Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawują się dzielnie :) Egzamin w czasie Świąt zdały na szóstkę - pobyt dodatkowej dwójki dzieci. Może uda mi się przed południem powstawiać obiecane zdjęcia, bo córka (jedyna, która ma kabelek do komórki pasujący do laptopa) wyjątkowo się nigdzie nie wybiera... Interesuje się nimi sporo osób, zwłaszcza Misiek łapie wszystkich za serca, ale jak na razie nikt na poważnie :( Inna rzecz, że większość moich znajomych zapsiona... Dzieciaki mają zamiar w tym tygodniu, póki wolne od szkoły, pospacerować z nimi gdzieś dalej, mają nadzieję, że im więcej osób zobaczy, tym większa szansa :)

Posted

on to szczęściarz jest jednak, taki tymczasek wygrał, ściskam poświątecznie i cieszę się, że wieści dobre:) mam nadzieję, że finanse zaraz zostaną rozliczone i będziemy wiedzieć ile brakuje komu i na co;)

Posted

Ok, dziękuję :) Potwierdzę jak przyjdą na konto.

AtaK - wymiziaj proszę Miśka ode mnie. To jeden z tych psiaków, przy których transporcie człowiek zaczyna żałować że mam tak mało miejsca i tyle już psiaków w domu...

Posted

heheheh cieszę się, że mimo tych wszystkich zawirowań Misio przypadł Ci do gustu, sama żałuję, że nie stać mnie na kolejnego psa, no i że Dajmonek taki paskudnik, bo ten Misio ach ten Misio :)
siusior wyleczony? drapie się jeszcze? a drzwi?

Posted

Wymiziam, nawet bardzo chętnie :) Rzeczywiście, to wyjątkowo urokliwy psiak. Raczej już zdrowy, siusiak w porządku, drapie się całkiem w normie, jak każdy pies ;) Drzwi mam wrażenie też nieco mniej już atakuje, zaczynamy powoli walczyć z nawykiem sprawdzania, co leży na blatach ;)

Posted

Jestem, przed sek. wróciłam.
Ajlii-przepraszam, że odrzuciłam połączenie, ale byłam w gościach.
100zł poszło na konto.
Rozliczenia dziś nie zrobię, bo jak piszę lub edytuję dłuższy post momentalnie mam "klepsydre" i wisi net :(

Posted

[quote name='majqa']Czy tak obecnie wygląda stan zasobów Misia?

"[FONT=Verdana][SIZE=2]Łącznie w "skarpecie Miśka" jest : 637zł( na koncie) - 52zł (u AtaK) = 689zł"
[/FONT]

Puk, puk jezddd tu kto?
Przypomnę pytania:
- cytat - pierwsze ;-)
- co z kastracją - drugie

Posted

No to zobaczę, czy uda mi się wstawić jakieś fotki... Uprzedzam, że jakość baaaardzo mizerna, jako że mój laptop nie czyta aparatu fotograficznego i wrzucić mogę tylko zdjęcia z komórki :(