Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Uff... Pieniążki od pani chyba jak najbardziej przydadzą się Miśkowi.[/QUOTE]

Przede wszystkim to chyba będą potrzebne na odjajczenie, jak on taki Jasio-Wędrowniczek ;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym zaczęła od odrobaczenia i szczepień, a zwłaszcza szczepień, żeby czegoś nie załapał w lecznicy, a dopiero później dobierałabym się do jego jajek.

Posted

[quote name='ataK']Dostałam właśnie informację od Ajlii :(
"Przykro mi, ale nie mogę zabrać psiaka z Łodzi...
Opiekunka moich psów poinformowała mnie przed chwilą, że nie przyjdzie do nich ani w poniedziałek ani we wtorek. Musze zabrać moje trzy kundle w trasę + piesek dla którego jest organizowany transport.

[B]Wiem że poszukiwany jest też transport dla Rambo, z Pszczyny lub Krakowa do Warszawy - miał jechać z nami, żeby podzielić koszty jak najbardziej.
Jeśli się zgadacie, mogę pojechać specjalnie dla tych obu psiaków (Twojego i Rambo) np. w piątek.[/B]"

Co teraz???!!![/QUOTE]

Jest to cytat z wypowiedzi Ajlii więc z nią się należy kontaktować w sprawie nie czwartku a piątku.

[quote name='ataK'][B]Może rzeczywiście połączyć transport z Rambo w piątek, tylko wtedy ktoś by musiał przetrzymać Miśka do tego czasu...[/B][/QUOTE]

To jest potwierdzenie dla cytatu wcześniejszego.

[quote name='ataK']No trzeba. Nie wiem, jaki jest stan konta psiaka i kto ma do niego wgląd. [B]Trzeba się umówić z Ajlii co do warunków.[/B][/QUOTE]

Jak wyżej.

[quote name='ataK'][B]Jeśli tylko da się dogadać z Ajlii, to pisała, że "np. w piątek". Tylko co do finansów to ja nic nie wiem, nie wiem czy nas na to stać czy nie... Ja w tej chwili zupełnie goła jestem[/B] :([/QUOTE]

Jak wyżej.

[quote name='majqa']Borówko, zadzwoń, dopytaj proszę.[/QUOTE]

Tu są wszelkie odpowiedzi. Sugerowałam kontakt z Ajlii, dogranie sprawy i ustalenie kosztów.

Posted

Musisz postarać się sprężyć. Dni lecą, coraz mniej czasu na zgranie sprawy. Drugi raz taka okazja może się nie trafić. Koniecznie sprawdź stan konta, uaktualnij 1 post, musimy wiedzieć, na czym psiak stoi/ z jaką pulą kasy.

Posted

[COLOR=Red][B]Zapraszam na bazarek gdzie można nadać od 5 zł imię niewidomemu, głuchemu schorowanemu staruszkowi[/B][/COLOR]: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197765-DAJ-IMI%C4%98-G%C5%81UCHEMU-I-NIEWIDOMEMU-STARUSZKOWI-!!!!!-do-12-grudnia-2010r-do-20.00?p=15878872#post15878872[/url]

Posted

Ja bym tez chciała znać stan sprawy - jak to będzie w domu tymczasowym jeśli trafi. Czy nadal mamy na psa płacić? Pytam bo mam podopiecznego w schronisku w Ostrowii i będę musiała zrezygnować na rzecz Szorstka.
Musze ich powiadomić na dniach. Niestety dwóch psów nie dam rady utrzymać finansowo dlatego Borówko napisz co i jak.