Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
Szami, dzięki za zorganizowanie pokrycia kosztów kastracji :loveu:

Dołączam się do podziękowań! :-)
Śliczny psiak, kolejny, aż dziw bierze, bez odzewu z ogłoszeń.
Fotki ściągnęłam. Na dniach puszczę obiecaną porcję ogłoszeń.

Posted

Misiek dziś biegał po schodach goniąc Laskę... A Myszka się panicznie boi kołnierza, nie wchodzi do pomieszczenia, w którym jest Misiek :( Nawet moja flegmatyczna Neli powarkiwała, nie będąc pewna, co to za dziwo jakieś ;)

Posted

"Starczy kasy z tego, co przyszło od Marychy i Jezzbel i reszty pozostałej od Ajlii :smile: A potem będę już kombinować, skąd wziąć na żarełko... Kaganiec do przewozu pożyczy Szami, zrobi też fotki :smile:"
Atak - ja Ci wplacę w poniedziałek ze 30 zł na karmę. Tylko się ogarnę bo mam ślub w sobotę i nie mam głowy :)

Posted

Był sąsiad po raz, komp naprawiony !!! :)
Miałam zbyt przeciążoną pamięć, dlatego to tak wszystko wolno chodziło, ale i tak jutro w południe faceci z Dialogu będą patrzeć czy coś jest na linii, bo nadal szybciej już, ale i tak wolno chodzi jak na 8GB....
Rozliczenie się wkleić nie chce, bo jest za duże, wziął to sąsiad na pendriva, ma przegrać na inny program i jutro, mówi, że max w niedziele rano mi przynieść, wtedy to wstawię :)

Posted

Tak się zaczytałam w drugiego psiaka, że nawet nie popatrzyłam gdzie piszę, w każdym razie chodziło mi o facebooki Twoich dwóch psiaków na tymczasie :) Wybacz!

Posted

Tylko ja jestem ciemna zupełnie jeśli chodzi o facebooka :( Miałam córkę poprosić o instrukcję, ale jakoś ciągle schodzi... Teraz może mi pójdzie nieco na rękę, bo jutro ma urodziny, to będzie chciała się w łaski wkupić ;) Może umie zrobić to coś, co tu na dogo nazywają wydarzeniem...

Posted

Jak tak patrzę na to u siebie to chyba nie takie trudne :)
Jeśli już masz swój profil na facebooku to po lewej na górze masz "wydarzenia", klikasz sobie w nie i na górze po prawej jest utwórz wydarzenie. Wszystko jedno jaką datę wybierzesz, byleby do przodu. W Gdzie można wpisać Sunia czeka w Nowym Sączu albo Nowy Sącz lub Polska. Można dodać zdjęcie psiaka i wkleić opis z dogomanii z linkiem do forum i kontaktem do Ciebie :)
Chyba to wystarczy do stworzenia wydarzenia, tak mi się wydaje ;-) Wklej tu koniecznie linka to będziemy rozpowszechniać.