AgaiPhara Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Wklejam jeszcze jeden domowy pysio na dobranoc i biegam z Bąkiem na wieczorny spacerek. Dobranoc wszystkim!! Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='AgaiPhara']Alicja może to była kwestia właściciela to "nie-było-na-mnie-siły"? ;):shake:nie bo ja już taka jestem ,ze jak mi się pies podoba to leze choćby w dym ....a włascicielem był pan pod 60 :evil_lol: Quote
Rul Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 wieeelkiiieee głaski dla Phary :* !!! A co do pytania się jaka to rasa, to się zawsze pytam dla pewności :jumpie: . PS Aga jesteś może ze śląska :> ? Quote
KUMPELka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='AgaiPhara'] Moje kochane strapione spojrzenie.. Wspaniały portret :multi: a spojrzenie :iloveyou: Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Alicja o gustach się nie dyskutuje :evil_lol: ;) Rul z Dolnego :smile: A za głaski dziękujemy - po tysiąckroć przekazane! shangri ach.. przez Ciebie myślałam o nich następny dzień w pracy ;) KUMPELka a przez Ciebie kolejny dzień był myślami przy ukochanym spojrzonku :loveu: Dawno, daaawno temu obiecałam komuś ;), że wstawię tu zebrane zdjęcia mojego Szczurka w pozycji "szczurka". Kilka fotek się wynalazło :multi: Zabieram się zatem za zmniejszanie! Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 No to ładujemy partiami, bo problemy techniczne uniemożliwiają załadunek jednorazowy. Scurek kilka dni po trafieniu do naszego domku Ten identyfikator był prawie większy od niej!! Tu widać tylko połwę ;) Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Scurek już ciut większy na jesienno-zimowym spacerze To cud, że się zatrzymała i spojrzała na mnie!! Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 W odwiedzinach u Babuni Identyfikator zaczynał maleć w oczach ;) Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :loveu::loveu::loveu:scurecek miodzio:loveu:i jaki grzeczny:p Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 U Rodziców To był okres, kiedy każdy chciał ją schrupać - w końcu nawiązywała się z nią więź, jakiś kontakt. A było ciężko - Ci co poznali Pharkę-Rozbójnika-Nie-Potrzebuję-Nikogo-Koło-Mnie-Żeby-Poznawać-Świat-Więc-Zostawiam-Cię-Samą-I-Pędzę-Gdzie-Mnie-Nosio-Niesie marnie widzieli naszą wspólną, spokojną przyszłość ;) Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 No i w swoim domku. Szczurku, zezik proszę! Quote
shangri_la Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 AgaiPhara napisał(a): A było ciężko - Ci co poznali Pharkę-Rozbójnika-Nie-Potrzebuję-Nikogo-Koło-Mnie-Żeby-Poznawać- Świat-Więc-Zostawiam-Cię-Samą-I-Pędzę-Gdzie-Mnie-Nosio-Niesie marnie widzieli naszą wspólną, spokojną przyszłość ;) hehehhe normalnie jakbym O Birze czytala :cool3: tylko u nas ten kontakt to dopiero pooozniej sie nawiazal ( chyba jak miala 1,5 roku albo i jeszcze pozniej :roll: ) a fotki jak zwykle super- jak ja lubie te grubiutkie lapeczki :loveu: wiecej prosze :eviltong: pozdrawiam Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='AgaiPhara']No i w swoim domku. Szczurku, zezik proszę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z góry wygląda jakby miała jamnicze łapki takie krócieńkie:p Quote
AgaiPhara Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Alicja poukładało się. Poukładało się niesłychanie! W najśmielszych snach nie wyśniłabym sobie takiego bombowego psiaka!! :multi: :multi: :multi: shangri zdjęć małej Małej nie mam wiele, bo nie mieliśmy wtedy własnego aparatu.. Za to teraz Pan Grzegorz :loveu: dokupuje tylko dyski zewnętrzne, bo sterty płyt ze zdjęciami Bąka rosły w zastraszającym tempie ;) Dziś wklejam jedną z bardzo nielicznych fotek, gdzie jesteśmy razem, czyli DreamTeam Aga i Phara Quote
Rauni Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ha, a ja też mam fotkę DreamTeamu, mam nadzieję, że się Aga nie obrazi za wstawienie: Quote
AgaiPhara Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 mila tym większa przyjemność po naszej stronie ;) ;) ;) ;) ;) ;) Rauni Olga, ja zapomniałam, że Ty takie piękne fotki w Romnowie nam zrobiłaś.. :loveu: :loveu: :loveu: A ja dołączam parę zdjęć z naszego wypadu do Strzelina i Pharkę oczywiście - strzegącą wejścia do pięknego kościoła "] Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiPhara']No i w swoim domku. Szczurku, zezik proszę! O matko!!! Jakie oczęta słodkie:loveu: Quote
bazylowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Przekopałam się właśnie przez całą Waszą galerię!!!! Robicie cud zdjęcia, aż miło popatrzeć!! Cóż to za aparat pozwala Wam tak szaleć???? Szczególnie podobały mi się zdjęcia latającej amstafki (?) To jest korony dowód na to, że nie tylko kudłacze bordery to potrafią!! Ach i jeszcze jedno... wybacz to naiwne pytanie, ale Twoja sunia to gończy polski, czy może jaiś inny gończak?? Czy polski czy nie, to i tak moi chłopcy twierdzą że lizki się należą suni i wszystkim jej kumpelom i kumplom, więć przesyłamy lizki od Precla i Bazyla, a ode mnie jeszcze solidna porcja gorących głasków :cool3: Oczywiście gorąco zapraszam do galerii moich psiaków: Seniora Precla i szczeniora Bazyla (link znajdziecie w podpisie) Quote
KUMPELka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='AgaiPhara']Szczurku, zezik proszę! Kiedyś odważyłam się napisać w żartach, że jeden gończuszek przypomina mi rotweilerka za co oberwałam od wszystkich właścicieli gończych :oops: :mad: ale na tym zdjęciu to widzę prawdziwego ślicznego jamniorka :loveu: :cool3: :evil_lol: Oczywiście wiedz, że jestem Waszą wierną miłośniczką :loveu: i proszę potraktuj mój komentarz z przymróżeniem oka ;) Gończuszki są przepiękne :loveu: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jaka miła fotka :pi pan fotograf się podpisal ;) Quote
Recommended Posts