Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Borówko, czy masz jakieś wieści, co się z psiakiem dzieje obecnie? Kiedy ciocia znajomej odjeżdża z działki?

W zasadzie mam ,ale nic nowego...
Pies do 30.11 siedzi z ciocią znajomej na działce ,więc najlepiej było by ,żeby DS się znalazł ,ale z telefon nawet nie drży :(
Trzeba go 29-30 "gdzieś" zabrać.
I Majquś - jeszcze raz wielkie dzięki za ogłoszonka :) :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Cholercia, taki piękny psiak... :-( Hm... może znów modyfikacja tytułu? Z podaniem daty? Przecież po tej dacie będzie i po nim. :-(

Zaraz zmienię tytuł , może ktoś się zainteresuje..
Bo niestety dość mało nas na wątku :(

Posted

Boróweczko a może mu plakaty zrobimy i porozwieszamy??? Z tych moich wieszanych na Psychologii nic nie wynika, ale nigdy nie wiadomo! W bibliotece też bym powiesiła! Cholera no trzeba mu pomóc i już!!!!

Posted

Oświadczam wszem i wobec:evil_lol:, że jeżeli ktoś mnie wykończy psychicznie;) na dogo, to tym kimś będzie Majqa:loveu:.
Nie czytałam wątku, ale jak rozumiem z tytułu pies ma czas do 30 listopada?
Jest jakiś hotel, miejsce awaryjne i za ile? I dlaczego tak drogo?;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko a może mu plakaty zrobimy i porozwieszamy??? Z tych moich wieszanych na Psychologii nic nie wynika, ale nigdy nie wiadomo! W bibliotece też bym powiesiła! Cholera no trzeba mu pomóc i już!!!!

Super pomysł !
Ja zrobię , tylko niestety nie umiem wstawić plakatu w Wordzie robionego na forum , jak ktoś umie to wyślę na maila ;)

irenaka napisał(a):
Oświadczam wszem i wobec:evil_lol:, że jeżeli ktoś mnie wykończy psychicznie;) na dogo, to tym kimś będzie Majqa:loveu:.
Nie czytałam wątku, ale jak rozumiem z tytułu pies ma czas do 30 listopada?
Jest jakiś hotel, miejsce awaryjne i za ile? I dlaczego tak drogo?;)

Witam Irenko na wątku :loveu:
Tak , Misiek ma czas tylko do 30 :-(
Niestety żadnych miejsc nie mamy :-(:-(:-(

majqa napisał(a):
Pomysłu na miejsce brak, o kasie nie wspomnę. Sylwia odpada - nie ma miejsca.

No właśnie , Sylwia odpada :-(

Alicja napisał(a):

Kolejne nieszczęście :shake:

irenaka napisał(a):

Dziękuję Irenuś :)
Zaraz zapytam o miejsce ;)

Posted

irenaka napisał(a):
A może macie Boróweczko:loveu: coś bliżej Łodzi?
Wyjścia awaryjnego trzeba szukać, koniecznie:shake:.

Niestety raczej nic nie ma :(
Najbliżej Łodzi jest Sylwia ,ale ona zapchana po uszy :(

majqa napisał(a):
Pytaj o to miejsce piorunem Borówko!

Już zapytałam ;)

Posted

Borówko otwórz sobie plakat w wordzie tak, żeby było widac go od góry do dołu i wcisnij klawisz PRINT SCREEN znajduje się nad strzałkami nastepnie wejdz w paint'a i wciśnij kombinację ctrl + v takl wkleisz tam zrzut ekranu zapisz plik jako jpg i otwórz w w programie który umożliwi ci pomniejszenie pliku
albo łatwiej prześlij mi plakat jak to wszystko zrobie i wkleje tu na forum dodam też swoją wersję plakatu
mój mejl ewa-tonieja@o2.pl

Posted

ewatonieja napisał(a):
Borówko otwórz sobie plakat w wordzie tak, żeby było widac go od góry do dołu i wcisnij klawisz PRINT SCREEN znajduje się nad strzałkami nastepnie wejdz w paint'a i wciśnij kombinację ctrl + v takl wkleisz tam zrzut ekranu zapisz plik jako jpg i otwórz w w programie który umożliwi ci pomniejszenie pliku
albo łatwiej prześlij mi plakat jak to wszystko zrobie i wkleje tu na forum dodam też swoją wersję plakatu
mój mejl ewa-tonieja@o2.pl

Dzięki ,Ewatonieja za podpowiedź , ale licząc się z moim beztalenciem komputerowych to zapewne nie uda mi się samej zrobić i Tobie wyślę ;)

I mam jeszcze fajną wiadomość - dzięki kochanej Irenceka ,która wynalazła ten hotelik mamy w nim miejsce dla Miśka ! :multi:
Koszt to 13 zł za dobę ,czyli przeciętnie licząc (w 31 dniowym mies.) kosz utrzymania Misia to 403 zł.
Wydaje mi się ,że to przystępna cena ;)
Miało być 14 za dobę ,ale cudowna Irenka się potargowała i obniżyło się :loveu::eviltong:
Oraz musimy doliczyć koszty transportu bo jeśli zbierzemy deklaracje ( na co mam wielką nadzieję) to psiak 29-30.11 będzie musiał być dowieziony do Celin (5km od Bodzynewa) , 150 km od Krakowa.
Szukamy też osoby ,która mogłaby go za zwrotem kosztów paliwa dowieźć tam.
A więc błagam , na cito o deklaracje , są na prawdę na wagę złota.
Wielką pomocą będzie także rozsyłanie wątku.

Posted

majqa napisał(a):
Borówko, napisz do Adama, dopytaj go, jak stoi z autem i czasem (o ile z autem już stoi).

Oki , już ślę mu PW :)
Ewatonieja , ponieważ tak jak mówiłam jestem beztalencie i nie udało mi się tego zrobić wysłałam Ci maila :D