ewatonieja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 gusia zabiera go dzisiaj na tymczas do Warszawy- tego szczeniaka a Szorstki z włosa, gładki z charakteru Misiek prosi o domek Quote
majqa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dzwoniła do mnie Borówka, ma powtórnie puścić mi maila z rozliczeniem. Sprawdziłam pocztę, maila niet. Quote
Borówka16 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Majqa, wysłałam powtórnie, znów bardzo długo szło. Jeśli by nie doszło to w weekend podejdę do Marychy35 i z jej konta wkleimy. Quote
majqa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Efekt, niestety, ten sam. Przykro mi. :-( Z outlookiem i moim mailem wszystko jest w porządku, działa, na bieżąco dochodzi poczta. Quote
Borówka16 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 majqa napisał(a):Efekt, niestety, ten sam. Przykro mi. :-( Z outlookiem i moim mailem wszystko jest w porządku, działa, na bieżąco dochodzi poczta. Ja się zabiję :( No cóż, chyba tylko pozostaje opcja wrzucenia z konta Marychy... Quote
majqa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Raczej nie ma wyjścia. Coś jest wyraźnie nie tak. :-( Quote
Marycha35 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 to wrzucimy z mojego kompa, no problemo, sie mi gość szykuje:) LUBIĘ!!! Quote
ewatonieja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a co to za plik? word? excel pdf? może uda się wrzucić na strone podobną do imageshack.us? Quote
malibo57 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Czy jest zmiana konta do wpłat? Bo deklarację styczniową "wrzuciłam" dziś na konto Borówki. Chyba znowu namieszałam - było zapłacone za 2 miesiące, tylko nie wiadomo, za które. Dlaczego nie ma wyodrębnionych deklaracji stałych w pierwszym poście? Quote
ewatonieja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nadal szukamy domu dla Misia prawie bez wad :) Quote
ataK Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jak to - prawie bez wad? On nie ma absolutnie żadnych wad! To, że nie można zostawiać niczego jadalnego (i nie tylko) na żadnym blacie to przecież zaleta - uczy porządku ;) Syn dzięki niemu sprząta swoje biurko, bo inaczej Misiek chodzi mu po zeszytach i zostawia ślady łap, wszyscy nagle zaczęli sprzątać ze stołu, żeby Misiek się nie poczęstował, nawet kwiatki dzięki niemu w większym porządku, bo jak wlazł na parapet to je połamał (no ale to przecież moja wina, widać doniczka była za mała...). Jednym słowem - Misiek to pies, dzięki któremu wszyscy dbają o porządek ;) Quote
Borówka16 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pisane w Wordzie. Malibo- nie ma w pierwszym poście, bo ja długich pisać nie mogę :( Jutro wieczorem będzie sąsiad-informatyk, ma zobaczyć co i jak. Quote
ataK Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jutro psiaki będą pod opieką moich dzieci :) Ciekawe, czy przeżyją ;) Ja się wybieram do Krakowa na festiwal - a tak przy okazji, to jeśli zagląda tu ktoś z Krakusów, to na Bulwarowej będą jutro śpiewać "dogomaniackie" dzieci ;) Zapraszam :) Quote
Borówka16 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Atko, podaj mi proszę na PW nr konta :) Bo Pani, o której pisałam kilkanaście stron wstecz (wypatrzyła Misia na stronie NiZ i chciała wesprzeć finansowo, a zapomniała zrobić przelew-przypomniałam jej na e-maila ;) chce przelać kasę - 30zł :) ) Quote
Marycha35 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 ataK Tyś najlepszym PaRem Misia, hi hi, raj ma u Ciebie i tyle! Quote
ataK Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Borówko, Wysłałam :) Trzymajcie jutro kciuki za nasze śpiewające dzieciaki (będzie też śpiewać mała "pańcia Laski", ta ze zdjęć w okularach :) ) Quote
Borówka16 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ataK napisał(a):Borówko, Wysłałam :) Trzymajcie jutro kciuki za nasze śpiewające dzieciaki (będzie też śpiewać mała "pańcia Laski", ta ze zdjęć w okularach :) ) Ok, dzięki, dostałam :) Trzymam mocno :kciuki: Quote
Marycha35 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 noooo zwłaszcza dla Małej Pańci ściskacze serdeczne, będzie super, na bank, z taką przyjaciółą jak Laska musi wszystko iść jak z płatka:) pozdrowienia z Łodzi! Quote
ataK Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 My również pozdrawiamy :) A do Łodzi chyba wybierzemy się w kwietniu, oczywiście też na festiwal ;) Quote
Marycha35 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 to zapraszam na spanko jeśli będzie taka potrzeba:) Quote
Borówka16 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ataK napisał(a):A do Łodzi chyba wybierzemy się w kwietniu;) Mam nadzieję, że uda nam się spotkać ;) Quote
Recommended Posts