Marycha35 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 majqa Tyś Anioł psi:) teraz M U S I się udać, no niechaj ludziska czytają i pragną Misia!!!! Quote
majqa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Borówko, czy masz jakieś wieści, co się z psiakiem dzieje obecnie? Kiedy ciocia znajomej odjeżdża z działki? Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 majqa napisał(a):Borówko, czy masz jakieś wieści, co się z psiakiem dzieje obecnie? Kiedy ciocia znajomej odjeżdża z działki? W zasadzie mam ,ale nic nowego... Pies do 30.11 siedzi z ciocią znajomej na działce ,więc najlepiej było by ,żeby DS się znalazł ,ale z telefon nawet nie drży :( Trzeba go 29-30 "gdzieś" zabrać. I Majquś - jeszcze raz wielkie dzięki za ogłoszonka :) :loveu: Quote
majqa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Cholercia, taki piękny psiak... :-( Hm... może znów modyfikacja tytułu? Z podaniem daty? Przecież po tej dacie będzie i po nim. :-( Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 majqa napisał(a):Cholercia, taki piękny psiak... :-( Hm... może znów modyfikacja tytułu? Z podaniem daty? Przecież po tej dacie będzie i po nim. :-( Zaraz zmienię tytuł , może ktoś się zainteresuje.. Bo niestety dość mało nas na wątku :( Quote
rita60 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jestem Boróweczko,ale pomysłów brakuje:shake: Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 rita60 napisał(a):Jestem Boróweczko,ale pomysłów brakuje:shake: Oj brakuje , brakuje :( Quote
Marycha35 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Boróweczko a może mu plakaty zrobimy i porozwieszamy??? Z tych moich wieszanych na Psychologii nic nie wynika, ale nigdy nie wiadomo! W bibliotece też bym powiesiła! Cholera no trzeba mu pomóc i już!!!! Quote
irenaka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oświadczam wszem i wobec:evil_lol:, że jeżeli ktoś mnie wykończy psychicznie;) na dogo, to tym kimś będzie Majqa:loveu:. Nie czytałam wątku, ale jak rozumiem z tytułu pies ma czas do 30 listopada? Jest jakiś hotel, miejsce awaryjne i za ile? I dlaczego tak drogo?;) Quote
majqa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pomysłu na miejsce brak, o kasie nie wspomnę. Sylwia odpada - nie ma miejsca. Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 zobaczcie ...tu podobny tylko szczeniaczek :( http://www.dogomania.pl/threads/196538-3-miesi%C4%99czny-szor%C5%9Bciak-potrzebuje-DT-DS-na-cito-inaczej-zostanie-u%C5%9Bpiony!!!!!!!!!?p=15744559#post15744559 Quote
irenaka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale Elizka ogłasza fajny hotel: http://www.dogomania.pl/threads/195725-HOTEL-dla-psów-bezdomnych-Stowarzyszenia-Obrona-Zwierząt-woj.-świętokrzyskie. Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Marycha35 napisał(a):Boróweczko a może mu plakaty zrobimy i porozwieszamy??? Z tych moich wieszanych na Psychologii nic nie wynika, ale nigdy nie wiadomo! W bibliotece też bym powiesiła! Cholera no trzeba mu pomóc i już!!!! Super pomysł ! Ja zrobię , tylko niestety nie umiem wstawić plakatu w Wordzie robionego na forum , jak ktoś umie to wyślę na maila ;) irenaka napisał(a):Oświadczam wszem i wobec:evil_lol:, że jeżeli ktoś mnie wykończy psychicznie;) na dogo, to tym kimś będzie Majqa:loveu:. Nie czytałam wątku, ale jak rozumiem z tytułu pies ma czas do 30 listopada? Jest jakiś hotel, miejsce awaryjne i za ile? I dlaczego tak drogo?;) Witam Irenko na wątku :loveu: Tak , Misiek ma czas tylko do 30 :-( Niestety żadnych miejsc nie mamy :-(:-(:-( majqa napisał(a):Pomysłu na miejsce brak, o kasie nie wspomnę. Sylwia odpada - nie ma miejsca. No właśnie , Sylwia odpada :-( Alicja napisał(a):zobaczcie ...tu podobny tylko szczeniaczek :( http://www.dogomania.pl/threads/196538-3-miesi%C4%99czny-szor%C5%9Bciak-potrzebuje-DT-DS-na-cito-inaczej-zostanie-u%C5%9Bpiony!!!!!!!!!?p=15744559#post15744559 Kolejne nieszczęście :shake: irenaka napisał(a):Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale Elizka ogłasza fajny hotel: http://www.dogomania.pl/threads/195725-HOTEL-dla-psów-bezdomnych-Stowarzyszenia-Obrona-Zwierząt-woj.-świętokrzyskie. Dziękuję Irenuś :) Zaraz zapytam o miejsce ;) Quote
irenaka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A może macie Boróweczko:loveu: coś bliżej Łodzi? Wyjścia awaryjnego trzeba szukać, koniecznie:shake:. Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 irenaka napisał(a):A może macie Boróweczko:loveu: coś bliżej Łodzi? Wyjścia awaryjnego trzeba szukać, koniecznie:shake:. Niestety raczej nic nie ma :( Najbliżej Łodzi jest Sylwia ,ale ona zapchana po uszy :( majqa napisał(a):Pytaj o to miejsce piorunem Borówko! Już zapytałam ;) Quote
ewatonieja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Borówko otwórz sobie plakat w wordzie tak, żeby było widac go od góry do dołu i wcisnij klawisz PRINT SCREEN znajduje się nad strzałkami nastepnie wejdz w paint'a i wciśnij kombinację ctrl + v takl wkleisz tam zrzut ekranu zapisz plik jako jpg i otwórz w w programie który umożliwi ci pomniejszenie pliku albo łatwiej prześlij mi plakat jak to wszystko zrobie i wkleje tu na forum dodam też swoją wersję plakatu mój mejl ewa-tonieja@o2.pl Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ewatonieja napisał(a):Borówko otwórz sobie plakat w wordzie tak, żeby było widac go od góry do dołu i wcisnij klawisz PRINT SCREEN znajduje się nad strzałkami nastepnie wejdz w paint'a i wciśnij kombinację ctrl + v takl wkleisz tam zrzut ekranu zapisz plik jako jpg i otwórz w w programie który umożliwi ci pomniejszenie pliku albo łatwiej prześlij mi plakat jak to wszystko zrobie i wkleje tu na forum dodam też swoją wersję plakatu mój mejl ewa-tonieja@o2.pl Dzięki ,Ewatonieja za podpowiedź , ale licząc się z moim beztalenciem komputerowych to zapewne nie uda mi się samej zrobić i Tobie wyślę ;) *** I mam jeszcze fajną wiadomość - dzięki kochanej Irenceka ,która wynalazła ten hotelik mamy w nim miejsce dla Miśka ! :multi: Koszt to 13 zł za dobę ,czyli przeciętnie licząc (w 31 dniowym mies.) kosz utrzymania Misia to 403 zł. Wydaje mi się ,że to przystępna cena ;) Miało być 14 za dobę ,ale cudowna Irenka się potargowała i obniżyło się :loveu::eviltong: Oraz musimy doliczyć koszty transportu bo jeśli zbierzemy deklaracje ( na co mam wielką nadzieję) to psiak 29-30.11 będzie musiał być dowieziony do Celin (5km od Bodzynewa) , 150 km od Krakowa. Szukamy też osoby ,która mogłaby go za zwrotem kosztów paliwa dowieźć tam. A więc błagam , na cito o deklaracje , są na prawdę na wagę złota. Wielką pomocą będzie także rozsyłanie wątku. Quote
majqa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Borówko, napisz do Adama, dopytaj go, jak stoi z autem i czasem (o ile z autem już stoi). Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 majqa napisał(a):Borówko, napisz do Adama, dopytaj go, jak stoi z autem i czasem (o ile z autem już stoi). Oki , już ślę mu PW :) *** Ewatonieja , ponieważ tak jak mówiłam jestem beztalencie i nie udało mi się tego zrobić wysłałam Ci maila :D Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze jest lepiej ?? Właściwie można powiedzieć ,że jest trochę lepiej. Mamy miejsce w hotelu , w przystępnej cenie. Teraz potrzebujemy deklaracji ! Quote
majqa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Wrzucaj prośbę o pomoc (hotel) z podaniem kwoty i nie usuwając wiadomej daty w tytuł. Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 majqa napisał(a):Wrzucaj prośbę o pomoc (hotel) z podaniem kwoty i nie usuwając wiadomej daty w tytuł. Już się robi ! :) Quote
ewatonieja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 PLAKAT MOŻNA POBRAĆ STĄD: http://chomikuj.pl/ewatonieja Quote
Recommended Posts