AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Haniu, Alicjo.. dziękuję, że nas odwiedzacie :multi: Na nowe fotki nie było w ogóle czasu, bo praca, PrAcA, pRAca, PRaCA, prACa, PRACA.. A do tego moje Małe rozwaliło sobie straszliwie łapkę - od niedzieli unieruchomiona, dziś jeszcze latanie po rtg-nach, zastrzykach, tabletkach, opatrunkach.. BIDULA :( Strasznie cierpiała. Teraz leży szkrab z zieloną łapcią i lula. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='AgaiPhara'] A do tego moje Małe rozwaliło sobie straszliwie łapkę - od niedzieli unieruchomiona, dziś jeszcze latanie po rtg-nach, zastrzykach, tabletkach, opatrunkach.. BIDULA :( Strasznie cierpiała. Teraz leży szkrab z zieloną łapcią i lula. CO SIĘ STAŁO?? :calus: :calus: Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):CO SIĘ STAŁO?? :calus: :calus: Wiiitaj Marysiu, no łapka nam się trochę popsuła.. Ci w temacie wiedzą o wypadzie do Romnowa i pogryzionej Pharce przez osę. Ale okazało się, że to nie osa. Że wtedy już była kontuzja, ale że szybko zaaplikowałyśmy cebule, octy, wapna, opatrunki i wszystko, co było można będąc na wsi - załagodziła się. No i na jednym ze spacerów wybudziła z potworną siłą :-( Dziękujemy za utulanki - bardzo pokrzepiły :-):-):-) a i piesio czuje się dużo lepiej po zastrzyku (musisz to znać - smycz NIE przeszkadza w ruszaniu z predkością światła :evil_lol: - nasze gończe to WARIATY!!!! słodkie wariaty :loveu:...). Quote
Marysia_i_gończy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='AgaiPhara']Wiiitaj Marysiu, no łapka nam się trochę popsuła.. Ci w temacie wiedzą o wypadzie do Romnowa i pogryzionej Pharce przez osę. Ale okazało się, że to nie osa. Że wtedy już była kontuzja, ale że szybko zaaplikowałyśmy cebule, octy, wapna, opatrunki i wszystko, co było można będąc na wsi - załagodziła się. No i na jednym ze spacerów wybudziła z potworną siłą :-( Ojej, biedactwa!! :buzi: Ale cóż to za kontuzja?? Złamanie? Zwichnięcie? Naciągnięcie ścięgna? Mięśnia? ...? Co jest? I jakie zalecenia? [quote name='AgaiPhara']Dziękujemy za utulanki - bardzo pokrzepiły :-):-):-) a i piesio czuje się dużo lepiej po zastrzyku (musisz to znać - smycz NIE przeszkadza w ruszaniu z predkością światła :evil_lol: - nasze gończe to WARIATY!!!! słodkie wariaty :loveu:...). Znam :lol: I te zalecenia weterynarzy: "spokojne spacerki", które przyprawiają o ból głowy :lol: Trzymajcie się dziewczyny!! :calus: :calus: :calus: Zesmyczony gończy to biedny właściciel gończego :calus: i biedny gończy też ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Ojej, biedactwa!! :buzi: Ale cóż to za kontuzja?? Złamanie? Zwichnięcie? Naciągnięcie ścięgna? Mięśnia? ...? O przykrych rzeczach jak najmniej. Marysiu, ja już nie chcę do tego wracać, bo nacierpiałam się razem z nią, jak patrzyłam na jej niedolę :-( Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ale aby nadrobić ciszę w eterze i pobiegać choć wirtualnie powklejamy Olgi fotki z PPA Wrocław 2006 - ekhm, naszego debiutu w oficjalnych zawodach agility ;-) Ja nie wiedziałam, że ja takie pozy na torku urządzam :mdrmed: (na pomarańczowo w tle - Magda od Sagi) mój ukochany slalomowy MANIAC!!!! podczas pokonywania tej przeszkody wataha psów włażących między tyczki nie powstrzyma Phary przed ukończeniem tej przeszkody :evil_lol: "Pharka, teraz skręcamy w leewoo" piesio skacze, a uszy razem z nim ozorek też czasami skacze i uszka i ozorek wspólnie Pharka bez ogonka wprowadzenie maniaca na tor :evil_lol: - ledwo mogłam ją utrzymać szalony pęd z również ukochanego tunelu za wolno, więc poganianie też się przydaje i huśtawka, która powoli robi się konkurencją dla slalomu ;) Olga, raz jeszcze dziękuję za te fotki! I po raz kolejny powiem - ja nie wiedziałam, że moje psiątko tak ładnie huśtawkę robi!! Zawsze naprzód, naprzód i nie ma jak obejrzeć się na piesa ;-) Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Przykro bardzo z powodu łapci:shake: Super rozbiegana Pharcia:loveu: latający jęzorek jest the best;) Quote
mila_2 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 życzymy z Betą szybkiego powrotu do zdrowia, a zdjęcia jak zwykle RE-WE-LA-CJA!!!!!!!! Quote
anetta Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No, biedna lapka...:-( Niech szybko sie goi :cry: Prawie flayer, prawie flayer :turn-l: http://img70.imageshack.us/img70/2803/dsc80542ms3.jpg Alez z niej zylowiowa sunia!!! Jest wspaniala na torze :cool2: Na palisadzie wyszla jak dobek hahahahah A jaki wynik? :razz: Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Przykro bardzo z powodu łapci:shake: Super rozbiegana Pharcia:loveu: latający jęzorek jest the best;) Z łapcią wszystko musi być dobrze. A tu Pharka bez jęzorka, bo zasłania go piłeczka ;) Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 mila_2 napisał(a):życzymy z Betą szybkiego powrotu do zdrowia, a zdjęcia jak zwykle RE-WE-LA-CJA!!!!!!!! Dziękujemy. A ochy i achy autorce zdjęć z zawodów przekażemy ;) !! Quote
AgaiPhara Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='anetta']No, biedna lapka...:-( Niech szybko sie goi :cry: Prawie flayer, prawie flayer :turn-l: http://img70.imageshack.us/img70/2803/dsc80542ms3.jpg Alez z niej zylowiowa sunia!!! Jest wspaniala na torze :cool2: Na palisadzie wyszla jak dobek hahahahah A jaki wynik? :razz: Goić się szybko musi, bo maleństwo już chce brykać!! Na torku jest wspaniała - nic dla niej wtedy wokół nie istnieje, tylko praca. Boskie uczucie :loveu: A wynik - 6 dętek jak na mojego MANIACA slalomu przystało - potrafiła go zrobić trzy razy w czasie jednego przebiegu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :shocked!: 6 :shocked!: hahahaahahah Phara jest niepokonana :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='anetta']:shocked!: 6 :shocked!: hahahaahahah Phara jest niepokonana :evil_lol: Raz nie było tak dobrze ;) i zajęłyśmy 3 miejsce w jumpingu (to był nasz pierwszy występ na zawodach nieoficjalnych IAL Wrocław 2006) Była naprawdę baaardzo szybka, bo mimo odmowy (czyli zawracania jej ponownie na przeszkodę) miałyśmy czas ciut gorszy od najlepszego!! Zimno i mokro było. Ja po powrocie stałam 40 minut pod gorącym prysznicem, żeby wrócić do swojej normalnej temperatury - skutek przemoczonych butów i 6,5 h stania na dworze. Brrr.. Quote
KUMPELka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='AgaiPhara'] skoczek jakich mało Mia Kurcze ale zdjęcie :crazyeye: :crazyeye: a mina jeszcze lepsza :evil_lol: :evil_lol: Quote
mila_2 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 AgaiPhara napisał(a):Zimno i mokro było. Ja po powrocie stałam 40 minut pod gorącym prysznicem, żeby wrócić do swojej normalnej temperatury - skutek przemoczonych butów i 6,5 h stania na dworze. Brrr.. czego to się nie zrobi dla naszych Czworonogów:) Quote
KUMPELka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='AgaiPhara'] za wolno, więc poganianie też się przydaje i huśtawka, która powoli robi się konkurencją dla slalomu ;) Olga, raz jeszcze dziękuję za te fotki! I po raz kolejny powiem - ja nie wiedziałam, że moje psiątko tak ładnie huśtawkę robi!! Zawsze naprzód, naprzód i nie ma jak obejrzeć się na piesa ;-) Na pierwszym zdjęciu ma minę strasznie groźną, jak poganiacz stada bawołów :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: a na drugim jak ...niedokońca kangur :diabloti: Zdjęcia są super rewelacyjne Quote
AgaiPhara Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='KUMPELka']Zdjęcia są super rewelacyjne Witaj KUMPELko!!! Cieszę się razem z Olgą, że zdjęcia tak bardzo Ci się podobają :multi: Quote
APSA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 a ulubione psisko też coś ulubionego sobie znalazło Jak śmisznie siadła :loveu: Wogóle masa cudownych zdjęć w tej galerii :loveu: A co to za rasa? Też border? Cudo :loveu: :roflt: Cudna poza. Prawie możnaby uwierzyć, że grzecznie czeka, aż deska opadnie do ziemi :diabloti: A wynik - 6 dętek jak na mojego MANIACA slalomu przystało - potrafiła go zrobić trzy razy w czasie jednego przebiegu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No proszę, to ktoś kocha slalom bardziej niż moja Sabcia :evil_lol: . Quote
AgaiPhara Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 APSA napisał(a):Wogóle masa cudownych zdjęć w tej galerii :loveu: Dziękuję :multi: I cieszę się, że do nas trafiłaś :mdrmed: APSA napisał(a): A co to za rasa? Też border? Owczarek australijski o imieniu Shadow. APSA napisał(a): Cudo :loveu: Dopiero na tym zdjęciu zobaczyłam, jak wspaniale psiaki koncentrują się na talerzu! APSA, zapraszamy częściej! A teraz zabieram się za zmniejszanie zdjęć z naszej wycieczki na zamek w Będzinie :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Świetna galeria!!!:loveu: ...jak ja żałuje, że wcześniej tu jeszcze nie trafiłam... iii, że nie wiedziałam, że jesteście z Wrocławia:razz: (bo kruca fox nie ma nic pod Twoim avatarkiem o miejscu zamieszkania). [SIZE=2]Teraz już musze ją zobaczyć na żywo! - jakie to cudo i to na dodatek chodzi sobie gdzieś tam, tak blisko mnie:p ...w zasadzie to sobie przypomniałam, że przecież widziałam ją jak zaliczała sobie któreś z tych licznych detek dzięki miłości do slalomu na tegorocznych Wrocławskich zawodach, ale i tak chciała bym ją poznać i zobaczyć z większego bliska - gończaki są naprawde przepiękne... im więcej je widuje tym bardziej mi się podobają:lol: Quote
shangri_la Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Anza&Hacker napisał(a):[SIZE=2]Teraz już musze ją zobaczyć na żywo! - jakie to cudo i to na dodatek chodzi sobie gdzieś tam, tak blisko mnie:p a to na flyballu nie widzialas? :eviltong: - ja widzialam:p a tak wogole to gdzie te zdjecia z zamku?:mad:, czekam i czekam:evil_lol: a tu nic pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 shangri_la napisał(a):a to na flyballu nie widzialas? :eviltong: - ja widzialam:p a tak wogole to gdzie te zdjecia z zamku?:mad:, czekam i czekam:evil_lol: a tu nic pozdrawiam Ja niestety w WOOF'ie widziałam tylko jednego gończego jak dotąd - wiesz kogo:razz: aaa... To miały być jakieś foty z zamku?! To GDZIE one SĄ?!:mad::mad::mad: Quote
AgaiPhara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Świetna galeria!!!:loveu: ...jak ja żałuje, że wcześniej tu jeszcze nie trafiłam... Witaj Anza, cieszę się, że zbłądziłaś w nasze progi ;) shangri_la napisał(a): a tak wogole to gdzie te zdjecia z zamku?:mad:, czekam i czekam:evil_lol: Anza&Hacker napisał(a): To miały być jakieś foty z zamku?! To GDZIE one SĄ?!:mad::mad::mad: No widzicie - tak to juz czasami jest, że człowiek śpiewa sobie pod nosem, zmniejsza zdjęcia i nagle.. potrzebują go w pracy. A wróciłam o tak nieludzkiej porze, że dziś ledwo co do tej pracy znowu wstałam.. Ale dziś znów mogłam powrócic do zamku.. Ech, piękne mury ma w sobie miasto Będzin A tu cudowny dowód, że psiątka są mile widziane na zamku :loveu: Pogoda nas dosłownie rozpieszczała - raz wszystko wyglądało lekko demonicznie by za chwilę tchnąć masą optymizmu Dawno nie zachwycałam się niczym tak długo i tak intensywnie (wyłączając z tego moje małe). Kto będąc na wystawie w Będzinie nie odwiedził tych magicznych murów, nie ma co żałować, tylko koniecznie wybrać się na osobną wycieczkę, by je obejrzeć! Kwintesencja piękna i prostoty!! Quote
Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Naprawde piękny ten zamek:loveu: - ja myślałam, że będzie więcej Phary... prosze o jakieś zdjątka tej ślicznej psinki - oczywiście w miarę możliwości:p Quote
Recommended Posts