sleepingbyday Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 taiger jest w dt, z trzema kotami, baardzo zestresowanymi sytuacja. Quote
doddy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 sleepingbyday napisał(a):taiger jest w dt, z trzema kotami, baardzo zestresowanymi sytuacja. Zestresowany kotami, czy zmianą "domu"? Quote
fioneczka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 doddy napisał(a):Zestresowany kotami, czy zmianą "domu"? koty są zestresowane , nie on Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 koty, koty, on nie. on je ściany, jka aga wychodzi z domu, a tak to super miły i szybko łapie. ale koty - kiepsko. sprawa z domem pilna. zresztą która nie jest? Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mru napisał(a):koty w stresie:) Czy on im cos robi, bo moje koty zawsze mialy psy do towarzystwa :):) dla rownowagi. Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 bardzo chce się bawić. i jest niedelikatny wsposobie bycia, silnz młodziak, no. robi nie robi, nie atakuje, ale wytłumacz to kotom ;-) Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No tak, koty maja inne zdanie na temat zabaw z psem. Jemu jest kolega do zabawy potrzebny :):) Quote
joshua_ada Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Szkoda, że tak. Żeby się szybko DS znalazł. Fajny psiak, jak tak podczytuję to strasznie radosna i wesoła bestia. Mimo przejść. Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 taiger szuka domu stałego, a i został odjajczony w tym tygodniu. koty coraz lepiej, małymi kroczkami, ale jednak troszkę lepiej reaguja na chłopaka. poza tym - dom potrzebny. Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dobrze, że u Taigera ...dobrze ;) stały dom potrzebny na pewno, zaglądam więc...choć tyle mogę zrobić Quote
joshua_ada Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Co słychać u chłopaka (poza tym, że chłopak bez jajec :cool3: ) ? Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no tak się zbieram, żeby napisać (i zmienić tytuł wątku :-/). rozmawiałam z Agą, przed weekendem taiger miał zdejmowane szwy z ex-jajec. wszystko git heniutek. z kotami o wiele lepiej, do czasu do czasu chłopak dostaje po pysku, zwłaszcza od kotki, bo w sumie on chce się bawić a jest taki alleluja i do przodu. ale zero w nim agresji, z pokora przyjmuje swoje porcje bęcek od kotów ;-). pies idealny do domu z kotami! sero agresji do innych psów także. do ludzi też nie. bardzo energiczny młodzieniec, dla kogos aktywnego. wazne - potrzebny mu jest jednak dom. niby ogłoszenia sa, ale przydałaby sie jakkaś inna forma promocji... Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Fajny jest ten Taigerek:lol: uśmiałam się z tymi bęckami od kotów:lol: Piękny młody psiak, dom trzeba znaleźć, a może plakaty rozwieszać? Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 miałąm dziś tel od opiekunki, że jest chętny dom. w weekend ide na wizytę, blisko mnie, więc jak domek okaże się ok, to będe może spotykałą taigera wparku? trzymajcie kciuki! co do fotek - ponoć jakies są. spróbuję wydębić. wiem, z etaiger ma gdzies za lożony nieświadomie drugi wątek, moze tam są? ale go nie znam... Quote
dara9 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Trzymam kciuki z całych sił za ten domek! Quote
Szarotka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zapraszamy na bazarek dla podhalanki: http://www.dogomania.pl/threads/198232-Dla-perfekcyjnej-pani-domu-do-17.12.10-godz.-21-00-%28KT%29 Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 wizyta dobrze, pani ma dużo róznych bibelotów wdomu, wiec bedzie musiała je pochowac. taiger dziś wieczorem przeprowadza się do ds :-). zobaczymy za kilka dni, jka tam będzie. pani ma przykazane wołać pawła, jakby co... mieszka rzut lekkim beretem ode mnie,w ięc będziemy się spotykać. pani jest nauczycielką wszkoel i przedszkolu, więc powinna mieć wprawę ;-) Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ha, czyli Tajger ma szanse na edukacje od podstaw :):) Quote
Recommended Posts