hdiana Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 mam prośbę czy ktoś mógłby sprawdzić jak pies reaguje na suczki i czy ogólnie jest tolerancyjny http://zgora.schronisko.net/adopcja-id-55230.html chciałabym go adoptować ale posiadamy już suczkę (oczywiście po sterylizacji) Quote
canis_16 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Z tego co mi wiadomo milo dobrze dogaduje sie z innymi psami, ale w kojcu jest z samcem. jutro bedę w schronisku to poprosze kogos o pomoc w sprawdzeniu do suczek. Quote
sekkmet Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 On w ogóle się dobrze dogaduje z psami :) Wiem bo z nim nie raz wychodziłam :) Quote
hdiana Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 to super;) bo jesteśmy już na niego zdecydowani tylko niestety będzie musiał jeszcze troszkę poczekać bo czeka nas przeprowadzka ale święta BN na pewno spędzi już z nami:lol: Quote
hdiana Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Milo został przechrzczony przez męża na Majlo ;) chociaż na razie to na żadne nie reaguje bardziej na głos. Pomału zaczyna wierzyć że to nie sen, że po takim czasie znalazł dom. Jeszcze nie do końca potrafi się zachować chce znaczyć każdy róg ale uczy się i jest coraz lepiej. Najbardziej uwielbia łózko i biegi na spacerach. Kota jeszcze na noc zamykamy w drugim pokoju bo go zaczepia a Majlo warczy jak mu dokucza ale poznają się i myślę że będzie dobrze, nasza suczka trochę obrażona ale wszystko idzie w dobrym kierunku:lol: Quote
canis_16 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Będąc wczoraj w schronisku dowiedziałam się ,że milo znalazł nowy dom. Bardzo się cieszę, życzę szczęścia Quote
hdiana Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 My też się cieszymy że Majlo jest już z nami bo wybrany został dużo wcześniej ale ze względów technicznych nie mogliśmy go zabrać. No ale teraz jest już z nami i tak już zostanie:lol: W porównaniu do naszej suczki z ADHD to czasem można nie zauważyć, że jest drugi pies bo Majlo w domu patrzy tylko gdzie się wygodnie położyć i pospać dopiero na spacerach jest szał. Mam jeszcze takie pytanie czy Majlo w schronisku nie jadł w ogóle suchej karmy??? Ja podejrzewam że bolą go zęby ale wszystko się wyjaśni za jakiś czas gdy pójdziemy do weta teraz jeszcze chcemy dać mu trochę czasu na za klimatyzowanie się ale czyszczenie ząbków u weta go nie ominie bo jego oddech powala, a przy okazji też i kastracja. Quote
wykrywka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A mnie się marzy zdjęcie Majlo, ... takie domowe :lol: Quote
hdiana Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 załatwione wieczorkiem postaram się coś wstawić Quote
Recommended Posts