MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Pysioo']Gdzie one teraz są? Mają jakąś budę?[/QUOTE] Na pewno maja jakieś schronienie( nie znam sytuacji aż tak dokładnie). Opiekunka codzienne dowozi im jedzenie. Najważniejsze,że udało się zrobić zastrzyk antykoncepcyjny dzikiej suni z poprzedniego miotu. Quote
kam. Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 bambi to istne cudo, jak bym swoich czterech nie miała to już by u mnie była. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Dwa "szczeniaki" zostały zabrane i są w DT pod Radomiem. Quote
Pysioo Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 MaDi – pytałam ile psów zostało na terenie zakładu, a nie ile jest w DT :P Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Randa']A ten z wózkiem?[/QUOTE] Maciuś od małego ma DT,pewnie nikt nie zdecyduje się dać mu DS. Quote
MaDi Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Pysioo napisał(a):MaDi - one pojechały do płatnego DT? Są u ludzi z fundacji. Niestety nie tylko one, jak widzisz straszna tu cisza... Quote
Pysioo Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To może dla nich też zrobić bazarek? Może uzbiera się coś na szczepienia czy karmę... Quote
MaDi Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Pysioo napisał(a):To może dla nich też zrobić bazarek? Może uzbiera się coś na szczepienia czy karmę... Jeśli masz jakiś pomysł to bardzo pomożesz zakładając bazarek. Quote
Pysioo Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wieczorem chyba będzie gotowy bazarek cegiełkowy :) Quote
MaDi Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Pysioo napisał(a):Wieczorem chyba będzie gotowy bazarek cegiełkowy :) Dziękuję Ci bardzo może być nawet jutro oby był. Podałaś dane fundacji do ew. wpłat? Quote
MaDi Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Powinnam mieć niebawem nowe zdjęcia i opisy psiaków. Quote
LadyS Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dobra, to gdzie są aktualne zdjęcia i info o psach, co by im zrobić dobre teksty i allegro? W końcu się odkopałam spod pracy, mogę pomóc chwilowo, dopóki znów mnie coś nie zakopie ;) Quote
MaDi Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ladySwallow napisał(a):Dobra, to gdzie są aktualne zdjęcia i info o psach, co by im zrobić dobre teksty i allegro? W końcu się odkopałam spod pracy, mogę pomóc chwilowo, dopóki znów mnie coś nie zakopie ;) Prześlę Ci zaraz maila, tylko foty mało atrakcyjne bo z kojca, ale może znajdę jakieś inne. Quote
LadyS Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 MaDi napisał(a):Prześlę Ci zaraz maila, tylko foty mało atrakcyjne bo z kojca, ale może znajdę jakieś inne. Oks, to czekam :) Quote
MaDi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Niestety nie był tylko jeden telefon, Pan miał się odezwać i z tego co mi wiadomo nie zadzwonił. Psiaki są bezpieczne, ale potrzebują domów, to duże psy, mają już ponad pół roku coraz trudniej będzie z adopcją. Quote
MaDi Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Najnowsze wieści: "Brytek pojechał do domu.Ma być psem stróżującym . Będzie biegał po podwórku jak już się przyzwyczai do otoczenia, więc na razie siedzi w kojcu i się przygląda gospodarstwu z zaciekawieniem. W końcu nigdy nie widział, a nawet nie słyszał krowy, świnki, kurki, gołębia. Ma tam kolegę, niewielkiego 7-miesięcznego pieska. Powinni się dogadać." Zdjęcie jak tylko dojechali, biedak był zestresowany podróżą i spacerem na smyczy. I pozdrowienia Od Bambi: Bambi ma teraz na imię Diana. Jest niezwykle rozkoszna. Oboje Państwo już się w niej zakochali bo mała cwaniara łasi się do nich,albo kładzie się na plecy. Jej kolega nie tolerował wcześniej psów ale chyba też się zakochał. Tylko, że to 13 letni dziadzio i nie bardzo nadąża za małą. Diana zwykle siedzi i obserwuje teren na zewnątrz. A widzi trzy ulice naraz, bo tak jest usytuowana działka. Sprawdziła się też jako pies stróżujący, "szczek" ma prawie basowy. Quote
Randa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jak fajnie:lol: Mam nadzieję, że Brytek trafił równie dobrze jak Diana. Powoli wszystkim się uda:lol: A swoją drogą niezłe z nich szczeniaki:evil_lol: Quote
MaDi Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Randa napisał(a):Jak fajnie:lol: Mam nadzieję, że Brytek trafił równie dobrze jak Diana. Powoli wszystkim się uda:lol: A swoją drogą niezłe z nich szczeniaki:evil_lol: Niezłe bo wypasione:evil_lol: Bambi jest pod samym nosem byłych opiekunów, Brytek o wiele dalej, ale będąc w pobliżu na pewno go odwiedzę. Quote
Recommended Posts