ataK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='majqa']Uff... Pieniążki od pani chyba jak najbardziej przydadzą się Miśkowi.[/QUOTE] Przede wszystkim to chyba będą potrzebne na odjajczenie, jak on taki Jasio-Wędrowniczek ;) Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja bym zaczęła od odrobaczenia i szczepień, a zwłaszcza szczepień, żeby czegoś nie załapał w lecznicy, a dopiero później dobierałabym się do jego jajek. Quote
ataK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 W ogóle czy coś wiadomo na temat jego szczepień? Miał jakichś właścicieli, to nie wiem, może go szczepili... Quote
nika28 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ataK']Miał jakichś właścicieli, to nie wiem, może go szczepili...[/QUOTE] Nie sądzę żeby był szczepiony:( Quote
Borówka16 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Nie , nie był szczepiony , to wieś , nikt się tam psami nie przejmować ,a ciocia p.Anety niezbyt miała gdzie i kiedy go zaszczepić. Misiek nadal jest na tej wsi. Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O ja myslalam, ze on juz w droge wyruszyl ??? Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tytuł jest już nieprzystający do sytuacji. Quote
Borówka16 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='majqa']Tytuł jest już nieprzystający do sytuacji.[/QUOTE] Tak ,tak , zmieniam. I nadal wypytuję o wspominany przed kogoś (Atę?) transport czwartkowy.Kto by miał go wieźć? Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To bida jeszcze nie wyjechala ............... Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ataK']Dostałam właśnie informację od Ajlii :( "Przykro mi, ale nie mogę zabrać psiaka z Łodzi... Opiekunka moich psów poinformowała mnie przed chwilą, że nie przyjdzie do nich ani w poniedziałek ani we wtorek. Musze zabrać moje trzy kundle w trasę + piesek dla którego jest organizowany transport. [B]Wiem że poszukiwany jest też transport dla Rambo, z Pszczyny lub Krakowa do Warszawy - miał jechać z nami, żeby podzielić koszty jak najbardziej. Jeśli się zgadacie, mogę pojechać specjalnie dla tych obu psiaków (Twojego i Rambo) np. w piątek.[/B]" Co teraz???!!![/QUOTE] Jest to cytat z wypowiedzi Ajlii więc z nią się należy kontaktować w sprawie nie czwartku a piątku. [quote name='ataK'][B]Może rzeczywiście połączyć transport z Rambo w piątek, tylko wtedy ktoś by musiał przetrzymać Miśka do tego czasu...[/B][/QUOTE] To jest potwierdzenie dla cytatu wcześniejszego. [quote name='ataK']No trzeba. Nie wiem, jaki jest stan konta psiaka i kto ma do niego wgląd. [B]Trzeba się umówić z Ajlii co do warunków.[/B][/QUOTE] Jak wyżej. [quote name='ataK'][B]Jeśli tylko da się dogadać z Ajlii, to pisała, że "np. w piątek". Tylko co do finansów to ja nic nie wiem, nie wiem czy nas na to stać czy nie... Ja w tej chwili zupełnie goła jestem[/B] :([/QUOTE] Jak wyżej. [quote name='majqa']Borówko, zadzwoń, dopytaj proszę.[/QUOTE] Tu są wszelkie odpowiedzi. Sugerowałam kontakt z Ajlii, dogranie sprawy i ustalenie kosztów. Quote
Borówka16 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jutro dzwonię w takim razie do Ajlii , przepraszam ,że jestem jak "urwana z choinki" ,ale czasowo u mnie słabo :( Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Musisz postarać się sprężyć. Dni lecą, coraz mniej czasu na zgranie sprawy. Drugi raz taka okazja może się nie trafić. Koniecznie sprawdź stan konta, uaktualnij 1 post, musimy wiedzieć, na czym psiak stoi/ z jaką pulą kasy. Quote
Julia84 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [COLOR=Red][B]Zapraszam na bazarek gdzie można nadać od 5 zł imię niewidomemu, głuchemu schorowanemu staruszkowi[/B][/COLOR]: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197765-DAJ-IMI%C4%98-G%C5%81UCHEMU-I-NIEWIDOMEMU-STARUSZKOWI-!!!!!-do-12-grudnia-2010r-do-20.00?p=15878872#post15878872[/url] Quote
jezzbel Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja bym tez chciała znać stan sprawy - jak to będzie w domu tymczasowym jeśli trafi. Czy nadal mamy na psa płacić? Pytam bo mam podopiecznego w schronisku w Ostrowii i będę musiała zrezygnować na rzecz Szorstka. Musze ich powiadomić na dniach. Niestety dwóch psów nie dam rady utrzymać finansowo dlatego Borówko napisz co i jak. Quote
Marycha35 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Boróweczko ciężko jest, ale dasz radę! Spoczko działaj, metodycznie i wszystko się uda zgrać.Trzeba tej bidzie pomóc, horrorek z tym jego nawianiem, oj oj oj. Quote
Marycha35 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Boróweczko ciężko jest, ale dasz radę! Spoczko działaj, metodycznie i wszystko się uda zgrać.Trzeba tej bidzie pomóc, horrorek z tym jego nawianiem, oj oj oj. Quote
ataK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Nie było mnie dziś, widzę, że Borówko chciałaś dzwonić do Ajlii - czy coś już wiadomo? Quote
Marycha35 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dzwonię do Boróweczki, może coś wie Quote
Marycha35 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ma wejść za chwil parę na wątek, gdyby były komplikacje jutro na bank napisze jak sprawy stoją Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Moze by ten Szorstek juz pojechal ............... Quote
Recommended Posts