Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ale, że dzielności nam nie brakuje to się nie poddajemy i teraz czekamy na Atę, jaka decyzja? Dasz radę sama jechać i Misia pod pachę zabrać? Nawet pod pretekstem wizyty u weta? Lub normalnie po odbiór psa, w asyście Policji.

Posted

[quote name='Marycha35']Ale, że dzielności nam nie brakuje to się nie poddajemy i teraz czekamy na Atę, jaka decyzja? Dasz radę sama jechać i Misia pod pachę zabrać? Nawet pod pretekstem wizyty u weta?[/QUOTE]
Marysiu zaglądnij do skrzyneczki. Przemyśl i odpowiedz mi jutro :)

Posted

[quote name='Marycha35']Franek niechaj Cię przytula;):):) Pa, pa:)...[/QUOTE]
Nie wiem o jakiego Franka szło, może o tego św. z Asyżu :) ale chyba psitulał, bo mi się fajowo spało :)

Posted

zadzwońcie do Foksia i Dzekuś moze, albo Asior. Życzę powodzenia w odbiorze psa.

Posted

Dziękuję Marysiu. W kwestii z kolei sugerowanej Asior. Asia wie, rozmawiałyśmy o sprawie ale nie mam od niej żadnych wieści. Po rozmowie dwukrotnie pisałam PW z zapytaniem, czy ma dla mnie jakoweś, przeszło to bez echa (może nie dotarły?). Nie naprzykrzałam się trzecim z rzędu.

Edit:
Nie zapomnij jeszcze Marysiu wpisać w 1 poście w czym rzecz, by czytający mieli jasność.

Posted

[quote name='Marycha35']Małgoś Frotce to my już spokój damy;) Napisałam do Foksia i Dżekuś, oby się ktoś u nas odezwał!!! Zmieniłam tytuł wątku.[/QUOTE]

Odpisałam na pw , niech ktos odpowiedzilany za odopcje do mnie zadzwoni bo nie mam czasu czytac calego watku o co chodzi z ta nieudana adopcja.
Jak widze nie znalazłysie nikogo kto mógłby wam pomóc. MusZe wiedzic gdzie to dokladnie jest bo Nowy Sacz to juz jakies 100 km , i oczywiscie za wrotem kosztow paliwa (bo ja jestem inspektorem społecznym wiec wszystko co robie robie za swoje pieniadze i nie wyrabiam juz jezdzac po domach i na interwencje w Krakowie i poza)
jedynie kiedy mogla bym znalesc czas to sobota popołudniu .

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Odpisałam na pw , niech ktos odpowiedzilany za odopcje do mnie zadzwoni bo nie mam czasu czytac calego watku o co chodzi z ta nieudana adopcja.
Jak widze nie znalazłysie nikogo kto mógłby wam pomóc. MusZe wiedzic gdzie to dokladnie jest bo Nowy Sacz to juz jakies 100 km , i oczywiscie za wrotem kosztow paliwa (bo ja jestem inspektorem społecznym wiec wszystko co robie robie za swoje pieniadze i nie wyrabiam juz jezdzac po domach i na interwencje w Krakowie i poza)
jedynie kiedy mogla bym znalesc czas to sobota popołudniu .[/QUOTE]
Witaj :) Dokładnie to jest miejscowość koło Czchowa - Zapotocze. Jakbyś mogła przyjechać pociągiem do Cikowic (45 minut, 8,60 zł) to ja Cie odbiorę i samochodem pojechałybyśmy na miejsce. Tam też przyjechałaby ataK i we trzy mogłybysmy zadziałać. Po akcji odwiozę Cie znowu do pociągu do Krakowa. Tak w skrócie ja to widze. Szczegóły należałoby dogadać.

Posted

[quote name='elik']Witaj :) Dokładnie to jest miejscowość koło Czchowa - Zapotocze. Jakbyś mogła przyjechać pociągiem do Cikowic (45 minut, 8,60 zł) to ja Cie odbiorę i samochodem pojechałybyśmy na miejsce. Tam też przyjechałaby ataK i we trzy mogłybysmy zadziałać. Po akcji odwiozę Cie znowu do pociągu do Krakowa. Tak w skrócie ja to widze. Szczegóły należałoby dogadać.[/QUOTE]

Elu ja jezdze samochodem ,nawet nie wiem jak sie pociagiem jezdzi ,a pozatym odemnie do dworca glownego to jest jakies 45 minut i parking tez kosztuje. Moge jechac swoim samochodem za zwrotem kosztow paliwa , a od ciebie mozemy pojechac na miejsce .

Posted

Mamy pieniądze na koncie psiaka, zwrot za paliwo oczywisty:) Dziękuję bardzo za odzew i chęć pomocy!!! Napisałam już do ataK, podałam Twój numer tele. AtKo dzwoń i umawiaj się szybko. Wreszcie zakończymy tę szopkę. Raz jeszcze dzięki ogromne za to, że się odezwałaś Foksiu:):) i Tobie Elu, że też tam będziesz:)

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję Marysiu. W kwestii z kolei sugerowanej Asior. Asia wie, rozmawiałyśmy o sprawie ale nie mam od niej żadnych wieści. Po rozmowie dwukrotnie pisałam PW z zapytaniem, czy ma dla mnie jakoweś, przeszło to bez echa (może nie dotarły?). Nie naprzykrzałam się trzecim z rzędu.

Edit:
Nie zapomnij jeszcze Marysiu wpisać w 1 poście w czym rzecz, by czytający mieli jasność.[/QUOTE]

Izuś oczywiście, ale to już wieczorkiem, na spokojnie, teraz lecę na zajęcia:)

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Elu ja jezdze samochodem ,nawet nie wiem jak sie pociagiem jezdzi ,a pozatym odemnie do dworca glownego to jest jakies 45 minut i parking tez kosztuje. Moge jechac swoim samochodem za zwrotem kosztow paliwa , a od ciebie mozemy pojechac na miejsce .
To Ty Beatko taka spańszczona jezdeś :evil_lol:
Ok będzie jak chcesz. Do Bochni na pewno trafisz, a z Bochni poprowadzę ja. Trzeba teraz tylko uzgodnić termin.
Proponuję, żebyśmy ustaliły to na PW. Może być ?

Posted

[quote name='elik']To Ty Beatko taka spańszczona jezdeś :evil_lol:
Ok będzie jak chcesz. Do Bochni na pewno trafisz, a z Bochni poprowadzę ja. Trzeba teraz tylko uzgodnić termin.
Proponuję, żebyśmy ustaliły to na PW. Może być ?[/QUOTE]

okej ,bo jak by co to moge jechac dzisiaj po 16 po pracy bo okazuje sie ze to jest za Brzeskiem w strone tarnowa ,a ja pracuje w rzezawie . Tylko nich ktos do mnie zadzwoni 504-470-635 bo musze zalatwic meza do psow moich ,bo trzeba je wyprowadzic i leki podac. tel.504-470-635

Posted

Dziękuję Foksi za chęć pomocy.

Zadzwoniłam do AtaK, powiedziałam w czym rzecz. Dzień dzisiejszy odpada, co do jutra ma się zorientować (więc daj Boże). Chciałam smsem podać Acie numer do Foksi ale wolała (a dotrze do domu wkrótce) wejść na wątek i przed zadzwonieniem przeczytać wpisy. Poprosiłam więc Atę o jak najszybszy kontakt z Foksią, a jednocześnie o pamiętanie, by na okoliczność wyjazdu wzięła z sobą umowę adopcyjną.