anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alez przecudne foteczki :loveu::loveu: Co to?!:question: http://img345.imageshack.us/img345/7499/dsc26044ps.jpg Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):nie może byc że takie małe są na świecie :loveu: :loveu: :loveu: a takie foty mnie powalaja mam tez taka fote swojej To jest wersja "szczurek" - nie wiem, jakim trafem, ale robimy jej takie zdjęcie dość regularnie (choć nie celowo ;) ) - jeśli przekopię się przez gigabajty zdjęć mojego Bąka, to wkleję ich całą serię - do chwili obecnej. Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 o tak o tak o tak zamieniaj sie w krecika i kop :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 anetta napisał(a):Alez przecudne foteczki :loveu::loveu: Co to?!:question: http://img345.imageshack.us/img345/7499/dsc26044ps.jpg Dziękujemy anetta i witamy w naszej galerii!! No wygląda to to jak ładnie zachowana czaszka rybki z kawałkiem szkielecika..:evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Ciąg dalszy czasów Bąka. Jak miała 3 miesiące bezlitośni Państwo zabrali małą Pharkę do Międzygórza. Było poootwornie zimno (minus 15 stopni i silny wiatr, zadymka), a my wybraliśmy się na Śnieżnik. I małe wędrowało z nami - dzielnie, nie marudząc ani trochę weszła na sam szczyt! A śniegu było po kolana. Ułatwiając sobie życie, spryciula wskakiwała w moje ślady (oj, musiło ją to kosztować wysiłku, bo blisko połowę drogi kicała z dziury do dziury ;) ). Po powrocie padła i spała do 10 rano, co było rekoredem nad rekordy - bo zwykle spacerek zaczynał się o 5!! Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Był moment, że jej ulubionym miejscem do spania była torba podróżna - ile razy lądowała na ziemi, to Phara na niej :smile: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AgaiPhara napisał(a):Był moment, że jej ulubionym miejscem do spania była torba podróżna - ile razy lądowała na ziemi, to Phara na niej :smile: mały podróżnik :lol: :lol: Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):mały podróżnik :lol: :lol: To prawda.. bo jak torba była otwarta, to Phara w niej :loveu: i nie chciała za nic jej opuszczać Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 AgaiPhara napisał(a):To prawda.. bo jak torba była otwarta, to Phara w niej :loveu: i nie chciała za nic jej opuszczać hehehhehehehehehe ale musiała wygladać słodzisto :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Phara ma galerię!!! :multi: :multi: :multi: O, jak się cieszę! :multi: :multi: :multi: To ja sobie już rezerwuję miejscówkę na oglądanie dalszych fotek :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:ale cudna dziewczynka w Galerii:loveu::loveu: Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Phara ma galerię!!! :multi: :multi: :multi: O, jak się cieszę! :multi: :multi: :multi: Czołem dziewczyny! Jak tu trafiłyście? Ja w ogóle jestem w szoku, ile osób już nas odwiedziło!! Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:ale cudna dziewczynka w Galerii:loveu::loveu: Witaj Alicjo!! i dziękujemy :) Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 No to po raz ostatni wracam do czasów, gdy moje Małe było malutkie. Wtedy nie mieliśmy jeszcze własnego aparatu, a te są jedyne, jakie udało się nam zrobić pożyczonym. Była trochę zagubiona, jak przywieźliśmy ją do domku - podchodziła do lustra i tuliła się do swojego "rodzeństwa" szybko jednak się ze wszystkim oswoiła i polubiła nowe posłanie choć na dobrą sprawę spała wszędzie, gdzie było miękko lub ciepło (moje kolana) i ostatnie - nie najlepszej jakości, ale bardzo cenne dla mnie, bo jedyne takie - maleństwo koło mnie.. Tu dopiero widać, jakie to tycie było.. Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :po rany jakie maleństwo było :loveu:ja nie mam takiej fotki :shake:i nie pamiętam jaki mały był mój mały ;) Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 A teraz z serii ulubione sama się relaksuję, jak tylko na nią taką patrzę ośnieżona to było PIERWSZY tak silny kontakt wzrokowy, jaki ze mną nawiązała - i do tego złapał się na zdjęcie :loveu: To jest jedna z naj-najcenniejszych ujęć jakie mamy później kontakt ten zaczął się tylko wzmacniać (a były z tym problemy.. oj.. wielkie.. - ale nawet nie chcę do tego wracać, brr) i fotka, na której niewiele co widać - ale jak się kto przyjrzy, to będzie wiedział, dlaczego się tu znalazła (i nie chodzi tu o ogonek :evil_lol:) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='AgaiPhara']A teraz z serii ulubione sama się relaksuję, jak tylko na nią taką patrzę ośnieżona to było PIERWSZY tak silny kontakt wzrokowy, jaki ze mną nawiązała - i do tego złapał się na zdjęcie :loveu: To jest jedna z naj-najcenniejszych ujęć jakie mamy później kontakt ten zaczął się tylko wzmacniać (a były z tym problemy.. oj.. wielkie.. - ale nawet nie chcę do tego wracać, brr) i fotka, na której niewiele co widać - ale jak się kto przyjrzy, to będzie wiedział, dlaczego się tu znalazła (i nie chodzi tu o ogonek :evil_lol:) Przeleciał koteczek? (ogonek chyba do koteczka nalezy ) Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jakieś wiszace łapki z tym pożyczonym aparatem było tak, jak na tym zdjęciu - ile razy zdołał złapać ostrość, tego małego diabła już nie było w zasięgu obiektywu. A tu lustro zrobiło mi niespodziewankę i pozwoliło zobaczyć, jakie ten mały wariat sadził wielkie susy [quote name='nathaniel'] Przeleciał koteczek? w psiej skórze :evil_lol: Quote
shangri_la Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 sama sie tak osniezyla czy ktos jej pomogl?:p super mina jej jak ja uwielbiam te migdalowe oczy wpatrzone z oddaniem u nas tez byly problemy z kontaktem wzrokowym :roll: pozdrawiam Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 AgaiPhara napisał(a):z tym pożyczonym aparatem było tak, jak na tym zdjęciu - ile razy zdołał złapać ostrość, tego małego diabła już nie było w zasięgu obiektywu. A tu lustro zrobiło mi niespodziewankę i pozwoliło zobaczyć, jakie ten mały wariat sadził wielkie susy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ona gdzieś na wysokościach odpoczywa :razz: Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='shangri_la'] sama sie tak osniezyla czy ktos jej pomogl?:p tuż przed zrobieniem zdjęć włożyła całą głowę w śnieg, żeby coś spod niego wyciągnąć, a że było mroźno - trzymał się na niej dość długo Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ona gdzieś na wysokościach odpoczywa :razz: chciałam ją złapać w biegu do mnie :loveu: Quote
Recommended Posts