Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiPhara']Alicja może to była kwestia właściciela to "nie-było-na-mnie-siły"? ;):shake:nie bo ja już taka jestem ,ze jak mi się pies podoba to leze choćby w dym ....a włascicielem był pan pod 60 :evil_lol:

Posted

wieeelkiiieee głaski dla Phary :* !!! A co do pytania się jaka to rasa, to się zawsze pytam dla pewności :jumpie: .

PS Aga jesteś może ze śląska :> ?

Posted

Alicja o gustach się nie dyskutuje :evil_lol: ;)

Rul z Dolnego :smile: A za głaski dziękujemy - po tysiąckroć przekazane!

shangri ach.. przez Ciebie myślałam o nich następny dzień w pracy ;)

KUMPELka a przez Ciebie kolejny dzień był myślami przy ukochanym spojrzonku :loveu:

Dawno, daaawno temu obiecałam komuś ;), że wstawię tu zebrane zdjęcia mojego Szczurka w pozycji "szczurka". Kilka fotek się wynalazło :multi: Zabieram się zatem za zmniejszanie!

Posted

No to ładujemy partiami, bo problemy techniczne uniemożliwiają załadunek jednorazowy.

Scurek kilka dni po trafieniu do naszego domku

Ten identyfikator był prawie większy od niej!! Tu widać tylko połwę ;)

Posted

U Rodziców

To był okres, kiedy każdy chciał ją schrupać - w końcu nawiązywała się z nią więź, jakiś kontakt. A było ciężko - Ci co poznali Pharkę-Rozbójnika-Nie-Potrzebuję-Nikogo-Koło-Mnie-Żeby-Poznawać-Świat-Więc-Zostawiam-Cię-Samą-I-Pędzę-Gdzie-Mnie-Nosio-Niesie marnie widzieli naszą wspólną, spokojną przyszłość ;)

Posted

AgaiPhara napisał(a):

A było ciężko - Ci co poznali Pharkę-Rozbójnika-Nie-Potrzebuję-Nikogo-Koło-Mnie-Żeby-Poznawać-
Świat-Więc-Zostawiam-Cię-Samą-I-Pędzę-Gdzie-Mnie-Nosio-Niesie
marnie widzieli naszą wspólną, spokojną przyszłość ;)

hehehhe normalnie jakbym O Birze czytala :cool3: tylko u nas ten kontakt to dopiero pooozniej sie nawiazal ( chyba jak miala 1,5 roku albo i jeszcze pozniej :roll: )
a fotki jak zwykle super- jak ja lubie te grubiutkie lapeczki :loveu: wiecej prosze :eviltong:
pozdrawiam

Posted

Alicja poukładało się. Poukładało się niesłychanie! W najśmielszych snach nie wyśniłabym sobie takiego bombowego psiaka!! :multi: :multi: :multi:

shangri zdjęć małej Małej nie mam wiele, bo nie mieliśmy wtedy własnego aparatu.. Za to teraz Pan Grzegorz :loveu: dokupuje tylko dyski zewnętrzne, bo sterty płyt ze zdjęciami Bąka rosły w zastraszającym tempie ;)

Dziś wklejam jedną z bardzo nielicznych fotek, gdzie jesteśmy razem, czyli
DreamTeam Aga i Phara

Posted

mila tym większa przyjemność po naszej stronie ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Rauni Olga, ja zapomniałam, że Ty takie piękne fotki w Romnowie nam zrobiłaś.. :loveu: :loveu: :loveu:

A ja dołączam parę zdjęć z naszego wypadu do Strzelina

i Pharkę oczywiście - strzegącą wejścia do pięknego kościoła
"]

Posted

Przekopałam się właśnie przez całą Waszą galerię!!!! Robicie cud zdjęcia, aż miło popatrzeć!! Cóż to za aparat pozwala Wam tak szaleć???? Szczególnie podobały mi się zdjęcia latającej amstafki (?) To jest korony dowód na to, że nie tylko kudłacze bordery to potrafią!!
Ach i jeszcze jedno... wybacz to naiwne pytanie, ale Twoja sunia to gończy polski, czy może jaiś inny gończak??
Czy polski czy nie, to i tak moi chłopcy twierdzą że lizki się należą suni i wszystkim jej kumpelom i kumplom, więć przesyłamy lizki od Precla i Bazyla, a ode mnie jeszcze solidna porcja gorących głasków :cool3:

Oczywiście gorąco zapraszam do galerii moich psiaków: Seniora Precla i szczeniora Bazyla (link znajdziecie w podpisie)

Posted

[quote name='AgaiPhara']Szczurku, zezik proszę!

Kiedyś odważyłam się napisać w żartach, że jeden gończuszek przypomina mi rotweilerka za co oberwałam od wszystkich właścicieli gończych :oops: :mad: ale na tym zdjęciu to widzę prawdziwego ślicznego jamniorka :loveu: :cool3: :evil_lol:

Oczywiście wiedz, że jestem Waszą wierną miłośniczką :loveu: i proszę potraktuj mój komentarz z przymróżeniem oka ;)
Gończuszki są przepiękne :loveu: