Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Efekt, niestety, ten sam. Przykro mi. :-( Z outlookiem i moim mailem wszystko jest w porządku, działa, na bieżąco dochodzi poczta.

Ja się zabiję :(
No cóż, chyba tylko pozostaje opcja wrzucenia z konta Marychy...

Posted

Czy jest zmiana konta do wpłat? Bo deklarację styczniową "wrzuciłam" dziś na konto Borówki.
Chyba znowu namieszałam - było zapłacone za 2 miesiące, tylko nie wiadomo, za które. Dlaczego nie ma wyodrębnionych deklaracji stałych w pierwszym poście?

Posted

Jak to - prawie bez wad? On nie ma absolutnie żadnych wad! To, że nie można zostawiać niczego jadalnego (i nie tylko) na żadnym blacie to przecież zaleta - uczy porządku ;) Syn dzięki niemu sprząta swoje biurko, bo inaczej Misiek chodzi mu po zeszytach i zostawia ślady łap, wszyscy nagle zaczęli sprzątać ze stołu, żeby Misiek się nie poczęstował, nawet kwiatki dzięki niemu w większym porządku, bo jak wlazł na parapet to je połamał (no ale to przecież moja wina, widać doniczka była za mała...). Jednym słowem - Misiek to pies, dzięki któremu wszyscy dbają o porządek ;)

Posted

Jutro psiaki będą pod opieką moich dzieci :) Ciekawe, czy przeżyją ;) Ja się wybieram do Krakowa na festiwal - a tak przy okazji, to jeśli zagląda tu ktoś z Krakusów, to na Bulwarowej będą jutro śpiewać "dogomaniackie" dzieci ;) Zapraszam :)

Posted

Atko, podaj mi proszę na PW nr konta :)
Bo Pani, o której pisałam kilkanaście stron wstecz (wypatrzyła Misia na stronie NiZ i chciała wesprzeć finansowo, a zapomniała zrobić przelew-przypomniałam jej na e-maila ;) chce przelać kasę - 30zł :) )

Posted

Borówko, Wysłałam :)
Trzymajcie jutro kciuki za nasze śpiewające dzieciaki (będzie też śpiewać mała "pańcia Laski", ta ze zdjęć w okularach :) )

Posted

ataK napisał(a):
Borówko, Wysłałam :)
Trzymajcie jutro kciuki za nasze śpiewające dzieciaki (będzie też śpiewać mała "pańcia Laski", ta ze zdjęć w okularach :) )

Ok, dzięki, dostałam :)
Trzymam mocno :kciuki:

Posted

noooo zwłaszcza dla Małej Pańci ściskacze serdeczne, będzie super, na bank, z taką przyjaciółą jak Laska musi wszystko iść jak z płatka:) pozdrowienia z Łodzi!