Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysioo']Gdzie one teraz są? Mają jakąś budę?[/QUOTE]
Na pewno maja jakieś schronienie( nie znam sytuacji aż tak dokładnie).
Opiekunka codzienne dowozi im jedzenie. Najważniejsze,że udało się zrobić zastrzyk antykoncepcyjny dzikiej suni z poprzedniego miotu.

Posted

Pysioo napisał(a):
To może dla nich też zrobić bazarek? Może uzbiera się coś na szczepienia czy karmę...

Jeśli masz jakiś pomysł to bardzo pomożesz zakładając bazarek.

Posted

Pysioo napisał(a):
Wieczorem chyba będzie gotowy bazarek cegiełkowy :)

Dziękuję Ci bardzo może być nawet jutro oby był. Podałaś dane fundacji do ew. wpłat?

Posted

Dobra, to gdzie są aktualne zdjęcia i info o psach, co by im zrobić dobre teksty i allegro? W końcu się odkopałam spod pracy, mogę pomóc chwilowo, dopóki znów mnie coś nie zakopie ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dobra, to gdzie są aktualne zdjęcia i info o psach, co by im zrobić dobre teksty i allegro? W końcu się odkopałam spod pracy, mogę pomóc chwilowo, dopóki znów mnie coś nie zakopie ;)

Prześlę Ci zaraz maila, tylko foty mało atrakcyjne bo z kojca, ale może znajdę jakieś inne.

• 3 weeks later...
Posted

Niestety nie był tylko jeden telefon, Pan miał się odezwać i z tego co mi wiadomo nie zadzwonił. Psiaki są bezpieczne, ale potrzebują domów, to duże psy, mają już ponad pół roku coraz trudniej będzie z adopcją.

Posted

Najnowsze wieści:
"Brytek pojechał do domu.Ma być psem stróżującym .
Będzie biegał po podwórku jak już się przyzwyczai do otoczenia, więc na razie siedzi w kojcu i się przygląda gospodarstwu z zaciekawieniem. W końcu nigdy nie widział, a nawet nie słyszał krowy, świnki, kurki, gołębia. Ma tam kolegę, niewielkiego 7-miesięcznego pieska. Powinni się dogadać."
Zdjęcie jak tylko dojechali, biedak był zestresowany podróżą i spacerem na smyczy.

I pozdrowienia Od Bambi:

Bambi ma teraz na imię Diana. Jest niezwykle rozkoszna. Oboje Państwo już się w niej zakochali bo mała cwaniara łasi się do nich,albo kładzie się na plecy. Jej kolega nie tolerował wcześniej psów ale chyba też się zakochał. Tylko, że to 13 letni dziadzio i nie bardzo nadąża za małą. Diana zwykle siedzi i obserwuje teren na zewnątrz. A widzi trzy ulice naraz, bo tak jest usytuowana działka. Sprawdziła się też jako pies stróżujący, "szczek" ma prawie basowy.

Posted

Jak fajnie:lol: Mam nadzieję, że Brytek trafił równie dobrze jak Diana. Powoli wszystkim się uda:lol:
A swoją drogą niezłe z nich szczeniaki:evil_lol:

Posted

Randa napisał(a):
Jak fajnie:lol: Mam nadzieję, że Brytek trafił równie dobrze jak Diana. Powoli wszystkim się uda:lol:
A swoją drogą niezłe z nich szczeniaki:evil_lol:

Niezłe bo wypasione:evil_lol:
Bambi jest pod samym nosem byłych opiekunów, Brytek o wiele dalej, ale będąc w pobliżu na pewno go odwiedzę.