Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurtka na wacie, zaczynam się niepokoić. Jutro będę do niego dzwonić. Może chce mnie "ukarać" za niepokorność :evil_lol:

Posted

elik napisał(a):
Kurtka na wacie, zaczynam się niepokoić. Jutro będę do niego dzwonić. Może chce mnie "ukarać" za niepokorność :evil_lol:

Właśnie to mi do głowy przyszło, że o odwecik chodzi.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Tak jest, przyłączam się do kafli;)

Dzięki, w kupie zawsze raźniej :evil_lol: Kafelki przeliczymy mu dokładnie
A poważnie, to szukam telefonu do faceta.

Napisałam maila i odstałam odpowiedź, że najpóźniej jutro przesyłka zostanie wysłana.m Jeśli dotrze przed piątkiem, to w sobotę Misiu zostanie odrobaczony, ponownie obfocony i udekorowany adresówką. Zastanawiam się tylko czy będę miała ja do czego przypiąć. Nie jestem pewna, ale chyba nie miał obroży. Chyba będę musiała kupić mu szelki.

Posted

[quote name='majqa']Elu, ale o ponoć miał szelki.
Hmmm nie jestem pewna czy miał je na sobie, gdy byłam u niego ostatnio. Zaraz popatrze na zdjęcia z tamtej wizyty.

Tak jak mi się wydawało, nie miał szelek, ani obroży.

Co robić ? Kupować, czy liczyć na to, że szeleczki leżą sobie gdzieś w domku ?

Posted

Znów się odwołam do niepewności pamięci własnej ale na wątku było info, że pies został przekazany z szelkami zatem... hm... jeśli są to należy je założyć i nauczyć pana je zakładać, z kolei jeśli poszły sobie w diabły to i owszem, nowe by się zdały tylko, że mogą podzielić los poprzednich. Cholercia... Tam trzeba po prostu zadzwonić i zapytać. Maryś, może jednak zrób ten przecierający sobie drogę do rozmów z panią tel. Hm? Dopytałabyś przy okazji o szelki.

Posted

majqa napisał(a):
...Cholercia... Tam trzeba po prostu zadzwonić i zapytać. Maryś, może jednak zrób ten przecierający sobie drogę do rozmów z panią tel. Hm? Dopytałabyś przy okazji o szelki.

Bardzo dobry pomysł na teraz i na przyszłość. Odnowienie kontaktów z synową jest wskazane. Niech wie, że psiakiem nadal ktoś się interesuje.

Posted

Psiak ma obrożę i książeczkę:) Pani bardzo miła, Misio po przybyciu do Państwa nawiewał i wtedy ktoś buchnął mu szelki!!!!! Państwo więc kupili obróżkę i smycz. Mówiłam, że cosik mu szykujemy, ale bez konkretów;) Psiak niestety lubi się powłóczyć...Ale jest zdrowy, wesoły, Pani powiedziała, że zero problemów z nim.

Posted

[quote name='Marycha35']... Misio po przybyciu do Państwa nawiewał i wtedy ktoś buchnął mu szelki!!!!! ...
Ciekawe czy teraz też "nawiewa", czy juz się zadomowił. Byłoby niedobrze, gdyby nadal robił sobie wycieczki po okolicy. To niebezpieczne.

Posted

[quote name='elik']Ciekawe czy teraz też "nawiewa", czy juz się zadomowił. Byłoby niedobrze, gdyby nadal robił sobie wycieczki po okolicy. To niebezpieczne.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że to wyjdzie między wierszami w trakcie Waszej rozmowy...

Posted

[quote name='majqa']I co tam na froncie adresatkowym?[/QUOTE]

Żałuję, że nie zamówiłam adresówek u kogoś innego, po tym, jak sie okazało, że ten facet cos kombinuje.W poniedziałek pisał, że adresówki wyśle najpóźniej jutro, czyli we wtorek. Mamy już piątek, a adresówek jak nie było, tak i nie ma. Kicha !Chciałam przyoszczędzic nieco kasy i zamiast zadzwonić, napisałam meila. Ale jednak będę dzwonić.

Posted

[quote name='Marycha35']To parszywiec!!!!!![/QUOTE]
A żebyś wiedziała, nie zgłasza się gdy dzwonię. Włącza się poczta głosowa.
Zastanawia mnie fakt, że na 5 stronach komentarzy do jego aukcji są tylko dwa negatywne komentarze - mój i jakiegoś faceta, reszta to same super komentarze :crazyeye:
Próbowałam wystawić mu jeszcze raz tym razem jeszcze gorszy, ale nie można wystawić 2-ch komentarzy do tej samej transakcji :angryy:
Co radzicie ? Pisać jeszcze raz ?