Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no tak się zbieram, żeby napisać (i zmienić tytuł wątku :-/). rozmawiałam z Agą, przed weekendem taiger miał zdejmowane szwy z ex-jajec. wszystko git heniutek. z kotami o wiele lepiej, do czasu do czasu chłopak dostaje po pysku, zwłaszcza od kotki, bo w sumie on chce się bawić a jest taki alleluja i do przodu. ale zero w nim agresji, z pokora przyjmuje swoje porcje bęcek od kotów ;-).

pies idealny do domu z kotami!
sero agresji do innych psów także. do ludzi też nie. bardzo energiczny młodzieniec, dla kogos aktywnego.

wazne - potrzebny mu jest jednak dom. niby ogłoszenia sa, ale przydałaby sie jakkaś inna forma promocji...

Posted

miałąm dziś tel od opiekunki, że jest chętny dom. w weekend ide na wizytę, blisko mnie, więc jak domek okaże się ok, to będe może spotykałą taigera wparku? trzymajcie kciuki!
co do fotek - ponoć jakies są. spróbuję wydębić.
wiem, z etaiger ma gdzies za lożony nieświadomie drugi wątek, moze tam są? ale go nie znam...

Posted

wizyta dobrze, pani ma dużo róznych bibelotów wdomu, wiec bedzie musiała je pochowac. taiger dziś wieczorem przeprowadza się do ds :-).
zobaczymy za kilka dni, jka tam będzie. pani ma przykazane wołać pawła, jakby co... mieszka rzut lekkim beretem ode mnie,w ięc będziemy się spotykać.
pani jest nauczycielką wszkoel i przedszkolu, więc powinna mieć wprawę ;-)