majqa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No to możemy powiedzieć, że mamy smutną jasność. Quote
Marycha35 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Ale, że dzielności nam nie brakuje to się nie poddajemy i teraz czekamy na Atę, jaka decyzja? Dasz radę sama jechać i Misia pod pachę zabrać? Nawet pod pretekstem wizyty u weta? Lub normalnie po odbiór psa, w asyście Policji. Quote
elik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Marycha35']Ale, że dzielności nam nie brakuje to się nie poddajemy i teraz czekamy na Atę, jaka decyzja? Dasz radę sama jechać i Misia pod pachę zabrać? Nawet pod pretekstem wizyty u weta?[/QUOTE] Marysiu zaglądnij do skrzyneczki. Przemyśl i odpowiedz mi jutro :) Quote
elik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Marycha35']Już widziałam:)[/QUOTE] To dobrze :) Lecę w kimono, mam za sobą ciężki, ale owocny dzień. Quote
Marycha35 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Franek niechaj Cię przytula;):):) Pa, pa:) AtKo daj znać prosimy. Quote
elik Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Marycha35']Franek niechaj Cię przytula;):):) Pa, pa:)...[/QUOTE] Nie wiem o jakiego Franka szło, może o tego św. z Asyżu :) ale chyba psitulał, bo mi się fajowo spało :) Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie było mnie dziś cały dzień, teraz dopiero zajrzałam... Nie mam pomysłu :( Quote
Marycha35 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Oj to niedobrze:( Tu jest wątek osób z Krakowa z fundacji: http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w/page600 Ponieważ w końcu dzielne dziewczyny jesteśmy to napisałam, że jesteś osamotniona w akcji 'odbiór psa z debilnej adopcji' i błagałam o pomoc. Może się uda atKo, nie podłamuj się, głowa do góry:) Quote
Marycha35 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='elik']To dobrze :) Lecę w kimono, mam za sobą ciężki, ale owocny dzień.[/QUOTE] Franek Kimono....pamiętasz?;) Quote
AgaG Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zadzwońcie do Foksia i Dzekuś moze, albo Asior. Życzę powodzenia w odbiorze psa. Quote
Marycha35 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Małgoś Frotce to my już spokój damy;) Napisałam do Foksia i Dżekuś, oby się ktoś u nas odezwał!!! Zmieniłam tytuł wątku. Quote
majqa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziękuję Marysiu. W kwestii z kolei sugerowanej Asior. Asia wie, rozmawiałyśmy o sprawie ale nie mam od niej żadnych wieści. Po rozmowie dwukrotnie pisałam PW z zapytaniem, czy ma dla mnie jakoweś, przeszło to bez echa (może nie dotarły?). Nie naprzykrzałam się trzecim z rzędu. Edit: Nie zapomnij jeszcze Marysiu wpisać w 1 poście w czym rzecz, by czytający mieli jasność. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Marycha35']Małgoś Frotce to my już spokój damy;) Napisałam do Foksia i Dżekuś, oby się ktoś u nas odezwał!!! Zmieniłam tytuł wątku.[/QUOTE] Odpisałam na pw , niech ktos odpowiedzilany za odopcje do mnie zadzwoni bo nie mam czasu czytac calego watku o co chodzi z ta nieudana adopcja. Jak widze nie znalazłysie nikogo kto mógłby wam pomóc. MusZe wiedzic gdzie to dokladnie jest bo Nowy Sacz to juz jakies 100 km , i oczywiscie za wrotem kosztow paliwa (bo ja jestem inspektorem społecznym wiec wszystko co robie robie za swoje pieniadze i nie wyrabiam juz jezdzac po domach i na interwencje w Krakowie i poza) jedynie kiedy mogla bym znalesc czas to sobota popołudniu . Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 I oczywiscie osoba odpowiedzialan za adopcje musial by zemna jechac i jak sie psa odbierze, musi go przejac odemnie. Quote
elik Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Odpisałam na pw , niech ktos odpowiedzilany za odopcje do mnie zadzwoni bo nie mam czasu czytac calego watku o co chodzi z ta nieudana adopcja. Jak widze nie znalazłysie nikogo kto mógłby wam pomóc. MusZe wiedzic gdzie to dokladnie jest bo Nowy Sacz to juz jakies 100 km , i oczywiscie za wrotem kosztow paliwa (bo ja jestem inspektorem społecznym wiec wszystko co robie robie za swoje pieniadze i nie wyrabiam juz jezdzac po domach i na interwencje w Krakowie i poza) jedynie kiedy mogla bym znalesc czas to sobota popołudniu .[/QUOTE] Witaj :) Dokładnie to jest miejscowość koło Czchowa - Zapotocze. Jakbyś mogła przyjechać pociągiem do Cikowic (45 minut, 8,60 zł) to ja Cie odbiorę i samochodem pojechałybyśmy na miejsce. Tam też przyjechałaby ataK i we trzy mogłybysmy zadziałać. Po akcji odwiozę Cie znowu do pociągu do Krakowa. Tak w skrócie ja to widze. Szczegóły należałoby dogadać. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='elik']Witaj :) Dokładnie to jest miejscowość koło Czchowa - Zapotocze. Jakbyś mogła przyjechać pociągiem do Cikowic (45 minut, 8,60 zł) to ja Cie odbiorę i samochodem pojechałybyśmy na miejsce. Tam też przyjechałaby ataK i we trzy mogłybysmy zadziałać. Po akcji odwiozę Cie znowu do pociągu do Krakowa. Tak w skrócie ja to widze. Szczegóły należałoby dogadać.[/QUOTE] Elu ja jezdze samochodem ,nawet nie wiem jak sie pociagiem jezdzi ,a pozatym odemnie do dworca glownego to jest jakies 45 minut i parking tez kosztuje. Moge jechac swoim samochodem za zwrotem kosztow paliwa , a od ciebie mozemy pojechac na miejsce . Quote
Marycha35 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Mamy pieniądze na koncie psiaka, zwrot za paliwo oczywisty:) Dziękuję bardzo za odzew i chęć pomocy!!! Napisałam już do ataK, podałam Twój numer tele. AtKo dzwoń i umawiaj się szybko. Wreszcie zakończymy tę szopkę. Raz jeszcze dzięki ogromne za to, że się odezwałaś Foksiu:):) i Tobie Elu, że też tam będziesz:) Quote
Marycha35 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='majqa']Dziękuję Marysiu. W kwestii z kolei sugerowanej Asior. Asia wie, rozmawiałyśmy o sprawie ale nie mam od niej żadnych wieści. Po rozmowie dwukrotnie pisałam PW z zapytaniem, czy ma dla mnie jakoweś, przeszło to bez echa (może nie dotarły?). Nie naprzykrzałam się trzecim z rzędu. Edit: Nie zapomnij jeszcze Marysiu wpisać w 1 poście w czym rzecz, by czytający mieli jasność.[/QUOTE] Izuś oczywiście, ale to już wieczorkiem, na spokojnie, teraz lecę na zajęcia:) Quote
elik Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Elu ja jezdze samochodem ,nawet nie wiem jak sie pociagiem jezdzi ,a pozatym odemnie do dworca glownego to jest jakies 45 minut i parking tez kosztuje. Moge jechac swoim samochodem za zwrotem kosztow paliwa , a od ciebie mozemy pojechac na miejsce . To Ty Beatko taka spańszczona jezdeś :evil_lol: Ok będzie jak chcesz. Do Bochni na pewno trafisz, a z Bochni poprowadzę ja. Trzeba teraz tylko uzgodnić termin. Proponuję, żebyśmy ustaliły to na PW. Może być ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='elik']To Ty Beatko taka spańszczona jezdeś :evil_lol: Ok będzie jak chcesz. Do Bochni na pewno trafisz, a z Bochni poprowadzę ja. Trzeba teraz tylko uzgodnić termin. Proponuję, żebyśmy ustaliły to na PW. Może być ?[/QUOTE] okej ,bo jak by co to moge jechac dzisiaj po 16 po pracy bo okazuje sie ze to jest za Brzeskiem w strone tarnowa ,a ja pracuje w rzezawie . Tylko nich ktos do mnie zadzwoni 504-470-635 bo musze zalatwic meza do psow moich ,bo trzeba je wyprowadzic i leki podac. tel.504-470-635 Quote
Marycha35 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Już ataK ma na PW Twoje namiary:) Moze ktoś ma tele do ataK???? Ja nie mam niestety, można by Ją powiadomić, że akcja na już się kroi, jak coś:):):) Quote
majqa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziękuję Foksi za chęć pomocy. Zadzwoniłam do AtaK, powiedziałam w czym rzecz. Dzień dzisiejszy odpada, co do jutra ma się zorientować (więc daj Boże). Chciałam smsem podać Acie numer do Foksi ale wolała (a dotrze do domu wkrótce) wejść na wątek i przed zadzwonieniem przeczytać wpisy. Poprosiłam więc Atę o jak najszybszy kontakt z Foksią, a jednocześnie o pamiętanie, by na okoliczność wyjazdu wzięła z sobą umowę adopcyjną. Quote
Recommended Posts