Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ostatnio pogoda we wroclawiu sprzyja wyprawom :lol: .
Niech lapka Pharulcowa szybciutko zdrowieje coby wiecej takich spacerkow bylo , a tak BTW to tylko jedna fota z tego wypadu ?? :razz:
pozdrawiam

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj... wstyd mi :oops::oops::oops: (to fajnie, że macie znajomości u PANA LEŚNIKA)
A co do sikorek, to samiczka i samczyk są takie same :) tzn. róznica jest tak minimalna, że na tym zdjęciu nie można rozróznić płci.

Posted

Ale tak przyglądam się i przyglądam, tej sikorce.... hmmm... chyba Ci się udało i to faktycznie jest samczyk:cool3: (U samca bogatek czarny pasek na brzuszku idzie przez cały brzuszek, aż do ogonka. U samiczek urywa się)
Pozdrawiam
Ania

Posted

[quote name='AgaiPhara']
mila_2 marzenia się spełniają ;) Wg mnie to wiecej zależy od obiektywu niż samego body - więc wybierajcie "mądrze" ;) akcesoria

no i muszę poprawić sama siebie - jednak D70s (może nie na dniach ale tygodniach NAPEWNO), na razie z kitem 18-70, ale z czasem się pomyśli o innym szkiełku;)

Posted

shangri niech zdrowieje, niech zdrowieje!! dziękujemy i kibicujemy łapce!! btw zdjęć zrobiłam masę, bo i radość WIELKA była - siedziałam sobie na trawce, a piesio usiadł koło mnie i się wpatrywał, co też nowego wymyślę (no bo jak piłeczki nie ma, to się człek nakombinować musi, oj, przy gończym MUSI). I tak pstrykałam beztrosko, więc urozmaicenia w nich dużego nie ma :lol!:

Posted

Marysiu jak miło, że zagościłyście u nas. Ech, muszę ponadrabiać zaległości w innych galeriach.. Za to piękny banerek macie! Za piesioty dla Pharki dziękuję - przekazałam dosłowie parę minut temu. Ale się na mnie fajnie patrzyła, jak jej tę łapkę głaskałam od Ciebie ;) A zdjęć ze spacerku jest naprawdę masa - wklejam co piąte, coby trochę różnorodności było ;)

Posted

mamabazyla no to się cieszę, że trafiłam :evil_lol:

mila_2 no to gratulacje!! będzie frajda, oj będzie!!

Alicja jęzorek był od 50-go metra spacerku, bo i pogoda była zwisjęzorkowa, 30 stopni. Ale w trawach było fajnie, oj fajnie.. I przytulanki były

Posted

Aniu za długo Was tu nie było, oj, stanowczo ZA długo ;)

jo-jo ano pinkny, pinkny :loveu:

.. i cała masa pięknych chwil.

Wczoraj spotkałam się z moją dobrą koleżanką. Celem był brzuszek, zdjęcia brzuszka. A właściwie maleństwa, które sobie ten brzuszek w cudowny sposób zawłaszczyło.

Posted

[quote name='AgaiPhara']i ta wielka miłość widoczna już teraz

O BOzie :crazyeye: , jakbym widziała moją małą 4-letnią latorośl :loveu: To jest wspaniałe jak pierwsze dziecko (przy odpowiednim przygotowaniu przez rodziców) czeka na swoje rodzeństwo - Wspaniałe chwile :multi:

Posted

Dlaczegóż to ja nie trafiłam tu wcześniej? Błąd nie do odżałowania, ale z pewnością do odrobienia :cool3:

Piękny scurek :loveu:

Cuuudne zdjęcie...

Dziczki, czyli to co tygryzy lubią najbardziej :razz:

I agility, które to tygrysy lubią jeszcze bardziej niż dziki :lol:

Posted

KUMPELka prawda? :loveu:

Alicja a ile ja miałam cudownej frajdy fotografując je 3!!

Tośka_m Witaj!! A ja już myślałam, że tu mało kto zagląda - z tej okazji wklejamy zaraz kilka zdjęć :mdrmed:

Posted

Część z lasu

gdzie nasze psiątko utytłało się w jakimś niewyobrażalnym smrodzie!! Nigdy jeszcze nie wynalazła takiego "zapachu". Efekt: po przyjeździe do domu trzeba było wykąpać piesa. A że nie mieliśmy okazji tego robić wcześniej, a Pharę MUSIELIŚMY :evil_lol: wyszorować, bo przyprawiała o mdłości, to żeby nie stresować psa, wskoczyłam razem z nią pod prysznic :mdrmed: Ufa mi bardzo, więc tam gdzie ja, to i ona. 4 razy (!!) musiałam ją szamponować zanim ten wstrętny "perfum" zlazł! A najlepsze z tego wszystkiego, że nie miała kompletnie nic przeciw temu - cudo nie pies!

Posted

Ha, to Ci dopiero musiał być smierdziuchowy wynalazek :evil_lol: uwielbiam takie psie pomysły... Vigo dzisiaj zaliczył nad Odrą tarzanie się w rybich łuskach, ale jakieś chyba były zwietrzałe, bo nawet nie śmierdzi (no, dwa razy się przepłynął potem po piłeczkę).

Posted

Jak mało osób zagląda - trzeba się z nimi porachować!:mad:

...no a ja zaglądam, zaglądam bo to jedna z moich ulubionych galerii:p, ale co ja tu mam robić, jak nic nowego ostatnio ciągle nie było:roll: