Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo energiczny, ledwo go utrzymałam.

kurczę, wczoraj miałam niesamowity telefon. taiger ma propozycje opłacenia dt lub hoteliku. deklarowana jest cała kwota!!!!!

szukajmy porządnego dt ;ub hoteliku, al ez mała ilością zwirząt, bo taiger wymaga nauki.
mru, myślałam o p. ewie, ale obgadaj z pawłem, czy kolejny i to niewychowany, młody samiec nie wykończyłby jej (tzn. do spółki z blackym)?

Posted

no cóż, pan chce podpisac zobowiązanie...

mam jeszcze propozycje dt dla taigera, ale planujemy omówić to z proponującą panią na żywo. propozycja jest świeża, z dziś, więc jeszcze nic nie wiem, oprócz tego, ż ejest kot w domu...

Posted

Hihi widać kotki nie przywykły do takich towarzyszy zabaw ;) dobrze, że nie jest agresywny do nich tylko przyjaźnie nastawiony. Mam nadzieję, że się dogadają.

Posted

Ale fajny zombiaczek:)
Moja kota jak zobaczyla nowa lokatorke to na nia zabuczala a ta potulnie sobie poszla, a kota hoop na szafe i prawie caly dzien wydarzenia obserwowala z gornych szafek. Po kilku dniach juz sie wachaly a kot wskakiwal psince na ogon..
Kciuki trzymam zeby i Taider sie tak dogadal z kociakami:lol:

Posted

on nie jest do kotów zajadły i powinno sie udac, tutaj wszytsko sie rozchodzi o to, że jest bardzo silny (choc koty też nie kiciusie) i żeby koty nie dały sobie wkasz edmuchać, to raz no i dwa, zeby dobrze zarządzić cała sprawą, bo to też moze wsyztsko popsuc. dlatego też paweł został zawezwany do ogarnięcia tego tałatajstwa.