Anza&Hacker Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AgaiPhara napisał(a):No to pochwalimy się po cichu, że w Legnicy zakończyłyśmy dorosły championat :multi:Gratulacje skończenia Championatu:Rose: ...i oczywiście gratuluję rekordów szybkości i doskonalenia umiejętności fotografowania:loveu: Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Długo nas nie było, ale też gości mało, więc chyba nikt nie ucierpiał :evil_lol: Od 2,5 roku wybraliśmy się w końcu na krótki, pełno-trzy-dniowy urlop. Nie mogliśmy zabrać ze sobą Pharki, bo kategoryczny zakaz ruchu wykluczał wizyty na plaży, tj. szaleńcze bieganie II, tak jak w zeszłym roku. Tęskniłam, tęskniłam.. aż wytęskniłam! Co prawda nie Pharulskiego, ale takie małe, 3-miesięczne gończe szczenię - Dolinkę!! Cudo jakich mało. I przypomniało mi to, jak trudno jest złapać takie ruchliwe coś w kadr ;) Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Anza&Hacker']Gratulacje skończenia Championatu:Rose: ...i oczywiście gratuluję rekordów szybkości i doskonalenia umiejętności fotografowania:loveu: Anza bardzo dziękujemy!! :multi: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi:hurrra to teraz będa nowe fotki z polowań ;) :placz:3 razy mnie już z dogo wywaliło więc to jest mój 4 pościk Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hurrra to teraz będa nowe fotki z polowań ;) Będą, będą.. na Dolinkę! [quote name='Alicjarydzewska'] :placz:3 razy mnie już z dogo wywaliło więc to jest mój 4 pościk Tym bardziej cieszy:multi: :multi: :multi: Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a): :klacz: Jaki cudowny ruch w eterze :loveu: Witaj dbsst po dłuuugiej nieobecności! Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AgaiPhara napisał(a):Jaki cudowny ruch w eterze :loveu: Witaj dbsst po dłuuugiej nieobecności! heeeloł ;) tak wypominaj mi że nia zaglądałam ;) hahhahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 dbsst witam raz jeszcze serdecznie :loveu: Nad morzem było.. b a j e c z n i e . . . Z Panem Grzegorzem :loveu: zrobiliśmy masę zdjęć. Jeszcze do nich nawet nie zajrzałam ;) Jedyną, którą od razu skopiowałam z aparatu na dysk, była Dolinka. I oto ona - seria z szyszką :lol!: (szyszka w japce) to właśnie to, o czym pisałam wcześniej - ruchliwe to to.. cały czas z kadru wyłaziło ;) "] ta tycia szczączka mnie rozczulała Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']toż to przepiekne stworzenie :loveu: Nio... cudo tfu tfu A teraz z serii Przy nodze: i zachowanie, które Pharka bardzo często mi serwowała jak była mała, pt daj, wyczyszcze Ci szkło od obiektywu ;) Piesio na zdjęciu wygląda w miarę spokojnie, ale była to faza skoku! Szkło całe, ale obudowa poczuła smak Dolinkowej śliny :fadein: Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Alicja prawda? :loveu: dbsst a tu widać JAKIE to maleństwo zaba14 Witaj zaba!! Duże uszka to coś wspaniałego, bo to one są najmilszą częscią gończego łebka. Quote
shangri_la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 witam nareszcie wrocilyscie na forum :lol: to maleństwo jest cudne i jakie ma lapki z taka smieszna plamka na srodku :loveu: ostatnio spotkalam takie tylko troszke wieksze :p a beda jakies Pharki fotki niebawem? :eviltong: pozdrowienia Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 wogóle gończe mają piękne uszka takie płaty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaiPhara Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 shangri_la napisał(a):nareszcie wrocilyscie na forum :lol: ... a beda jakies Pharki fotki niebawem? :eviltong: pozdrowienia Wróciłyśmy.. ale chyba na krótko, bo czasu niesłychanie brak. A fotek Pharki nie będzie szybko, przynajmniej tych aktualnych, bo my nadal unieruchomione jesteśmy. Ale może coś nad domowymi pomyślimy :hmmmm: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='AgaiPhara']Wróciłyśmy.. ale chyba na krótko, bo czasu niesłychanie brak. A fotek Pharki nie będzie szybko, przynajmniej tych aktualnych, bo my nadal unieruchomione jesteśmy. Ale może coś nad domowymi pomyślimy :hmmmm: DOMOWE!!!! Yes:cool3: Quote
KUMPELka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='AgaiPhara']Nio... cudo tfu tfu A teraz z serii Przy nodze: ale cudeńko :loveu: a te uchole u gończuszków są poprostu niesamowite :lol: Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='AgaiPhara'] dbsst a tu widać JAKIE to maleństwo czy oby napewno jest jakaś ustawa która przewiduje taaaaakie maleństwa na swiecie :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a za chwile to będzie pies który wiatr prześcigać będzie :shake: niesamowite Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :loveu:o rany jeszcze foteczki Dolinkowe ;) czekam na jeszcze i jeszcze................ Quote
AgaiPhara Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Jej.. ale mnie wzruszyliście :loveu: Ja na dgm-nię w ogóle nie zaglądałam, bo i do nas nikt nie zagląda.. A tu tyle gości było :oops: Bardzo Wam wszystkim dziękujemy :multi: To specjalnie dla Stałych Bywalców "] KUMPELka usi, kochane usi!! dbsst to to JUŻ jest szybkie jak dość silny powiew ;) Alicjarydzewska jeszcze i jeszcze idzie poniżej, z trochę większym gończym ;) *luthien* no to zaczynamy Moje kochane strapione spojrzenie.. i znużone.. Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :loveu::loveu::loveu:cudowności a wiesz ze ja dość dawno temu zaczepiłam faceta na drodze idącego z psem ...wiedziałam że to jakiś gończak ....ale jaki:cool3:...no i okazało sie ze to był gończy polski :multi:...teraz to sie z tego śmieję ale wtedy nie było na mnie siły ja musiałam dowiedzieć sie co to za rasa Quote
AgaiPhara Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Alicja może to była kwestia właściciela to "nie-było-na-mnie-siły"? ;) Quote
Recommended Posts