majqa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Bożonarodzeniowej pomyślności, świąt pachnących choinką i wigilijnym siankiem... odpoczynku, odpoczynku, odpoczynku życzę Wam z całego serducha... Quote
Marycha35 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 ale piękne życzenia, to ja skromnie WESOŁYCH ŚWIĄT Dogoświruski:) Obyśmy nie mieli co robić dla braci mniejszych w przyszłym roku, cudnie by się działo im tak, że nam tylko zostałyby seriale wenezuelskie......;) Quote
ewatonieja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 całusy w szorstka mordkę Misiu, jak się sprawowałeś w wigilię? przemówiłeś ludzkim głosem? Quote
majqa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ja pchnę pytanie dalej, czyli: O czym Misio opowiadał? ;-) Quote
Marycha35 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 właśnie, właśnie i jak się odgadała ta suczka ze Zgierza, czy wszystko ok? Quote
Borówka16 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dziewczyny, sorry za nieobecność, jutro wszystko rozliczę, poczytam wątek, ale nie mogłam być na dogo, bo miałam bardzo nieciekawą sytuację z jedną z moich tymczasek-musiałam ją odebrać z DS...:( Quote
majqa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dobranoc Misiu, dobranoc Misioluby! :-) Quote
ewatonieja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ciekawe czy Misiu z łapami na stół się wpychał :diabloti: i czy sępił świątecznie nasz Dajmonek zopstał obdzielony różnościami i efekty widać na spacerach:mad: ataK ucałuj te czterołapki swoje i tymczasowe ode mnie:razz: Quote
ataK Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ja tak na chwilkę, bo jeszcze mam gości :) Misiek z Laską się dogaduje bardzo dobrze, z moimi dziewczynkami też. Mam teraz wśród gości pieska, niestety trzeba chłopaków izolować, ale tu punkt dla Miśka - to Baster zaczyna, a Misiek tylko nie daje sobie w kaszę dmuchać ;) Zrobiłam trochę zdjęć, jak już będę miała chwilę luzu, to może uda mi się wstawić... Zdjęcia głównie z dziećmi, więc może się przydadzą jako reklama Miśka :) Quote
Marycha35 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 super, czekamy na foty, dobrze, że Misio grzeczny chłopiec i że Laska ok, biesiadujcie świątecznie jeszcze ile wlezie, choć ja już odpadam, Fisia moja nie;) Quote
Marycha35 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Boróweczko spokojnie działaj, ale ciekawe jak tam kasiora dla Misia i Laski, pewnie trza będzie się pozrzucać na gałgany kochane, jak tylko rozliczysz daj proszę znać:) Quote
Borówka16 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kurcze, mam straszne problemy z netem, nie mam pojęcia co się dzieje ;/ Postów edytować nie mogę....;/;/;/ Quote
Borówka16 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 majqa napisał(a):Jakiej przeglądarki używasz? Firefoxa.... Quote
majqa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Na wszelki wypadek... ściągnij sobie instalkę CCleaner, zainstaluj program, sprawdź nim rejestr (błędy), napraw je, przeprowadź czyszczenie śmieci, zrestartuj komp. Jeśli nie wchodzisz w edycję postu przez opcje zaawansowane zrób to właśnie przez o.zaawansowane. Quote
ewatonieja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 i po Świętach... jak się miewa nasz szorściak? Quote
Marycha35 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 no właśnie, jakie wieści? psie i finansowe;) Quote
ajlii Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja się tylko przypominam - nie dostałam jeszcze pełnego zwrotu za transport psiaków. Zgodziłam się podzielić zwrot na dwie raty: jedną od razu, drugą do świąt... a tu święta, święta i po świętach :( Zawsze tak robiłam, że rozliczałam się po przejechanej trasie, kiedy wiedziałam jaki wyszedł koszt. I zawsze "zamawiający" transport rozliczali się szybko, wiedząc że zakładam własne pieniadze żeby pies mógł jechać. Pierwszy raz czekam, dzielę na raty, piszę pw, dzwonię i przypominam... Za chwilę miną 2 tygodnie. Rachunki same mi się nie chcą popłacić. Quote
majqa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='ajlii']Ja się tylko przypominam - nie dostałam jeszcze pełnego zwrotu za transport psiaków. (...) Podnoszę - ważne!!! Quote
agusiazet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Gdzie jest jakieś rozliczenie wpłat? Quote
Marycha35 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 hej, dzwoniłam do Borówki, ma poważne problemy z kompem, stąd brak aktualnych info finansowych, przekazała mi, że wpłaciła już 500zł, z tego co zrozumiałam ajlii w pw to potwierdziła, za moment ma wysłać brakujące 100zł, poprosimy o cierpliwość, rozumiem zniecierpliwienie, kwota niestety duża: 600zł. Quote
Marycha35 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 przepraszam, ale czy ja dobrze zrozumiałam, że 600zł to jest za transport tylko? czy dlatego że były dwa psy czy tyle kilometrów wyszło? przepraszam, ale się pogubiłam Quote
ataK Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Z tego co wiem, to za transport (Warszawa-Łódź-Warszawa-Nowy Sącz-Warszawa). Psy podzieliły się po 300 zł, a że sprawę obu psiaków pilotuje Borówka, to ona rozlicza oba. Quote
Recommended Posts