ann1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 W Poznaniu stawka hawańczyków mała a ale za to jaka w Kielcach:crazyeye:. Dziewięć sztuk . I tylko ja z psiakami z rodzimych hodowli.Sędzia Czech. Trzymajcie kciuki bo po raz pierwszy mam cykora:roll:. P.S. Czy oceniał kiedyś wasze psiaki Otakar Vondrous? Quote
Hawanka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='ann1']W Poznaniu stawka hawańczyków mała a ale za to jaka w Kielcach:crazyeye:. Dziewięć sztuk . I tylko ja z psiakami z rodzimych hodowli.Sędzia Czech. Trzymajcie kciuki bo po raz pierwszy mam cykora:roll:. P.S. Czy oceniał kiedyś wasze psiaki Otakar Vondrous?[/QUOTE] Nie ma co sie bac piekne psiaki ann1 masz wiec luzik a stawka naprawde duuża tez jestem pod wrażeniem :crazyeye::crazyeye: Quote
Hawanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Hawańczyk, pies, szczeniąt - IDOL BY Mokry Bandita Hawańczyk, pies, młodzieży - F`VINCENT Du Printemps Des Olivets Hawańczyk, pies, młodzieży - GILGAMESCH Mokry Bandita Hawańczyk, suka, szczeniąt - FASCINATIO NUGACITATIS Flupsie FCI Hawańczyk, suka, młodzieży - Smoch Bears CELEBRATION Hawańczyk, suka, młodzieży - EVELYNE SULLEROT Mokry Bandita Hawańczyk, suka, młodzieży - MAMAINE Marrero Hawańczyk, suka, pośrednia - RONYA Białe Bursztynki FCI Hawańczyk, suka, championów - Sandras Wild Rose Winona Stawka piękna :loveu: Quote
bursztynki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Oj będzie się działo,z hodowli "mokry Bandita " sa piękne psiaki Trzymamy kciuki za Nasze Polskie Hawaneczki Quote
Havany Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Z tego co widzę to oprócz Ani z Polski będzie też Asia ze swoimi hawańczykami - choć hawańczyki nie z Polski. Jeżeli się nie mylę to Mamaine to suka Zuzany - właścicielki Mokrego Bandity. Zupełnie nie znam suczki z klasy Championów. Chyba wystawca zagraniczny. Życzymy powodzenia wszystkim ! Quote
Pilosus Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Suczka w klasie championów jest z Danii. No, wreszcie mogę pisać. Moja Nayrisia wlazła na stół i rozprawiła się z klawiaturą w laptopie. Sprytna dziewuszka, pewnie chciała też coś napisać:lol:. Quote
bursztynki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Pilosus napisał(a):Suczka w klasie championów jest z Danii. No, wreszcie mogę pisać. Moja Nayrisia wlazła na stół i rozprawiła się z klawiaturą w laptopie. Sprytna dziewuszka, pewnie chciała też coś napisać:lol:. To pewnie po tatusiu taka sprytna Quote
Monia85 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ta suczka z klasy championów jest na http://www.havanesegallery.hu/show_dog_en.php?id=27929 - śliczna. Quote
bursztynki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tak jest piękna, suczka pochodzi z hodowli Sandry Block Quote
Hawanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 bursztynki napisał(a):Tak jest piękna, suczka pochodzi z hodowli Sandry Block piękna sunia :) Quote
bursztynki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Fajnie że w Kielcach psiaki sa w różnych klasach ,więc kazdy będzie napewno zadowolony,a jeżeli chodzi o sędziego ,to miły pan,ma podejście do psów,sam prowadzi hodowle charcików włoskich. Quote
martika5 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Pan sędzia oceniał nas rok temu w Poznaniu ,bardzo miły ,ale zaglądał Roxi prawie do gardła i dużą uwagę zwracał na ruch. Quote
Hawanka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trzymam Kciuki za hawańczyki Polske:loveu: i czekamy na Info :) Quote
ann1 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Do obejrzenia fotek z wystawy zapraszam do galerii Luny i Prady:eviltong:. Quote
Recommended Posts