Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Przepraszam, ale wpadł mi wyjazd od jutra do czwartku, chyba bez dostępu do netu! Jak wrócę załatwię co obiecałam:)

Na czym stoimy Marysiu? Napisałaś?

Posted

Dziewczynki przepraszam dopiero dotarłam do netu!!! Już piszę do Moderatora i przypominam, że Szorstuś ma kasiorrrę jeszcze na moim koncie:) Ciekawe co u niego....Jutro zadzwonię do Pani to zapytam:) Ściskam Was serdecznie po nieobecności:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki przepraszam dopiero dotarłam do netu!!! Już piszę do Moderatora i przypominam, że Szorstuś ma kasiorrrę jeszcze na moim koncie:) Ciekawe co u niego....Jutro zadzwonię do Pani to zapytam:) Ściskam Was serdecznie po nieobecności:)

Marysiu, Marysiu jak będziesz dzwoniła do Pani to dopytaj o nr tel. stacjonarnego do pana. Powiedz, że dał, ale zgubiłam, a obiecałam dzwonić :oops:
Ja tez Cie ściskam.
Do Misia planuję się wybrać na przełomie września, października. No chyba, że byłaby potrzeba, to wcześniej.

Posted

Donoszę, że tele przekazałam Eli, bo dzwoniłam, niestety Panią akurat w pracy zastałam, rozmawiałyśmy baaardzo krótko. Poczekamy na wieści od Eli, tak się umówiłyśmy:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Już brykam Elu:)

Dzięki :lol:
Marysiu przepraszam, mam lekki rozgardiasz i nie moge znaleźć tego numerku, który mi podałaś :oops:
Czy mogłabyś podesłać mi go SMSem ? Przepraszam i dziękuję :loveu:

Posted

Cioteczki kochane dodzwoniłam się w poniedziałek - w sobotę nie odbierał, a w niedzielę to ja nie chciałam dzwonić. Czułam, że nic dobrego nie usłyszę.
Nie myliłam się. Pan należy do tych niereformowalnych. Adresówki Misiowi nie doczepił, bo go będą łapać, przetrzymywać i dzwonić o nagrodę.
To Misiu sam biega po okolicy - pytam. A co, mam go więzić ? - odpowiada. Ale może mu się coś przydarzyć. Niedaleko szosa i samochody bardzo prędko jeżdżą - ja mu na to. A on - Tu się nie zdarza, żeby coś było przejechane.
Czy chętnie je karmę ? pytam. Eeee pani niechętnie, woli kości. Jakbym była psem, to też wolałabym kości niż sucha karmę, ale nie powinien mu pan dawać kości, bo on z nich nic nie ma poza smakiem. Dlatego taki chudy jest. On chudy ? Co pani opowiada, on jeszcze za gruby jest.

I takie było nasze gadanie :-(
Dlatego niespieszno było mi to Wam przekazać.