sleepingbyday Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 dziś go widziałam na żywo. wielkość boksera mordka rodezjana, bo ja wiem, co to jest??? bardzo silny. młody, niewybiegany, do psów faktycznie szwarpie - żeby się powąchac i pobawić. agresji nie ma. Quote
dara9 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Też odwiedzam wątek Taigerka...piękny, energiczny pies, tylu ludzi chciałoby takiego, tylko cholera gdzie oni teraz są ??? Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 bardzo energiczny, ledwo go utrzymałam. kurczę, wczoraj miałam niesamowity telefon. taiger ma propozycje opłacenia dt lub hoteliku. deklarowana jest cała kwota!!!!! szukajmy porządnego dt ;ub hoteliku, al ez mała ilością zwirząt, bo taiger wymaga nauki. mru, myślałam o p. ewie, ale obgadaj z pawłem, czy kolejny i to niewychowany, młody samiec nie wykończyłby jej (tzn. do spółki z blackym)? Quote
kora78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ale, trzeba miec pewnosc, ze to nie bedzie jednorazowa deklaracja. jest sposob, by sie upewnic??? super by bylo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pies jest cudo, mogłabym pomóc w ogłoszeniach, ale DT dla takiego młodziaka nie mogę :( Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 no cóż, pan chce podpisac zobowiązanie... mam jeszcze propozycje dt dla taigera, ale planujemy omówić to z proponującą panią na żywo. propozycja jest świeża, z dziś, więc jeszcze nic nie wiem, oprócz tego, ż ejest kot w domu... Quote
dara9 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nie będę się cieszyć żeby nie zapeszyć! dobrze, że jest 'ruch' u Taigera i są jakieś propozycje! Oby z któreś coś wyszło pewnego i konkretnego! Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 jutro jedziemy z taigerem do domu tymczasowego sprawdzić, czy się zgodzi z kotami. będzie paweł, zeby czuwać i podpowiedzieć, jak chłopaka wychowywać. trzym jacie kciuki, żeby taiger mógł zostać w dt! Quote
dara9 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trzymam z całych sił! Oby Taiger polubił się z kotkami! To dla niego wielka szansa! Quote
sleepingbyday Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 wyszło całkiem nieźle, wsumie go ciągnie do kotów, ale raczje wkwestii zabawy, jeszcze nie został tam, planujemy w sobotę za tydzień. koty, choc i tak duŻe, zrobiły si eo wiele większe na jego widok... Quote
dara9 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Hihi widać kotki nie przywykły do takich towarzyszy zabaw ;) dobrze, że nie jest agresywny do nich tylko przyjaźnie nastawiony. Mam nadzieję, że się dogadają. Quote
annn Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ale fajny zombiaczek:) Moja kota jak zobaczyla nowa lokatorke to na nia zabuczala a ta potulnie sobie poszla, a kota hoop na szafe i prawie caly dzien wydarzenia obserwowala z gornych szafek. Po kilku dniach juz sie wachaly a kot wskakiwal psince na ogon.. Kciuki trzymam zeby i Taider sie tak dogadal z kociakami:lol: Quote
Szarotka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja tam wierze, ze koty z psami sie zawsze dogadaja. Nie mialam innej sytuacji bez wzgeldu na rase psa. Nawet doberman sluchal kotow :):) Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 on nie jest do kotów zajadły i powinno sie udac, tutaj wszytsko sie rozchodzi o to, że jest bardzo silny (choc koty też nie kiciusie) i żeby koty nie dały sobie wkasz edmuchać, to raz no i dwa, zeby dobrze zarządzić cała sprawą, bo to też moze wsyztsko popsuc. dlatego też paweł został zawezwany do ogarnięcia tego tałatajstwa. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 w sobote sie dowiemy. a potem, jeśli zostanie - to pewnie najbliższe dni po sobocie dużo nam powiedzą. Quote
zerduszko Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Oby się udało. Dajcie znać jak zaczniecie ogłaszać. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 on już jest ogłaszany, opiekunka mu zrobiła, napisałam jak i gdzie i zrobiła. ma min allegro. Quote
mru Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 buu Taiger miał mieć dom i nie wyszło :( biedulek Quote
Recommended Posts