Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza Pharka nie wiedziała, że ma takich wielbicieli ;)

shangri czołem dziewczyny!! Ta Wasza czarna też nam się bardzo podoba ;) A co w tej Pharowej obroży jest - nie wiem, ale każdy się nią zachwyca - "taki psi Nike", jak to mówią

Alicja owszem, każdy zapach - czy szamponu czy psiego futra jest PACHNĄCY w porównaniu z tym smrodem, który odnalazła w lesie :evil_lol:

Tośka witaj! a bo tu to juz miała dość tych zdjęć - jak spacer, to "róbmy coś, a nie siedźmy w miejscu" ;)

Włazimy w obiektyw

Posted

no jak to nie wiedziała:mad:

...jak ja przecie od początku (od kad tu trafiłam) chawle Pharkową galerie bo jest cudeńka:loveu::loveu::loveu:

...no i jaką ma elgancką drobniutką piłeczke:diabloti:

p.s.
...a czy dały byście się kiedyś namówić na spacerek z moim bydlęciem np. w Szczytnickim?
:roll:

Posted

Pharka na dzisiejszym porannym spacerze postanowiła nie tracić mnie z oczu ani na chwilę ;)

cały czas się odwracała, patrzyła.. (słodko wyglądała z tymi malutkimi kropelkami rosy na całym ciałku :loveu: - co przeszła przez trawy, to zmieniała układ plamek)

.. albo siadała przy nodze. Coś chyba dobrze zapamiętała dzień wczorajszy, kiedy trochę ćwiczyłyśmy posłuszeństwo :mdrmed: Czyżby nagródki były aż tak dobre? :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Anza każda piłeczka jest dobra :evil_lol: A na spacery to my jeszcze ostrożnie - łapka się goi i grupowe spotkania niewskazane. Ale dziękujemy za propozycję ;)...to my grzecznie poczekamy, aż się łapka naszej ulubienicy Pharki zagoi:diabloti:

Posted

Drodzy Konkursowicze ;) pomysły Wasze bardzo się nam podobają! Ogłoszenie wyników będzie w niedzielę - chyba że ktoś znajdzie tę NAPRAWDĘ prostą odpowiedź wcześniej (jeśli tylko będzie patrzył w wielkościowo odpowiadające sobie miejca ;))

shangri to jest coś co jest niesłychane u niej ;)

Rul WSZYSTKO przekazane :loveu:

Alicja Pani dała :mdrmed:, JAK mogła nie dać? ;)

No to siadam do zmniejszania zdjęć z dzisiejszego spaceru.

Posted

Dzisiejszy spacerek coś znowu bardzo statyczny był:

wpatrywanie się

siadanie

i znów wpatrywanie

albo stanie i wpatrywanie..

No nudno było po prostu. Piłeczki nie zabieram, bo nie wolno jeszcze szaleć (a za piłeczką TYLKO szaleńczo się goni), więc zrobiłam prowizoryczny aport ;) I zaczęłyśmy się fajnie bawić :multi:

Najśmieszniej było, jak smycz się rozwijała, a ona cudem łapała ją całą w pysio

a jak już się nie udawało złapać wszystkiego w japkę, to i tak przynosiła ciągnącą się pod jej łapkami taśmę :loveu:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Przez tę unieruchomioną łapkę zapomniałam już, jak Phara potrafi gonić - frunie dosłownie w powietrzu i zawsze zdaje się dotykać ziemi tylko jedną łapą No w końcu to gończy - więc musi umieć dobrze gonić:cool3:

Zdjęcia wszystkie po prostu cuuuudo!!!:loveu:

Posted

Z okazji 2. urodzin wszystkiego najlepszego dla naszej przeuroczej jubilatki Pharki :tort: :BIG: :cunao: :popcorn: :laola: .
Szczęśliwego psiego życia, zdrówka, cudownych portretów (jak tu w galerii:loveu:) i, dla obu dziewczyn - wytrwałości w Waszych planach szkoleniowych. Nie możemy się już doczekać wspólnej pprzygody, może na ścieżkach tropowych?
Ania i Pharkowa siostra Psotnica

Posted

Wszystkiego najlepszego Phara! Stałaś się już kobietką, wszak dwa lata to już zobowiązujący wiek :cool3:
Góry kości, żwaczy wołowych, pęczki finezyjnnych obróżek i jeszcze elegantszych smyczek, mnóstwo smakołyków, energii i szkoleniowej inwencji twórczej ze strony Agi oraz wielkich, zielonych i kwitnących łąk do biegania!
:new-bday: :new-bday: :laola:

Posted

Huuurra!! Obchodzimy urodziny!! :knajpa:

Droga Pharko - w tym wyjątkowym dniu życzę Ci wielu radosnych chwil - na łąkach, polach i w lasach, na torze agility. Skutecznych pogoni za piłeczką. Pachnących leśnych perfumów. Skutecznego szkolenia pańci, coby więcej smakoli dawała :cool3: No i przede wszystkim - zdrowych, silnych łapek! Wszystkiego naj! naj! naj! :laola: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Tego życzy Ci
koleżanka niesforna - Una