Borówka16 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Mi też nie pasi ta relacja, oczekiwałam czegoś więcej....:-( Quote
Marycha35 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Izuś kasiorrra jest, jak tylko ktoś zechce Szorstuchnę nawiedzić, r o z p i s a ć s i ę, foty cyknąć, wywiedzieć to zapytamy na wątku czy ludzie się zgodzą i dofinansujemy podróż:) Edit: Przepraszam Was, ale tu tragedia psia, jedzą odchody z głodu.....:-( http://www.dogomania.pl/threads/2083...011-godz.22.00 Quote
Marycha35 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ciekawe co u Niego....Jak upały znosi? Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Cholera:( Nie wiemy co u niego, jak żyje. Że to tak daleko! Quote
ewatonieja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ja jestem tak wkurz....że nawet nic nie pisałam jak można tak podejśc do wizyty poadopcyjnej, jestem bardzo rozczarowana, myślałam, że Frotkę stać na coś wiecej, na to dogomaniackie minimum czyli zdanie relacji na wątku i choć 1 fotkę nawet komórką, jednak powiedzenie, że najlepiej coś wychodzi jak to zrobisz sam, potwierdza się Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Natko, ja też żałuję, że to tak cholera daleko!!!!!! Ale widzisz, wątek zamarł. Nawet założycielka Borówka nie wpada. Szorstuś wydany i dooopa:( Zero wiemy i tyle. Rozliczenia tez zrobione tak, że nie wiadomo ile zostało!!!! Borówko zrób to porządnie w pierwszym poście!!! Quote
Borówka16 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Marycha35 napisał(a):Natko, ja też żałuję, że to tak cholera daleko!!!!!! Ale widzisz, wątek zamarł. Nawet założycielka Borówka nie wpada. Szorstuś wydany i dooopa:( Zero wiemy i tyle. Rozliczenia tez zrobione tak, że nie wiadomo ile zostało!!!! Borówko zrób to porządnie w pierwszym poście!!! Czytam, ale nie piszę...Rozliczenie jest i chyba każdy potrafi doczytać ile zostało, prawda? Tym bardziej, że jest to wytłuszczonym drukiem i na czerwono. Jest w #4. Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 To przenieś do pierwszego, nikt nie ma czasu szukać! Szkoda, że nie piszesz, sprawa Szorstka nie jest załatwiona. Twego autorstwa to wątek to wszak! Quote
Borówka16 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Marycha35 napisał(a):To przenieś do pierwszego, nikt nie ma czasu szukać! Szkoda, że nie piszesz, sprawa Szorstka nie jest załatwiona. Twego autorstwa to wątek to wszak! Nie przeniosę, jak wiesz, a właściwie nie wiesz post ma ograniczenie znaków. Znajomość regulaminu się kłania! Zanim zaczniesz kogoś pouczać to upewnij się, że masz rajcę. Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Twoja nieuzasadniona wrogość, szuranie i szeleszczenie zastanawiają. Czyżby jednak poczucie winy? To dobry znak, jest nadzieja. Szorstek czeka.... Przy okazji ogarnij się Mała, bo jednak wychodzi, że smarkata mocno jeszcze jesteś.:) Zrób tak, zeby wreszcie wiadomo było ile zostało kasiorrry Szorstkowi. Quote
Borówka16 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Marycha35 napisał(a):Twoja nieuzasadniona wrogość, szuranie i szeleszczenie zastanawiają. Czyżby jednak poczucie winy? To dobry znak, jest nadzieja. Szorstek czeka.... Przy okazji ogarnij się Mała, bo jednak wychodzi, że smarkata mocno jeszcze jesteś.:) Zrób tak, zeby wreszcie wiadomo było ile zostało kasiorrry Szorstkowi. Pisze normalnie...a kasy wiadomo ile zostało....jest tak jak pisałam - na czerwono. Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Jest napisane 372 zł, ok, mamy jasność. Quote
Borówka16 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Marycha35 napisał(a):Jest napisane 372 zł, ok, mamy jasność. I było tak cały czas.......jak ktoś chciał to znalazł i raczej nie powinien mieć z tym większych problemów. Quote
Marycha35 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Hmm......jest w tym jakaś głębia. Jest? Quote
majqa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 rita60 napisał(a):Coś zamarł wątek.... Nie ma czym ucieszyć oka, a i nikogo, kto zechciały podjechać do państwa na dłużej, kto dopytałby o miłe do poczytania szczegóły, kto zrobiłby choć parę zdjęć. Ciężko jest więc hopać wątek, mnożyć domysły, czy wyrażać niezadowolenie ze skąpych info choć na całe szczęście te nam dostępne brzmią dobrze. Może jeszcze inaczej... nie ciężko ale po prostu nic to hopanie nie daje. Quote
Borówka16 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 majqa napisał(a):Nie ma czym ucieszyć oka, a i nikogo, kto zechciały podjechać do państwa na dłużej, kto dopytałby o miłe do poczytania szczegóły, kto zrobiłby choć parę zdjęć. Ciężko jest więc hopać wątek, mnożyć domysły, czy wyrażać niezadowolenie ze skąpych info choć na całe szczęście te nam dostępne brzmią dobrze. Może jeszcze inaczej... nie ciężko ale po prostu nic to hopanie nie daje. Dokładnie, ja wchodzę, śledzę, ale nie piszę, bo co mam pisać? Zwykle 'hop'? A co to da? Sprawa numer 2 - został 'spadek' po Misiu, co z nim robimy? Przekazujemy już na coś? Czy czekamy do drugiej po/ad.? Quote
majqa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Borówka16 napisał(a):(...) Czy czekamy do drugiej po/ad.? Jeśli to z nikim i z niczym nie koliduje może jeszcze trochę bym poczekała. Quote
Marycha35 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Izuś zdecydowanie popieram. Wizyta musi być zrobiona, być może na ten cel trzeba będzie przeznaczyć pieniądze. Nadal nie wiemy w jakich dokładnie warunkach żyje Szorstuś i jak dokładnie się miewa. Quote
elik Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Witajcie :) Fundacja KASTOR - w rejestracji :) chciałaby pomóc, bo psiak urody pierwszej wody, ale muszę wiedzieć gdzie on aktualnie przebywa, żebym mogła się określić, czy jestem w stanie go odwiedzić. Jeśli już, to możecie byc pewne fotorelacji :) Podajcie proszę w jakiej miejscowości Szorstkuś aktualnie przebywa. Quote
Borówka16 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 elik napisał(a):Witajcie :) Fundacja KASTOR - w rejestracji :) chciałaby pomóc, bo psiak urody pierwszej wody, ale muszę wiedzieć gdzie on aktualnie przebywa, żebym mogła się określić, czy jestem w stanie go odwiedzić. Jeśli już, to możecie byc pewne fotorelacji :) Podajcie proszę w jakiej miejscowości Szorstkuś aktualnie przebywa. Elik, super by było, gdybyście pomogli kochani! :loveu: Quote
Recommended Posts