ewatonieja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 przed chwila przekazałam telefon do ataK pani z woj, małopolskiego, zainteresowanej adopcją Miśka Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Sorry za offa. Ale... Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu! Jest płocha, nie da do siebie dojść. Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!! Tel. do mnie: 513145953 Pani Gosi(DS) : 669408881 Oto sunia: WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki Jutro jadę do Warszawy jej szukać, chciałabym zorganizować łapankę/poszukiwania większą grupą, kto się pisze? Quote
malibo57 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Trzeba sprawdzić Paluch - podesłać im zdjęcie suni i sprawdzić kwarantannę. Najlepiej zadzwonić do biura. Quote
ataK Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ewatonieja']przed chwila przekazałam telefon do ataK pani z woj, małopolskiego, zainteresowanej adopcją Miśka[/QUOTE] Dziękuję, Natalio :) Pani jest z Czchowa, to bardzo blisko Sącza :) Za tydzień w sobotę napiszę coś bliżej na ten temat ;) Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć sunię... Trzymam kciuki. Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malibo57']Trzeba sprawdzić Paluch - podesłać im zdjęcie suni i sprawdzić kwarantannę. Najlepiej zadzwonić do biura.[/QUOTE] Już zgłoszone, fotka wysłana. [quote name='ataK']Dziękuję, Natalio :) Pani jest z Czchowa, to bardzo blisko Sącza :) Za tydzień w sobotę napiszę coś bliżej na ten temat ;) Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć sunię... Trzymam kciuki.[/QUOTE] Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Marycha35 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 trzymam kciukasy !!! za psinki dwie, ech, Dżaki, bidulko:( Quote
jezzbel Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Niech ten Szorstek spada już do jakiegoś dobrego DS, wybyczył się już nadto w DT u AtaK, czas aby pieniążki szły na inną bidę! Quote
Marycha35 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 atKu jeśli tylko coś wiesz daj znać:) Quote
ataK Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jak już pisałam, dokładniejsze wiadomości w sobotę ;) Quote
ewatonieja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 mam nadzieję, że to właściwi ludzie dla Miśka i że on znajdzie swoje miejsce na świecie Quote
Marycha35 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 jutro sobo:) ciekawam jakie wieści.... Quote
rita60 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Juz sobota.......czekamy i kciuki zaciskamy. Quote
ataK Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Niestety, to jeszcze nie to :( Misiek miał być dla starszego pana, który lubi chodzić z psem na spacery i bardzo mu tego brakuje po nagłej śmierci poprzedniego psiaka, ale Misiek jest zbyt żywiołowy, jak na gust owego pana :( Tak więc dalej szukamy Miśkowi domku... Quote
Marycha35 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 atKu a Pan byłby zainteresowany starszym, spokojnym psiakiem, ok. 10 letnim? Szukamy domku Faworkowi, kochany, dobry psiak, wywalony do schroniska, bo Państwo się do bloków przenieśli. Ułożony, grzeczny. Myślę, ze można by ewentualnie dograć sprawę z dowozem. Zapytaj bardzo proszę. To ten psiak w banerku moim:) A dla Szorsteczka szukamy dalej domku, ech.... Przepraszam tylko jeszcze zapytam ile pan ma lat, czy w bardzo podeszłym wieku? Quote
ewatonieja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 szkoda :( Misiu, kiedy się los do Ciebie uśmiechnie? :) Quote
ataK Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Marycha35 napisał(a):atKu a Pan byłby zainteresowany starszym, spokojnym psiakiem, ok. 10 letnim? Szukamy domku Faworkowi, kochany, dobry psiak, wywalony do schroniska, bo Państwo się do bloków przenieśli. Ułożony, grzeczny. Myślę, ze można by ewentualnie dograć sprawę z dowozem. Zapytaj bardzo proszę. To ten psiak w banerku moim:) A dla Szorsteczka szukamy dalej domku, ech.... Przepraszam tylko jeszcze zapytam ile pan ma lat, czy w bardzo podeszłym wieku? W dość podeszłym... No i taki, delikatnie mówiąc, mało kumaty... Raczej zapytam jego synową, bo to z nią rozmawiałam na temat Miśka. Zaraz przejrzę dokładniej wątek Faworka pod tym kątem. Quote
ewatonieja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 to zdecydowanie nie był odpowiedni dom dla mIŚKA Quote
ataK Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Za to teraz na pewno znajdzie się taki najlepszy :) Quote
Marycha35 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ech ten nasz Miso kochany, ładny, mądry i co???? dziękuję atKu, ale jak mało kumaty to może nie..... Quote
Recommended Posts