Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaiPhara napisał(a):
No to pochwalimy się po cichu, że w Legnicy zakończyłyśmy dorosły championat :multi:
Gratulacje skończenia Championatu:Rose: ...i oczywiście gratuluję rekordów szybkości i doskonalenia umiejętności fotografowania:loveu:

• 3 weeks later...
  • Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo nas nie było, ale też gości mało, więc chyba nikt nie ucierpiał :evil_lol:

Od 2,5 roku wybraliśmy się w końcu na krótki, pełno-trzy-dniowy urlop. Nie mogliśmy zabrać ze sobą Pharki, bo kategoryczny zakaz ruchu wykluczał wizyty na plaży, tj. szaleńcze bieganie II, tak jak w zeszłym roku.
Tęskniłam, tęskniłam.. aż wytęskniłam! Co prawda nie Pharulskiego, ale takie małe, 3-miesięczne gończe szczenię - Dolinkę!! Cudo jakich mało. I przypomniało mi to, jak trudno jest złapać takie ruchliwe coś w kadr ;)

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Gratulacje skończenia Championatu:Rose: ...i oczywiście gratuluję rekordów szybkości i doskonalenia umiejętności fotografowania:loveu:
Anza bardzo dziękujemy!! :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hurrra to teraz będa nowe fotki z polowań ;)

Będą, będą.. na Dolinkę!

[quote name='Alicjarydzewska']
:placz:3 razy mnie już z dogo wywaliło więc to jest mój 4 pościk

Tym bardziej cieszy:multi: :multi: :multi:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
Jaki cudowny ruch w eterze :loveu: Witaj dbsst po dłuuugiej nieobecności!

heeeloł ;) tak wypominaj mi że nia zaglądałam ;) hahhahahaha :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst witam raz jeszcze serdecznie :loveu:

Nad morzem było..

b a j e c z n i e . . .

Z Panem Grzegorzem :loveu: zrobiliśmy masę zdjęć. Jeszcze do nich nawet nie zajrzałam ;)
Jedyną, którą od razu skopiowałam z aparatu na dysk, była Dolinka. I oto ona - seria z szyszką :lol!: (szyszka w japce)

to właśnie to, o czym pisałam wcześniej - ruchliwe to to.. cały czas z kadru wyłaziło ;)

ta tycia szczączka mnie rozczulała

Posted

[quote name='dbsst']toż to przepiekne stworzenie :loveu:
Nio... cudo tfu tfu

A teraz z serii Przy nodze:

i zachowanie, które Pharka bardzo często mi serwowała jak była mała, pt daj, wyczyszcze Ci szkło od obiektywu ;) Piesio na zdjęciu wygląda w miarę spokojnie, ale była to faza skoku! Szkło całe, ale obudowa poczuła smak Dolinkowej śliny :fadein:

Posted

witam
nareszcie wrocilyscie na forum :lol:
to maleństwo jest cudne

i jakie ma lapki z taka smieszna plamka na srodku :loveu:
ostatnio spotkalam takie tylko troszke wieksze :p

a beda jakies Pharki fotki niebawem? :eviltong:
pozdrowienia

Posted

shangri_la napisał(a):
nareszcie wrocilyscie na forum :lol:
...
a beda jakies Pharki fotki niebawem? :eviltong:

pozdrowienia

Wróciłyśmy.. ale chyba na krótko, bo czasu niesłychanie brak.
A fotek Pharki nie będzie szybko, przynajmniej tych aktualnych, bo my nadal unieruchomione jesteśmy. Ale może coś nad domowymi pomyślimy :hmmmm:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Wróciłyśmy.. ale chyba na krótko, bo czasu niesłychanie brak.
A fotek Pharki nie będzie szybko, przynajmniej tych aktualnych, bo my nadal unieruchomione jesteśmy. Ale może coś nad domowymi pomyślimy :hmmmm: DOMOWE!!!! Yes:cool3:

Posted

[quote name='AgaiPhara']
dbsst a tu widać JAKIE to maleństwo

czy oby napewno jest jakaś ustawa która przewiduje taaaaakie maleństwa na swiecie :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a za chwile to będzie pies który wiatr prześcigać będzie :shake: niesamowite

Posted

Jej.. ale mnie wzruszyliście :loveu: Ja na dgm-nię w ogóle nie zaglądałam, bo i do nas nikt nie zagląda.. A tu tyle gości było :oops: Bardzo Wam wszystkim dziękujemy :multi:

To specjalnie dla Stałych Bywalców
"]

KUMPELka usi, kochane usi!!

dbsst to to JUŻ jest szybkie jak dość silny powiew ;)

Alicjarydzewska jeszcze i jeszcze idzie poniżej, z trochę większym gończym ;)

*luthien* no to zaczynamy

Moje kochane strapione spojrzenie..

i znużone..

Posted

:loveu::loveu::loveu:cudowności

a wiesz ze ja dość dawno temu zaczepiłam faceta na drodze idącego z psem ...wiedziałam że to jakiś gończak ....ale jaki:cool3:...no i okazało sie ze to był gończy polski :multi:...teraz to sie z tego śmieję ale wtedy nie było na mnie siły ja musiałam dowiedzieć sie co to za rasa