Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza u uroczego, starszego, pudelkowatego Bingo, u młodej, przekochanej choć zwykłej z wyglądu Niuni, u ślicznego Zorana, cisza u Cacka, Misia... Coś przedziwnego...

Posted

Wczoraj dostałam rozliczenie z lecznicy w Józefowie - kwota 286,-:
"Josera Sensi Plus- 65 złotych (pojechała z maluchami).
Frontline 1 x S- 28 zł, 1 x M- 32 złote
Reszta- 161- to weterynarz- jak chcesz konkretną rozpiskę, to rozpiszę.
Hotel i spacery, smakołyki i towarzystwo- w prezencie od firmy i cioci Gosi:-)"

Przelew zrobiłam i podziękowałam. Miło, prawda?

Posted

A czemu chcesz je wstawiać w Wordzie? Czemu w notatniku nie zrobisz listy dat, osób, kwot (lub jakoś inaczej według uznania), a potem manewru kopiuj - wklej zawartości tego dokumentu w okno wiadomości? Ja nigdy nie cudowałam z Wordem, by wstawić rozliczenie.

Posted

Dziś moja najmłodsza córka miała klasowy Dzień Babci, a że starsze dzieciaki kończyły szkołę dość późno, to psiaki zostały same na 3 godziny. Pierwszy wrócił syn - na dźwięk otwieranych drzwi nic się nie działo, Misiek sądząc ze stanu pokoju właził co prawda na biurko (nie po raz pierwszy) ale nic poza tym nie urządził :) Był sam w pokoju, bo w zabawie za bardzo wali w suczki kołnierzem, więc wolałam nie ryzykować... Sąsiadów niestety nie było, więc nie wiem, czy szczekał, ale jak syn wchodził, to była cisza :)

Posted

Zwierzyniec tak rozrabia, że wstałam na chwilę, bo nie szło zdzierżyć. :-( Jestem porysowana przez Małego Głoda, a do tego, kiedy już mi się oko przymykało, coś pipipi (dowolne, nieładne wstawić, byle sens zachować) w kuchni. Zrywam się - koty zagrały w kręgle z pokrywek. Jak nic mama pod nami wstała na równe nogi, echo niesie.
Czas jednak odszukać dubeltówkę dziadka. :angryy: W parę ostatnich dni towarzystwo nagrabiło sobie na parę tygodni do przodu.