shangri_la Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 tak ostatnio pogoda we wroclawiu sprzyja wyprawom :lol: . Niech lapka Pharulcowa szybciutko zdrowieje coby wiecej takich spacerkow bylo , a tak BTW to tylko jedna fota z tego wypadu ?? :razz: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No właśnie Agnieszko, taki wypad i tylko jedna fotka?? :mad: Mizianka dla Pharki i delikatny masażyk łapeczki! :calus: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bazylowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Oj... wstyd mi :oops::oops::oops: (to fajnie, że macie znajomości u PANA LEŚNIKA) A co do sikorek, to samiczka i samczyk są takie same :) tzn. róznica jest tak minimalna, że na tym zdjęciu nie można rozróznić płci. Quote
bazylowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ale tak przyglądam się i przyglądam, tej sikorce.... hmmm... chyba Ci się udało i to faktycznie jest samczyk:cool3: (U samca bogatek czarny pasek na brzuszku idzie przez cały brzuszek, aż do ogonka. U samiczek urywa się) Pozdrawiam Ania Quote
mila_2 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='AgaiPhara'] mila_2 marzenia się spełniają ;) Wg mnie to wiecej zależy od obiektywu niż samego body - więc wybierajcie "mądrze" ;) akcesoria no i muszę poprawić sama siebie - jednak D70s (może nie na dniach ale tygodniach NAPEWNO), na razie z kitem 18-70, ale z czasem się pomyśli o innym szkiełku;) Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ;)jaki jęzorek:p Ale Pan Grzegorz ma fajnie na tej ambonie ;)zawsze mi się marzyło wejsć na taką , ale ich konstrukcja jest jakaś taka :razz: Quote
AgaiPhara Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 shangri niech zdrowieje, niech zdrowieje!! dziękujemy i kibicujemy łapce!! btw zdjęć zrobiłam masę, bo i radość WIELKA była - siedziałam sobie na trawce, a piesio usiadł koło mnie i się wpatrywał, co też nowego wymyślę (no bo jak piłeczki nie ma, to się człek nakombinować musi, oj, przy gończym MUSI). I tak pstrykałam beztrosko, więc urozmaicenia w nich dużego nie ma :lol!: Quote
AgaiPhara Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Marysiu jak miło, że zagościłyście u nas. Ech, muszę ponadrabiać zaległości w innych galeriach.. Za to piękny banerek macie! Za piesioty dla Pharki dziękuję - przekazałam dosłowie parę minut temu. Ale się na mnie fajnie patrzyła, jak jej tę łapkę głaskałam od Ciebie ;) A zdjęć ze spacerku jest naprawdę masa - wklejam co piąte, coby trochę różnorodności było ;) Quote
AgaiPhara Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 mamabazyla no to się cieszę, że trafiłam :evil_lol: mila_2 no to gratulacje!! będzie frajda, oj będzie!! Alicja jęzorek był od 50-go metra spacerku, bo i pogoda była zwisjęzorkowa, 30 stopni. Ale w trawach było fajnie, oj fajnie.. I przytulanki były Quote
Ania-i-Psota Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dawno nas tu nie było, dgm u nas szwankowała:(:(:( a tu się sporo działo No i to zdjęcie nas szczególnie wzruszyło... [quote name='Rauni'] Tak trzymać dziewczynki:loveu: Pozdrawiamy Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='AgaiPhara'] Pinkny Pies :loveu: Quote
AgaiPhara Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Aniu za długo Was tu nie było, oj, stanowczo ZA długo ;) jo-jo ano pinkny, pinkny :loveu: .. i cała masa pięknych chwil. Wczoraj spotkałam się z moją dobrą koleżanką. Celem był brzuszek, zdjęcia brzuszka. A właściwie maleństwa, które sobie ten brzuszek w cudowny sposób zawłaszczyło. Quote
AgaiPhara Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 i niesłychane było, jak siostrzyczki (?) się porozumiewały :loveu: Quote
AgaiPhara Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 i ta wielka miłość widoczna już teraz Quote
AgaiPhara Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 a wszystko to wokół takiego maleństwa, które zamknęło cały świat w maminym brzuszku Quote
KUMPELka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='AgaiPhara']i ta wielka miłość widoczna już teraz O BOzie :crazyeye: , jakbym widziała moją małą 4-letnią latorośl :loveu: To jest wspaniałe jak pierwsze dziecko (przy odpowiednim przygotowaniu przez rodziców) czeka na swoje rodzeństwo - Wspaniałe chwile :multi: Quote
Tośka_m Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dlaczegóż to ja nie trafiłam tu wcześniej? Błąd nie do odżałowania, ale z pewnością do odrobienia :cool3: Piękny scurek :loveu: Cuuudne zdjęcie... Dziczki, czyli to co tygryzy lubią najbardziej :razz: I agility, które to tygrysy lubią jeszcze bardziej niż dziki :lol: Quote
AgaiPhara Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 KUMPELka prawda? :loveu: Alicja a ile ja miałam cudownej frajdy fotografując je 3!! Tośka_m Witaj!! A ja już myślałam, że tu mało kto zagląda - z tej okazji wklejamy zaraz kilka zdjęć :mdrmed: Quote
AgaiPhara Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Część z lasu gdzie nasze psiątko utytłało się w jakimś niewyobrażalnym smrodzie!! Nigdy jeszcze nie wynalazła takiego "zapachu". Efekt: po przyjeździe do domu trzeba było wykąpać piesa. A że nie mieliśmy okazji tego robić wcześniej, a Pharę MUSIELIŚMY :evil_lol: wyszorować, bo przyprawiała o mdłości, to żeby nie stresować psa, wskoczyłam razem z nią pod prysznic :mdrmed: Ufa mi bardzo, więc tam gdzie ja, to i ona. 4 razy (!!) musiałam ją szamponować zanim ten wstrętny "perfum" zlazł! A najlepsze z tego wszystkiego, że nie miała kompletnie nic przeciw temu - cudo nie pies! Quote
Rauni Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ha, to Ci dopiero musiał być smierdziuchowy wynalazek :evil_lol: uwielbiam takie psie pomysły... Vigo dzisiaj zaliczył nad Odrą tarzanie się w rybich łuskach, ale jakieś chyba były zwietrzałe, bo nawet nie śmierdzi (no, dwa razy się przepłynął potem po piłeczkę). Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jak mało osób zagląda - trzeba się z nimi porachować!:mad: ...no a ja zaglądam, zaglądam bo to jedna z moich ulubionych galerii:p, ale co ja tu mam robić, jak nic nowego ostatnio ciągle nie było:roll: Quote
AgaiPhara Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Anza nadrabiamy, nadrabiamy! Dziś portrety Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 W końcu moja ukochana Pharka:loveu::loveu::loveu: Quote
shangri_la Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 cudne Pharki :loveu: no niemoge jak mi sie ta obroza podoba, hehe chcialam taka kupic ale tyko przez chwile sie z nimi spotkalam na allegro a pozniej juz niee pozdrawiam Quote
Recommended Posts