Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brzózka, czekamy tu na wieści, jestes jedyna osobą, która ma kontakt z Agą i psiakiem, twoja obecnośc na wątku bedzie miec wplyw na dzialania, kiedy zaczną byc potrzebne.

moc pozdrowien dla Agi, niech wraca do zdrowia!

Posted

Dla sprostowania - stan jest ciężki ale nie tragiczny :) Agnieszce powoli wraca czucie. Z uporem maniaka sami ją rehabilitujemy, do tego dziewczyny sprowadziły swojego rehabilitanta, no i na Kasprzaka chyba jest lepszy szpitalny rehabilitant. 22 lipca Aga zostanie przeniesiona do szpitala na Sobieskiego. Tam podobno jest jeden z najlepszych oddziałów na których rehabilituje się osoby w takim stanie jak Aga. Z Ti na razie jest wszystko ok. Ja nie mam bezpośredniego kontaktu z osobą, u której jest Tiger. Widziałam ostatnio jego zdjęcie. Wygląda na wyluzowanego i zaopiekowanego. :) Kciuki nadal wskazane :D

• 4 weeks later...
Posted

Agnieszka od zeszłego tygodnia jest w szpitalu na Sobieskiego. Jest na oddziale, na którym ma m.in. rehabilitację neurologiczną. Jeśli będzie współpracowała to jej pobyt może potrwać nawet 16 tygodni. Aga ładnie współpracuje dlatego prawdopodobna data wyjścia ze szpitala to okolice listopada. Z tego co mi wiadomo (z trzeciej ręki) Ti ma się dobrze. Niestety trudno mi to samej ocenić ....
Aga nadal ma niewładną prawą nogę, spore problemy werbalne ale dzielnie ćwiczy. Z jej podejściem do życia myślę, że się dziewczę naprawi :)

• 4 months later...
  • 7 months later...