Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
nie może byc że takie małe są na świecie :loveu: :loveu: :loveu:

a takie foty mnie powalaja mam tez taka fote swojej

To jest wersja "szczurek" - nie wiem, jakim trafem, ale robimy jej takie zdjęcie dość regularnie (choć nie celowo ;) ) - jeśli przekopię się przez gigabajty zdjęć mojego Bąka, to wkleję ich całą serię - do chwili obecnej.

Posted

Ciąg dalszy czasów Bąka.
Jak miała 3 miesiące bezlitośni Państwo zabrali małą Pharkę do Międzygórza. Było poootwornie zimno (minus 15 stopni i silny wiatr, zadymka), a my wybraliśmy się na Śnieżnik. I małe wędrowało z nami - dzielnie, nie marudząc ani trochę weszła na sam szczyt! A śniegu było po kolana.

Ułatwiając sobie życie, spryciula wskakiwała w moje ślady (oj, musiło ją to kosztować wysiłku, bo blisko połowę drogi kicała z dziury do dziury ;) ). Po powrocie padła i spała do 10 rano, co było rekoredem nad rekordy - bo zwykle spacerek zaczynał się o 5!!

Posted

AgaiPhara napisał(a):
Był moment, że jej ulubionym miejscem do spania była torba podróżna - ile razy lądowała na ziemi, to Phara na niej :smile:

mały podróżnik :lol: :lol:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
To prawda.. bo jak torba była otwarta, to Phara w niej :loveu: i nie chciała za nic jej opuszczać

hehehhehehehehehe ale musiała wygladać słodzisto :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Phara ma galerię!!! :multi: :multi: :multi: O, jak się cieszę! :multi: :multi: :multi:

Czołem dziewczyny! Jak tu trafiłyście? Ja w ogóle jestem w szoku, ile osób już nas odwiedziło!!

Posted

No to po raz ostatni wracam do czasów, gdy moje Małe było malutkie. Wtedy nie mieliśmy jeszcze własnego aparatu, a te są jedyne, jakie udało się nam zrobić pożyczonym.

Była trochę zagubiona, jak przywieźliśmy ją do domku - podchodziła do lustra i tuliła się do swojego "rodzeństwa"

szybko jednak się ze wszystkim oswoiła i polubiła nowe posłanie

choć na dobrą sprawę spała wszędzie, gdzie było miękko

lub ciepło (moje kolana)

i ostatnie - nie najlepszej jakości, ale bardzo cenne dla mnie, bo jedyne takie - maleństwo koło mnie.. Tu dopiero widać, jakie to tycie było..

Posted

A teraz z serii ulubione

sama się relaksuję, jak tylko na nią taką patrzę

ośnieżona

to było PIERWSZY tak silny kontakt wzrokowy, jaki ze mną nawiązała - i do tego złapał się na zdjęcie :loveu: To jest jedna z naj-najcenniejszych ujęć jakie mamy

później kontakt ten zaczął się tylko wzmacniać (a były z tym problemy.. oj.. wielkie.. - ale nawet nie chcę do tego wracać, brr)

i fotka, na której niewiele co widać - ale jak się kto przyjrzy, to będzie wiedział, dlaczego się tu znalazła (i nie chodzi tu o ogonek :evil_lol:)

Posted

[quote name='AgaiPhara']A teraz z serii ulubione

sama się relaksuję, jak tylko na nią taką patrzę

ośnieżona

to było PIERWSZY tak silny kontakt wzrokowy, jaki ze mną nawiązała - i do tego złapał się na zdjęcie :loveu: To jest jedna z naj-najcenniejszych ujęć jakie mamy

później kontakt ten zaczął się tylko wzmacniać (a były z tym problemy.. oj.. wielkie.. - ale nawet nie chcę do tego wracać, brr)

i fotka, na której niewiele co widać - ale jak się kto przyjrzy, to będzie wiedział, dlaczego się tu znalazła (i nie chodzi tu o ogonek :evil_lol:)

Przeleciał koteczek?
(ogonek chyba do koteczka nalezy )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jakieś wiszace łapki

z tym pożyczonym aparatem było tak, jak na tym zdjęciu - ile razy zdołał złapać ostrość, tego małego diabła już nie było w zasięgu obiektywu. A tu lustro zrobiło mi niespodziewankę i pozwoliło zobaczyć, jakie ten mały wariat sadził wielkie susy
[quote name='nathaniel']
Przeleciał koteczek?

w psiej skórze :evil_lol:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
z tym pożyczonym aparatem było tak, jak na tym zdjęciu - ile razy zdołał złapać ostrość, tego małego diabła już nie było w zasięgu obiektywu. A tu lustro zrobiło mi niespodziewankę i pozwoliło zobaczyć, jakie ten mały wariat sadził wielkie susy
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ona gdzieś na wysokościach odpoczywa :razz:

Posted

[quote name='shangri_la']
sama sie tak osniezyla czy ktos jej pomogl?:p

tuż przed zrobieniem zdjęć włożyła całą głowę w śnieg, żeby coś spod niego wyciągnąć, a że było mroźno - trzymał się na niej dość długo

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ona gdzieś na wysokościach odpoczywa :razz:

chciałam ją złapać w biegu do mnie :loveu: