AgaiPhara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 mnie też, ale chyba roztrzęsienie :diabloti: a zrobiła TO: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='AgaiPhara']mnie też, ale chyba roztrzęsienie :diabloti: a zrobiła TO: Hahahahahaha ! Jaki artyzm ! Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 mam trochę więcej tego "Ślicznie" i artyzmu - ale wklejać nie będę, bo musiałabym zmienić tytuł galerii :diabloti: choooooć.... ...pewnie pięęęęęękne to były chwile samowolki, przebierania w smaczkach, rozszarpywania kartonów po mleku i soku bananowym (te dwa znalezione w posłaniu, coby milej konsumowało się napoje ;)) Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dziś za to dzień jest piękny! tzn. za oknem na początku nie był, ale nawet zaczyna się coś przecierać i widać śladowe ilości optymizmu na niebie psisko rozpoczęło dzień od tego, co lubi najbardziej, czyli treningu agility i W KOŃCU lula ja dzięki temu mogłam spokojnie :diabloti: zrobić chińszczyznę zjedzoną wczoraj nie-powiem-przez-kogo i usiąść sobie przed monitorem z filiżanką pysznej kawy Quote
Marysia_i_gończy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AgaiPhara']a zrobiła TO: Wow! :lol: :lol: :lol: Czy to kosz na śmieci tak zgrabnie rozłożony? :evil_lol: No i podpisik kapitalny! :klacz: [quote name='AgaiPhara'] Śliczna filiżanka :loveu: Cieszę się, że byliście na treningu! :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Wow! :lol: :lol: :lol: Czy to kosz na śmieci tak zgrabnie rozłożony? :evil_lol: to RESZTKI tego, czego nie zjadł ten mały głodomór ;) [quote name='Marysia_i_gończy'] No i podpisik kapitalny! :klacz: i kolejna rzecz, która (już nie :razz: ) zadziwia :mdrmed: [quote name='Marysia_i_gończy'] Śliczna filiżanka :loveu: :loveu: a picie kawy Z NIEJ to jeszcze większa przyjemność picia... kawy ;) [quote name='Marysia_i_gończy'] Cieszę się, że byliście na treningu! :multi: :multi: :multi: drugi raz od kontuzji.. czyli nawet nie liczę od kiedy :roll: Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 weekend, więc trochę czasu na wspólny spacer - po obiedzie (tym razem zjedzonym PRZEZ NAS ;) ) pojechaliśmy nad Odrę wymęczyć Pharkę i przy okazji trochę się dotlenić najpierw rozgrzewka w robieniu zdjęć, czyli chwile wątpliwości, że można robić ostre ujęcia :diabloti: Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 później szło nam trochę... i zdecydowanie lepiej :multi: :multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AgaiPhara']i kolejna rzecz, która (już nie :razz: ) zadziwia :mdrmed: :???: :???: :???: [quote name='AgaiPhara'] Znowu będę miała koszmary :placz: a już było dobrze :grins: Gadaj mi, ale już! :lmaa: JAK Ty robisz takie fotki? :mad: Pozdrawiam Zazdrośnica z modelką Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']:???: :???: :???: ach.. no o zwrócenie uwagi na podpis mi idzie ;) (bo tak sobie myślałam, że i tak tego nikt nie zauważy, może z wyjątkiem Marysi ;) , ale podpisać się inaczej nie mogłam ;) ;) ) [quote name='Marysia_i_gończy'] Znowu będę miała koszmary :placz: a już było dobrze :grins: Gadaj mi, ale już! :lmaa: JAK Ty robisz takie fotki? :mad: weekend+słońce+piłeczka:cool3:+Pan Grzegorz:loveu:+Pharka=rzut we mnie i PSTRYK:multi: [quote name='Marysia_i_gończy'] Zazdrośnica z modelką eee tam zazdrośnica :eviltong: Quote
gonek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aga super fotki :loveu:(jak zwkle zresztą :D) chyba też zazdraszczam umiejętności :oops: Czy wszyscy posiadacze gończych na tym forum robią TAKIE foty? :evil_lol: Co do śmieci - mnie kilka razy taki widok spotkał :razz: Moje pieski były jeszcze milsze bo śmieci przenosiły do mojego pokoju na łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz mają szalaban na kuchnie jak są same.:diabloti: Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 nur za piłeczką rzut oka na drzewko rzut oka pod drzewko i powrót do domku Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 gonek napisał(a):Aga super fotki :loveu:(jak zwkle zresztą :D) chyba też zazdraszczam umiejętności :oops: :multi: a ja powtarzam kolejny raz - uwielbiam Wasze!!! gonek napisał(a): Czy wszyscy posiadacze gończych na tym forum robią TAKIE foty? :evil_lol: może coś w tym jest :razz: ;) gonek napisał(a): Co do śmieci - mnie kilka razy taki widok spotkał :razz: Moje pieski były jeszcze milsze bo śmieci przenosiły do mojego pokoju na łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz mają szalaban na kuchnie jak są same.:diabloti: :evil_lol: hehe. U nas drzwi do kuchni brak, a kosz jest zamknięty w szafce - chciałabym zobaczyć, w jaki sposób ją otwierała :cool3: Quote
APSA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AgaiPhara'] JEEEJKUUU ! ! ! Wpraszam się do Was na sesję piłkozdjęciową i już! A ja myślałam, że masz gończego, a nie dobermana :evil_lol: Nie lubię cytować tylu zdjeć na raz, ale tu się nie da inaczej :shake: ;) Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='APSA']JEEEJKUUU ! ! ! Wpraszam się do Was na sesję piłkozdjęciową i już! rzadko, ale bywam w Warszawie :razz: [quote name='APSA'] Nie lubię cytować tylu zdjeć na raz, ale tu się nie da inaczej :shake: ;) bardzo się cieszę :multi: miód na moje zmarznięte palce ;) Quote
APSA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 gonek napisał(a):Czy wszyscy posiadacze gończych na tym forum robią TAKIE foty? :evil_lol: Ja zauważyłam ścisły związek między posiadaniem weimara a jakością zdjęć. Ty zauważyłaś ten związek u gończarzy. Teraz się zastanawiam nad związkiem. Może to jakoś powiązać z żywiołowością i umięśnieniem psa :hmmmm: Biorąc pod uwagę Szpilę, coś w tym jest. Dobrze myślę? :niewiem: AgaiPhara napisał(a): weekend+słońce+piłeczka:cool3:+Pan Grzegorz:loveu:+Pharka=rzut we mnie i PSTRYK:multi:Będę musiała wypróbować :razz: Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 APSA napisał(a):Ja zauważyłam ścisły związek między posiadaniem weimara a jakością zdjęć. Ty zauważyłaś ten związek u gończarzy. Teraz się zastanawiam nad związkiem. tu był trop: myśliwskie, ale Szpilka zbiła mnie z niego ;) Ona to dopiero jest debest :mdrmed: APSA napisał(a): Dobrze myślę? :niewiem: szybki aparat gra kluczową rolę przy takich "gnających" zdjęciach APSA napisał(a): Będę musiała wypróbować :razz: czekamy na efekty!! :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AgaiPhara']ach.. no o zwrócenie uwagi na podpis mi idzie ;) (bo tak sobie myślałam, że i tak tego nikt nie zauważy, może z wyjątkiem Marysi ;) , ale podpisać się inaczej nie mogłam ;) ;) ) No tak, nie zawiodłam Cię :multi: [quote name='AgaiPhara']weekend+słońce+piłeczka:cool3:+Pan Grzegorz:loveu:+Pharka=rzut we mnie i PSTRYK:multi: Nie mam Pana Grzegorza i nie mam Pharki, może dlatego? :lol: W każdym razie ja w takim układzie dostaje ostrość na ogonie :evil_lol: w dobrym układzie :evil_lol: [quote name='AgaiPhara']rzut oka pod drzewko PIĘKNE!! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):No tak, nie zawiodłam Cię :multi: ;) i zaskoczyłaś wyłapując podobieństwo do Pharki psiaka, z którym byłyście na spacerze :multi: Marysia_i_gończy napisał(a): Nie mam Pana Grzegorza i nie mam Pharki, może dlatego? :lol: e tam ;) równanie matematyczne jest uniwersalne! weekend+słońce+piłeczka+miotacz+pies=rzut w fotografa i PSTRYK:multi::multi: :multi: Marysia_i_gończy napisał(a): W każdym razie ja w takim układzie dostaje ostrość na ogonie :evil_lol: w dobrym układzie :evil_lol: hehe, ja tak dziś na początku miałam (albo wcale jej nie miałam, co widać na załączonych wcześniej obrazkach :evil_lol:) Marysia_i_gończy napisał(a): PIĘKNE!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bo pięknie było!! Quote
APSA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 AgaiPhara napisał(a):szybki aparat gra kluczową rolę przy takich "gnających" zdjęciach czekamy na efekty!! :multi:Mój aparat jest niestety dość wolny i jeśli chcę mieć zdjęcie w ruchu, albo muszę najpierw ustawić ostrość, a potem czekać, aż pies tam trafi, albo focić psa z boku. Na efekty trochę poczekasz, bo nie mam pod ręką żadnego odpowiedniego Pana Grzegorza ;) Ech, druga seria zdjęć też piękna :placz: (<-to z zazdrości) :loveu: Quote
AgaiPhara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 aha, oni się co jakiś czas naradzali - Pan Grzegorz skwapliwie tłumaczył, którędy będzie lecieć piłeczka, żeby mi ostrość łatwiej złapać było :loveu:, a Pharka w myślach planowała, w którym miejscu wyskoczyć, żeby się w kadrze zmieścić ;) Quote
Hanna R. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] W każdym razie ja w takim układzie dostaje ostrość na ogonie :evil_lol: w dobrym układzie :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Hahahahaha :lol: Aga, czy zgadzasz się ze mną, że Marysia jest KŁAMCZUCHĄ ????? Quote
shangri_la Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 genialne foto Phary. musze przyznac , że mało takich w waszej galerii tzn nie chodzi o to z,e malo genialnych tylko, ze to jest takie stateczne bez piłeczek i innych takich, ten wzrok i to cudne podpalanie na mordce :loveu: fajny klimat:cool3: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [CENTER]ooo... jak zawsze tylko świetne zdjęcia! :lol: [/CENTER] Quote
Recommended Posts