KaRa_ Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Sliczna ona jest, a ja delikatnie jezyczek pokazuje:evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Jedziemy dalej JESZCZE ze wspomnieniami.. Kto widział Kalendarz Gończych i Ogarów polskich 2006 to je zna ;) po wyjściu z wody gotowość do kolejnego skoku po piłeczkę/patyk i powrót a tu już schniemy intensywnie w coś wpatrzone Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Sliczna ona jest, a ja delikatnie jezyczek pokazuje:evil_lol: Witaj KaRa_TC! Dziękuję :loveu: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 jaki helikopter :lol: :lol: :lol: http://img59.imageshack.us/img59/3314/photo3lm0.jpg Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Dwa ujęcia (w tym samym miejscu :mdrmed:) - pierwsze sprzed roku, drugie - sprzed miesiąca. Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Pharulcowe monologi "intensywnie myyyyśleć, że to trochę twardawa kiełbaska" "co ty robisz.. - toż to zwyyykły badyl" "ale jeszcze do góry nogami spróbuję - może zasmakuje jak frankfurterka.." Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Naprawde sliczna z niej pannica:loveu: :loveu: jak jest mokra to mam ochotę ją schrupać (a do tego pachnie wtedy jak frytecka :mdrmed:) Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Dziś rano pojechałam z małą na trening agility, a od razu po nim, wymieniłam piłeczkę na aparat fotograficzny i popędziłam na Dog Chow Disc Cup. I oto co zobaczyłam: Quote
Rauni Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Dobry wieczór :lol: Z przyjemnością witamy realnych znajomych tym razem w rzeczywistości wirtualnej :cool3: Mała Pharka taka słodziutka, któżby pomyślał... :eviltong: Aga, wklejaj fotki frisbowe w topiku o frisbee też: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24602&page=5 Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Największe wrażenie na publiczności i rekord Polski w Open frisbee (22 pkt na 22,5 pkt możliwych do zdobycia)* zrobił Marcel z Holandii ze swoim psem o imieniu Sam. * jeśli się mylę w rodzaju konkurencji, proszę mnie poprawić Duet w czasie pracy świetny, a do tego przewodnik bardzo sympatyczny - jak tylko wyłuskał z mojego dialogu z koleżanką angielsko brzmiące słowo - momentalnie zagadnął i tym sposobem podczas robienia zdjęć innym, odświeżałam sobie angielski ;) . To, co pokazali na murawie, było prawdziwym show: Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Nawet wiadomo, kto to jest.. dzięki podpisanemu dyskowi :evil_lol: "] Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :eek: :eek: :eek: :klacz: :klacz: W O W :mdleje: :mdleje: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Aga .....foty rewelacyjne Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Rauni napisał(a):Dobry wieczór :lol: Z przyjemnością witamy realnych znajomych tym razem w rzeczywistości wirtualnej :cool3: Mała Pharka taka słodziutka, któżby pomyślał... :eviltong: Czooołem Olga! Witamy w naszych skromnych progach. No widzisz - ten diabeł też kiedyś był aniołkiem (ale pozory baaardzo mylą). Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']:eek: :eek: :eek: :klacz: :klacz: W O W :mdleje: :mdleje: DZIĘKUJĘ :multi: a już myślałam, że nikt tu nie zagląda, więc sama sobie wklejałam te fotki.. (bo tyle się nazmniejszałam, więc coś trzeba było z tym zrobić :evil_lol:) Quote
AgaiPhara Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Aga .....foty rewelacyjne DZIĘKI Alicja!!!!!!!! Jaki fajny ruch w eterze :loveu: No to chyba będę dalej zmniejszać.. Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajne ujęcie ;) Quote
Recommended Posts