Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 AgaiPhara napisał(a):no, zabawe mam przednia! i objrzalam nawet fotki, ktore wkleilas u Rauni :) ooo... to dopiero fajno! - a u mnie w galerii są świeżusie fotki z ratownictwa :diabloti: Quote
shangri_la Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 hej dziewczyny i jak zdrowie? fajny pomysl ze pisaniem rzez komorke :razz: musze tez kiedys wyprobowac :eviltong: AgaiPhara napisał(a): Ha ha, jak dobrze pojdzie, to jeszcze wkleje zdjecia :evil_lol: to juz jakis czas minął, a fotek jak bnie było tak nie ma :diabloti: pozdrowienia Quote
mila_2 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 wcinam się z zaległymi zaległościami;) Pozdrawiamy Quote
AgaiPhara Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Coś daaawno nas tu nie było.. Zdjęć nazbierała się cała masa.. Aż strach do niej podchodzić i zabierać się za przeglądanie (nawet nie wiem, jakie są tego efekty :roll: ). Dziękujemy mila za zdjęcia :) A my dziś skromniutko i krótko - pozdrowienia z olbrzymiej piaskownicy z najfajniejszym jeziorem, bo z megafalami ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Huuraaa!! Aga się odezwała!! :multi: :multi: :multi: Czekam niecierpliwie na fotencje :cool1: I pozdrawiam ciepło Marysia i Una Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://img402.imageshack.us/img402/6783/img1168pl3.jpg Swietna mina :evil_lol: Prosimy o wiecej fotek przystojniaczki ;) :razz: Quote
Anza&Hacker Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hurra! Wróciłaś! :multi: Bierz się za foty - Wszyscy na nie czekamy! :loveu: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ale piękny psiak i mistrzowskie zdjęcia:cool2::cool2: Quote
shangri_la Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no nareszcie jestescie :cool3: ale czemu tylko jedno zdjęcie ?? :roll: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Gratuluję wiesz czego :razz: i trzymam kciuki za pomślny ciąg dalszy :loveu: No ale te zapowiedziane fotki mogłabyś wkleić :mad: Quote
AgaiPhara Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 W drodze nad morze a jak już się tam dotrze, to co robi Pharka? DOOOOOŁY :evil_lol: kopie mój mały inżynier :mdrmed: Quote
AgaiPhara Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 a gdy tylko pojawiała się piłeczka - obserwowaliśmy powrót piłeczkowego maniaka, czyli wyczekiwanie wspólna rozgrzewka dziki (bo jakże inny??) pęd na piłkę i odpoczynek po naprawdę dłuuużeszj "chwili" A to moja rozradowana piłeczkowa ekipa :loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Huuurraaa!! Jest Aga z fotami!! :multi::multi::multi: Upiaskowana morda piękna :loveu: a ta piłka na dość nową wygląda :evil_lol: Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy :):) Quote
mila_2 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wróciły, wróciły:multi::multi::multi: no i p. Grzegorz też jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shangri_la Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no, nareszcie foteczki :multi: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jakie śliczne i nad morzem! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://img80.imageshack.us/img80/1138/20783371dc8.jpg Świetne :klacz: Quote
AgaiPhara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Gratuluję wiesz czego :razz: i trzymam kciuki za pomślny ciąg dalszy :loveu: Dziękujemy Marysiu :mdrmed: i dziękuję wszystkim, którzy tu zostawiają jakiś ślad :multi: Może jakoś mnie to w końcu zmobilizuje i wyłuskam jeszcze trochę zdjęć z tego wyjazdu. Bo później... ;) Quote
Anza&Hacker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jaka śliczna Pharka :loveu: - czyżby szykowała się do nowego domownika? :razz: Quote
Rauni Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No to gratulacje!!! Jak chcesz, to za chwil parę powinnam mieć na zbyciu ze trzy pary ciążowych portek :eviltong: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia, dawaj zdjęcia... pretty please with sugar at the top... Quote
AgaiPhara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):A więc Cię mobilizuję;):p trochę to działa ;) Anza, sprawdza, czy zabawki są wystarczająco miękkie :evil_lol: Dziś 11 razy zabierałam jej biednego królika z pysia (to to brązowe coś zawinięte w kocyk) Quote
AgaiPhara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Rauni napisał(a):No to gratulacje!!! czołem Olga, dziekujemy! A którego października u Was rodzinka się powiększa? Póki co to widzę, że muszę zacząć Pharkę na to przygotowywać, choć nie mam zielonego pojęcia JAK. Wszelkie rady (najlepiej sprawdzone) bardzo miło widziane! Quote
Anza&Hacker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Moge Ci jutro priv'a wysłać z cytatami na ten temat (przygotowania psa) z książki, którą właśnie czytam - pisanej przez "psiego psychologa" Dodmana pt. "Pies, który kochał zbyt mocno" - no chyba, że ją już czytałaś? :p Quote
Recommended Posts