MaDi Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Psiaki są w okolicy Radomia ale myślę,że jak trafi się już jakis dobry domek to nie będzie to problemem, tym bardziej,że pomożemy z transportem. Quote
Wadercia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no dobrze, zajme się po kolei ogloszeniami tylko mam jedna ogromna prosbe. Prosze o tekst i zdjeica kazdego psiaka. Bo szukanei takich informacji znacznie wydluza mi prace i najzwyczajniej.. odechciewa mi sie takich ogloszonek :) Jak mi dacie czarno na bialym to nei ma problemu :) podaje e-maial sandrusia_buziak6@wp.pl. Mozna podsylac tekst + zdjecia. albo tutaj :) ah.. widze, że ktos już zrobił ogłoszonka. ale gdyby jakiś inny psiak potrzebowal to polecam się na przyszłość :) Quote
MaDi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='wadercia']no dobrze, zajme się po kolei ogloszeniami tylko mam jedna ogromna prosbe. Prosze o tekst i zdjeica kazdego psiaka. Bo szukanei takich informacji znacznie wydluza mi prace i najzwyczajniej.. odechciewa mi sie takich ogloszonek :) Jak mi dacie czarno na bialym to nei ma problemu :) podaje e-maial sandrusia_buziak6@wp.pl. Mozna podsylac tekst + zdjecia. albo tutaj :) ah.. widze, że ktos już zrobił ogłoszonka. ale gdyby jakiś inny psiak potrzebowal to polecam się na przyszłość :) Ogłoszenia są ale dziękuje,że zajrzałaś i zapraszam częściej. Quote
MaDi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 ladySwallow napisał(a):Mają maluchy allegro? Nie mają niestety:shake: Wróciłaś i od razu ruch w biznesie:evil_lol: Quote
LadyS Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To im zrobię, ale wieczorem, teraz muszę się sama ogarnąć... Quote
MaDi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 ladySwallow napisał(a):To im zrobię, ale wieczorem, teraz muszę się sama ogarnąć... Już się bałam,że chcesz się sama ogłaszać:lol: Quote
MaDi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Pysioo napisał(a):Dzwonił ktoś z ogłoszenia? Niestety, może być ciężko, to duże psy. Quote
Randa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Przesłałam trochę pieniążków na sterylkę Quote
MaDi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Randa napisał(a):Przesłałam trochę pieniążków na sterylkę Dzięki wielkie, każdy po trochu i na pewno uzbieramy. Quote
MaDi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 nawet raz nie zadzwonił telefon w ich sprawie:-( Quote
MaDi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Randa napisał(a):cierpliwości Jestem cierpliwa, nawet bardzo;) Może jest ktoś chętny na poprowadzenie bazarku cegiełkowego na sterylizację? Quote
Pysioo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Może lepiej pójdzie bazarek cegiełkowy na allegro? Quote
MaDi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Pysioo napisał(a):Może lepiej pójdzie bazarek cegiełkowy na allegro? Na pewno,ale nie mamy konta. Quote
MaDi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Pierwszy sukces-był jeden telefon, zobaczymy czy coś z tego będzie. Quote
Recommended Posts