Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia mi dech zapierają:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

mogę się podpytać o obiektyw jakim były robione zdjęcia (chodzi mi gł. o te zdjęcia z piłeczką:))

Posted

mila cieszę się, że tak się podobają ;). A obiektyw przy piłeczce to Nikkor 80-200

Hania nie mogłam - już drugi raz parskam śmiechem przy tych Twoich lapidarnych komentarzach..
klawiatura w soku marchewkowym..

Żeby nie było - wstawiam JESZCZE jedno :evil_lol:

Posted

czołem dziewczyny, miło że zglądacie.
U nas coś kiepskawo ze zdjęciami, bo Pharulski dostał cieczkę i ciężko by mi było jeszcze tego Bąka focić.
Ale w sobotę (o ile nie będzie tak gwiździć) jedziemy na agility. Jeśli będzie świecić słońce, porobimy dużo zdjęć :smokin: (tfu, przecież ja nie palę..)

Posted

dzień dobry madziu

Haniu, to na ostudzenie ;) diabelskiego humoru ;) Brakuje mi śniegu, więc sobie go wklejam

Ci, co znają naszą ministronę www wiedzą, że Śnieżnik to już tradycja w wypadach do Międzygórza z Bąkiem. I jak to mówi tuż po naszym przyjeździe Pan Kierownik miejsca, w którym nocujemy, "idźcie, idźcie - niech trochę pary z niej zejdzie.." - sposób na zmęczenie czterech łapek i czarnego ciałka ;)

Posted

Aga, nie wiem, czy masz dzisiaj imieniny...
Jeżeli tak to :

Życzę Ci tylko uśmiechów.
Tylko przyjaciół.
Tylko pogody za oknem.
Tylko szczęśliwych ludzi i zwierząt wokoło.
I oczywiście zasobnego konta.

:loveu: :loveu: :loveu:

Jeżeli nie masz dzisiaj imienin - to życzę Ci tego samego - bez powodu .
:p

Posted

Haaaniu, dziś miałam megadoła.. caaaaały dzień.. Na koniec dnia, tj. teraz, pomyślałam, że wejdę do naszej galerii i dół będzie już na maksa, bo będzie w niej pusto.. A tu.. taki fajny uśmiech mi się pojawił na pysiu, jak przeczytałam Twoje życzenia. Choć dziś nie obchodzę imienin, bardzo za nie dziękuję. Chciałoby się słyszeć takie ciepłe słowa codziennie.

Posted

witaj kiwi, a ja mam wrażenie, że przez Pharę to miałam 3 psy - najpierw jamnika (bo tak o niej myśleli ludzie, jak była malutka), potem była okrzykiwana dorastającym dobermanem, tymczasem dosłownie tylko kilka razy usłyszałam gończy polski i tak naprawdę to króluje ponownie przekonanie, że mam młodziutkiego (od ponad dwóch lat) dobermanka

Posted

[quote name='AgaiPhara']witaj kiwi, a ja mam wrażenie, że przez Pharę to miałam 3 psy - najpierw jamnika (bo tak o niej myśleli ludzie, jak była malutka), potem była okrzykiwana dorastającym dobermanem, tymczasem dosłownie tylko kilka razy usłyszałam gończy polski i tak naprawdę to króluje ponownie przekonanie, że mam młodziutkiego (od ponad dwóch lat) dobermanka

ja Wam powiem, że gończaka jeszcze na zywo na oczy nie widziałam. To jednak rzadka rasa i może niech tak zostanie, co??

Z to mogę się pochwalić, że w czasie Świąt będąc z Młodą w lesie na spacerze miałam przyjemność poznać ogarkę polską:):) Piękna psina, mniej więcej w Bety wieku, więc dziewczyny trochę poganiały po lesie:)

btw. a co do zdjęć - co tam będę ściemniać - znowu szczęka mi opadła...

Posted

Anza a co tam z łapkami?

mila amen

kiwi raczej cień rzucany przez śnieg, Pharkę i mnie :eviltong:

APSA to słoneczko mi pomogło, a właściwie pora dnia - źródło światła nisko, więc równolegle do obiektywu - zamiast świecić na podłoże, oświatlało mi modelkę ;) :razz: ;)

madzia, Nikon D70 (kurcze, chyba czas na zmiany - wszyscy nowym sprzętem się chwalą, a u nas cały czas ten sam :eviltong:)

gonek, muszę więcej prowokacyjnych zdjęć wklejać - przynajmniej znajomi częściej się odzywają ;)