ewatonieja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Misiu nie bój się na razie i tak nie ma kasy na kastrację :) dobrego dzionka Quote
jezzbel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam Wszystkie Koleżanki :) Pytanko - gdzie mam teraz wpłacić pieniądze na Szorsta? Może bezpośrednio do Atak? Quote
ataK Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Co do kastracji, dowiem się dzisiaj o koszty i jak to rozwiązać organizacyjnie, bo ja teraz spieszona jestem... A autobusem raczej Miśka nie wezmę, zwłaszcza po zabiegu :( Pomijam już fakt, że on nie ma kagańca, a to jeden z wymogów przewożenia psa tych gabarytów. Moje dziewczynki biorę na ręce i z głowy, ale Misiek chyba udawać małego pieska nie da rady ;) Quote
majqa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ataK napisał(a):Co do kastracji, dowiem się dzisiaj o koszty i jak to rozwiązać organizacyjnie, bo ja teraz spieszona jestem... A autobusem raczej Miśka nie wezmę, zwłaszcza po zabiegu :( Pomijam już fakt, że on nie ma kagańca, a to jeden z wymogów przewożenia psa tych gabarytów. Moje dziewczynki biorę na ręce i z głowy, ale Misiek chyba udawać małego pieska nie da rady ;) Nie ma spraw nie do rozwiązania. Za najważniejszy problem uważam kasę. Na kastrację wyjazd autobusem może być w jedną stronę, w drugą, co oczywiste, to odpada. Ato, rozejrzyj się po znajomych, sąsiadach, czy ktoś może Ci służyć pomocą samochodową. Druga sprawa - Borówko, jak najszybciej sprawdź kasę. Jeśli są jej jakieś zasoby, kaganiec musi być z mety kupiony przez Atę. Przecież może się zdarzyć dowolna potrzeba wyjazdu do weta i co wtedy? Taką potrzebę zresztą sugerowałam, chodziło mi o sprawdzenie Misia na okoliczność byłych dolegliwości, czy wszystko już jest z nim w porządku. Quote
ewatonieja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 chyba lepiej jak kasa będzie wpłacana bezpośrednio do Ciebie ataK, wyrażasz zgodę? co wy na to dziewczyny? ja nie mam kagańca na zbyciu niestety :( Quote
majqa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 W moim odczuciu, powinno się zrobić pełne, zgodne ze stanem rzeczywistym rozliczenie. Pieniążki powinny jako całość trafić do Aty, jeśli się zgodzi. W 1 poście powinna pojawić się informacja, że od dnia X pieniądze należy wpłacać na konto Aty, która dostała dnia Y kwotę Z od Borówki. To znacznie by uprościło sprawę. Quote
ataK Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mnie obojętne, czy będzie coś przychodziło hurtem od Borówki czy po trochu od "sponsorów". Ja na razie dwukrotnie kupiłam karmę po 10,79 (rivanol znalazłam w swoich zasobach, a i szamponu własnego mi starczyło), tak więc z pieniędzy zostawionych mi przez Ajlii zostało 30 zł 42 grosze. Z karmy korzysta również Laska, więc nie wiem, jak dzielić koszty, dlatego też bazarki robię na oba psiaki hurtem i koszty po prostu będę dzielić wg potrzeb. Jeśli komuś potrzebny nr konta, krzyczeć :) Quote
majqa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ataK napisał(a):(...) Ja na razie dwukrotnie kupiłam karmę po 10,79 (...) z pieniędzy zostawionych mi przez Ajlii zostało 30 zł 42 grosze. (...) To powinno być wstawione w post rozliczeniowy. Quote
irenaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Melduje się ciotka marnotrawna;) AtaK, widzę, że radzisz sobie świetnie:loveu: Czy to będzie Twoje pierwsze odjajczenie?:evil_lol: Quote
jezzbel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Atak - to podaj mi w wiadomości prywatnej numer Twojego konta i dane do przelewu. Przeleję 40 zł. Quote
Borówka16 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zrobię dzisiaj rozliczenie i szczerze przyznam, że byłabym zadowolona, gdyby kasą dysponowała AtaK, ja niestety czasowo się nie wyrabiam + do tego wciąż nawalający net :( Quote
holly101 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam - debiutuję u Szorstka i zostaję :) Quote
ewatonieja Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witamy! popytam ludków z Krakowa czy mają znajomości w Nowy Sączu, albo czy mogliby pomóc w transporcie po kastracji lub zrobieniu lepsiejszych fotek Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dzwoniła do mnie Borówka. Na mail prześle mi rozliczenie, wstawię. Dogo ją wywala. Otwiera okno postu, wstawia rozliczenie i zaczyna się zabawa z kręcącą się klepsydrą. Quote
Borówka16 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jakoś weszłam na dogo, ale pewnie długo nie posiedzę, bo mnie wywali :( Majqa- ślę maila zaraz :) Quote
ataK Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Melduję, że doszły wpłaty od Marychy35 - 20zł i Jezzbel - 40zł :) Quote
Borówka16 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Borówka16 napisał(a):Majqa-mail doszedł? Bo baaaardzo długo szedł, bo jest strasznie duży... Quote
ciapuś Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 SPRAWA BARDZO PILNA Szukamy na jutro transportu z Łodzi do Warszawy dla umierającego szczeniaczka czy nie znacie może kogoś kto jeździ na tej trasie Quote
Marycha35 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 oj ja niestety nie znam, to bidulka malutka Quote
Recommended Posts