elik Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Miło mi, że mnie popieracie :) Ciekawa jestem kiedy adresówki wreszcie do mnie dotrą. Oczywiście zaraz dam znać na wątku. Quote
majqa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Całym serduchem Elu. :-) A propos... ja np. też mam negatywa na allegro. Ciołek pisał do mnie per Ty, ja per pan, b.grzecznie. Zakupił u mnie rzecz, wysyłka była od ręki, sprzęt w 100% sprawny, co potwierdził, przesyłka doszła piorunem. Za co był negatyw? ... bo pisząc do mnie per Ty zaczął smolić maile w stylu: "No wystawiasz mi ten komentarz czy nie?" itp..., a właściwie nie itp., bo potem były już czysto chamskie maile. Czujesz klimat Elu? Odpisałam, że dobrym obyczajem jest, że kupujący jako pierwszy wystawia komentarz, że nie życzę sobie poufałości i że naciski w stylu takich maili (chodzi mi o ton i określone zwroty) na mnie nie działają więc... W odwecie dostałam negatywa. :evil_lol: On również i... jakoś kariery na allegro nie zrobił. :cool1: Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Błagam, tyle tego chamstwa u nas....Dziewczynki jesteście wielkie i już:) Quote
majqa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ajtam, tsha do tego nabrać, zgodnie z radą Ferdynanda Kiepskiego, dystansa. :evil_lol: Quote
majqa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No to w górę Misiu w oczekiwaniu na nowe, adresatkowe ;-) wieści. Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Dziewczynki posłowie poparli właśnie ustawę:smile: 382 NA TAK, 14 NA WSTRZYMUJE SIĘ I 7 pOsłów NA NIE;-) Może wreszcie sie coś zmieni w życiu psiaków:smile: Quote
majqa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Trzymać kciuki należy za wcielenie słów i zapisów ustawowych w czyn oraz egzekwowanie prawa. Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Właśnie, podobno jest pomysł, by teraz powstała funkcja Inspektora, który będzie to egzekwował, oczywiście wielu takich w całym kraju, podobno jako normalna oferta pracy:) Quote
majqa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Właśnie, podobno jest pomysł, by teraz powstała funkcja Inspektora, który będzie to egzekwował, oczywiście wielu takich w całym kraju, podobno jako normalna oferta pracy:) Zdałoby się. Rzetelnego, silnego charakterem, stojącego ponad podziałami, w tym i między fundacyjnymi. Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 OOOOO, właśnie takiego:) Izuś....mam jedną kandydaturę, hmm....co Ty na to?:) Quote
majqa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marycha35 napisał(a):OOOOO, właśnie takiego:) Izuś....mam jedną kandydaturę, hmm....co Ty na to?:) Oj, Ty Aparatko. :loveu: :oops: Quote
elik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Och, och, och chyba cos drgnęło w ... no adresówkach. Wczoraj kole połednia dostałam emaila od Allegro, żeby dać im znać, gdyby do 22.08. sprawa adresówek nie była załatwiona, czyli gdybym do tego czasu ich nie dostała. Późnym popołedniem dostałam meila od wiadomego pana, że przesyłka została wysłana i najmocniej przeprasza za całą nieprzyjemną sytuację i na koniec pozdrawia. No, to mi pasi :) Mam nadzieję, że dotrą dzisiaj i jutro pojadę do Misia :multi: Quote
majqa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ło matko, 3mam teraz kciuki, by to nie była podpucha a realna wizja. :-) Quote
elik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 majqa napisał(a):Ło matko, 3mam teraz kciuki, by to nie była podpucha a realna wizja. :-) Trzymaj, trzymaj za metamorfozę pana :) Quote
Marycha35 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Hi, hi, w przemianę Pana Najlepszego Sprzedawcy nie wierzę:) Ale kciukacze trzymam, Szorstusiu już za momentooo...:):):) Quote
elik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Marycha35']Hi, hi, w przemianę Pana Najlepszego Sprzedawcy nie wierzę:) Ale kciukacze trzymam, Szorstusiu już za momentooo...:):):) Noooo przemiana, nie przemiana, ale adresówki SĄ. Jutro jedziemy do misia :multi: Jednak kupię mu obrożę, bo jeśli na miejscu okaże się, że Misiu jej nie ma, to pomimo tak długiego oczekiwania nadal będzie biegał bez adresówki - podejrzewam, że najbliższy sklep zoologiczny będzie dopiero w Nowym Sączu. Spróbuję zrobić skan Misiowej adresówki i jeśli się uda, to ją Wam zaprezentuję. Jeśli nie, to dopiero na zdjęciu, razem z Misiem :) Może niezbyt wyraźnie, ale coś widać :) Adresówka jest z nierdzewnej blaszki, a napis jest wygrawerowany - czarne litery na srebrnym tle. Musze przyznać, że ładnie wygląda i wydaje się być solidnie zrobiona. Dołączone są dwa nity więc będzie solidnie przytwierdzona do obroży. Przydałoby się, żeby pan miał książeczkę zdrowia Misia. Mogłabym wpisać odrobaczanie. Quote
elik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 majqa napisał(a):Ależ ulga!!! :-) A jaka dla mnie :p Lecę w kimonko. Jutro sesja zdjęciowa Misia :) Quote
majqa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 elik napisał(a):A jaka dla mnie :p Lecę w kimonko. Jutro sesja zdjęciowa Misia :) Wypocznij, wypocznij. Raz wtóry dziękuję Elu, że chcesz i że podopinałaś całość na wszystkie, a nie tylko ostatni guzik. :-) Quote
elik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 majqa napisał(a):Wypocznij, wypocznij. Raz wtóry dziękuję Elu, że chcesz i że podopinałaś całość na wszystkie, a nie tylko ostatni guzik. :-) Oj tam, oj tam. Sie podejmie, to sie robi. Dzięki dobra kobieto za dobre słowa :p Quote
Recommended Posts