sleepingbyday Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Brzózka, czekamy tu na wieści, jestes jedyna osobą, która ma kontakt z Agą i psiakiem, twoja obecnośc na wątku bedzie miec wplyw na dzialania, kiedy zaczną byc potrzebne. moc pozdrowien dla Agi, niech wraca do zdrowia! Quote
Brzózka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dla sprostowania - stan jest ciężki ale nie tragiczny :) Agnieszce powoli wraca czucie. Z uporem maniaka sami ją rehabilitujemy, do tego dziewczyny sprowadziły swojego rehabilitanta, no i na Kasprzaka chyba jest lepszy szpitalny rehabilitant. 22 lipca Aga zostanie przeniesiona do szpitala na Sobieskiego. Tam podobno jest jeden z najlepszych oddziałów na których rehabilituje się osoby w takim stanie jak Aga. Z Ti na razie jest wszystko ok. Ja nie mam bezpośredniego kontaktu z osobą, u której jest Tiger. Widziałam ostatnio jego zdjęcie. Wygląda na wyluzowanego i zaopiekowanego. :) Kciuki nadal wskazane :D Quote
sleepingbyday Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 brzózka, koneicznie przekaż Adze kciuki ode mnie.. od nas. i dawaj znac, co u niej, jak zmiany. no i jak coś trzeba będzie z Ti, to też. Quote
Brzózka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Agnieszka od zeszłego tygodnia jest w szpitalu na Sobieskiego. Jest na oddziale, na którym ma m.in. rehabilitację neurologiczną. Jeśli będzie współpracowała to jej pobyt może potrwać nawet 16 tygodni. Aga ładnie współpracuje dlatego prawdopodobna data wyjścia ze szpitala to okolice listopada. Z tego co mi wiadomo (z trzeciej ręki) Ti ma się dobrze. Niestety trudno mi to samej ocenić .... Aga nadal ma niewładną prawą nogę, spore problemy werbalne ale dzielnie ćwiczy. Z jej podejściem do życia myślę, że się dziewczę naprawi :) Quote
sleepingbyday Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 zawsze wydawała mi się spokojna. psychika jest mega ważna, dobrze, że walczy! Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 tu też nic nie wiem aga niemal nie bywa na dogo. ale myśle, ze jakby było trzeba jakiejs pomocy, to by dała znać. Quote
Recommended Posts