Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale piękne życzenia, to ja skromnie WESOŁYCH ŚWIĄT Dogoświruski:) Obyśmy nie mieli co robić dla braci mniejszych w przyszłym roku, cudnie by się działo im tak, że nam tylko zostałyby seriale wenezuelskie......;)

Posted

Dziewczyny, sorry za nieobecność, jutro wszystko rozliczę, poczytam wątek, ale nie mogłam być na dogo, bo miałam bardzo nieciekawą sytuację z jedną z moich tymczasek-musiałam ją odebrać z DS...:(

Posted

ciekawe czy Misiu z łapami na stół się wpychał :diabloti: i czy sępił świątecznie
nasz Dajmonek zopstał obdzielony różnościami i efekty widać na spacerach:mad:
ataK ucałuj te czterołapki swoje i tymczasowe ode mnie:razz:

Posted

Ja tak na chwilkę, bo jeszcze mam gości :) Misiek z Laską się dogaduje bardzo dobrze, z moimi dziewczynkami też. Mam teraz wśród gości pieska, niestety trzeba chłopaków izolować, ale tu punkt dla Miśka - to Baster zaczyna, a Misiek tylko nie daje sobie w kaszę dmuchać ;) Zrobiłam trochę zdjęć, jak już będę miała chwilę luzu, to może uda mi się wstawić... Zdjęcia głównie z dziećmi, więc może się przydadzą jako reklama Miśka :)

Posted

Na wszelki wypadek... ściągnij sobie instalkę CCleaner, zainstaluj program, sprawdź nim rejestr (błędy), napraw je, przeprowadź czyszczenie śmieci, zrestartuj komp. Jeśli nie wchodzisz w edycję postu przez opcje zaawansowane zrób to właśnie przez o.zaawansowane.

Posted

Ja się tylko przypominam - nie dostałam jeszcze pełnego zwrotu za transport psiaków.
Zgodziłam się podzielić zwrot na dwie raty: jedną od razu, drugą do świąt... a tu święta, święta i po świętach :(

Zawsze tak robiłam, że rozliczałam się po przejechanej trasie, kiedy wiedziałam jaki wyszedł koszt. I zawsze "zamawiający" transport rozliczali się szybko, wiedząc że zakładam własne pieniadze żeby pies mógł jechać. Pierwszy raz czekam, dzielę na raty, piszę pw, dzwonię i przypominam...
Za chwilę miną 2 tygodnie. Rachunki same mi się nie chcą popłacić.

Posted

hej, dzwoniłam do Borówki, ma poważne problemy z kompem, stąd brak aktualnych info finansowych, przekazała mi, że wpłaciła już 500zł, z tego co zrozumiałam ajlii w pw to potwierdziła, za moment ma wysłać brakujące 100zł, poprosimy o cierpliwość, rozumiem zniecierpliwienie, kwota niestety duża: 600zł.

Posted

Z tego co wiem, to za transport (Warszawa-Łódź-Warszawa-Nowy Sącz-Warszawa). Psy podzieliły się po 300 zł, a że sprawę obu psiaków pilotuje Borówka, to ona rozlicza oba.