Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gioi to nie grozi bo wagę ma stałą i je tyle samo. Natomiast słyszałam, że Misiek to niejadek - nie zauważyłam bo najchętniej by przesiadywał w kuchni, nawet suchą karmę pałaszuje ze smakiem wiec myślę, że dołączy do Gioi z wagą:)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Elu dziękujemy za stałe, pyszne info;) Bardzo się cieszę, że psiaki maja u Ciebie totalny luzik, he he hee, chociaż troszku dyscypliny to tylko dla ich dobra. Zdecydowane FE za obsikanie kwiatka Miś zrozumie:) Fajocha, że są u Ciebie te dwa bidulce!!! Ściskam z Łodzi:)

Posted

Myślę Marysiu, że już spokojnie można zmienić tytuł. :-)

Kolejno, do domknięcia strony finansowej wątku, pozostanie nam:
- wstawka faktury za ostatni miesiąc hotelowania (tu czekam aż się wyjaśni, jak ma być wystawiona w związku z wcześniejszą, naszą decyzją, a potem czekam na jej otrzymanie)
- podział pozostałych pieniążków.

Edit:
Umowę mam jeszcze nie odebraną ale stanie się to na dniach, a wtedy wypełniam i odsyłam poleconym Kadetowej Eli.

Posted

majqa napisał(a):
...
Kolejno, do domknięcia strony finansowej wątku, pozostanie nam:
- wstawka faktury za ostatni miesiąc hotelowania (tu czekam aż się wyjaśni, jak ma być wystawiona w związku z wcześniejszą, naszą decyzją, a potem czekam na jej otrzymanie)
- podział pozostałych pieniążków...

Wysłałam zapytanie do Viris i czekam na odpowiedź. Jak tylko otrzyman, dam znać co i jak :)

Posted

Dziewczyny... :-)

Pozostałość po Kadecie to kwota 258,00zł.

Zastanówmy się wspólnie, czas jest jeszcze po temu, jak ją zadysponować.

Bardzo gorąco proszę o Wasze propozycje[SIZE=3] oraz o
wypowiedz[SIZE=3]i odnośnie propozycji[SIZE=3], [SIZE=3]jakie padną.

Pozwolę zacząć [SIZE=3]od tych, które mnie leżą na w[SIZE=3]ątrobie.

[SIZE=3]Otóż... bardzo chciałabym, by j[SIZE=3]akieś kwoty trafiły się:

1. suni Fancie, którą BUDRYSEK ostatnim rz[SIZE=3]utem na taśmę wyciągnęła spod igły[SIZE=3]:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229717-Gdynia-m%C5%82oda-spanielka-na-obserwacji-po-ugryzieniach!-Traci-dom-RYZYKO-U%C5%9APIENIA!!!!

https://www.facebook.com/events/485882861432115/

oraz:

2. psiakowi, podopiecznemu holly101, która to Holl[SIZE=3]y na 100% nie upomni się o taką pomoc. Psiak wrócił z adopcji, a Dziewczyna buja się z pozyskanie[SIZE=3]m środk[SIZE=3]ów na niego[SIZE=3]. Holly pomogła Kadetowi, czas[SIZE=3] odwdzięczyć się pomocą[SIZE=3] Jej i Rafikowi:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/214727-Rafi-m%C5%82odzieniec-kt%C3%B3ry-nie-by%C5%82-uj%C4%99ty-w-planach-podr%C3%B3%C5%BCy-z-wakacji-%28

Posted

Dziewczyny
jeśli chodzi o mnie to może częściowo podzielić kwotę na w/w pieski
Zdaje sobie sprawę każdy grosz sie liczy.....
Majqo jestem za...zresztą poczekam na wpisy dziewczyn i zadecydujemy....
Trzeba pomóc:cool2::klacz: pozdrawiam ciepło :grins::smile::ghost_2:

Posted (edited)

Izuś ja też popieram i nieśmiało przedstawię jeszcze kandydata z Łodzi, który ma problemy behawioralne, bez pomocy specjalisty nie trafi do domku żadnego, a temat już zmieniam(zmienił się?, bo mnie w subskrypcjach nie, ale na wątku tak, dziwne?????!!!):):):)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Pilnie-potrzebny-DT-dla-Pimpusia!Potrzebne-stałe-deklaracje-na-hotel/page8

Edited by Marycha35
Posted

Wciąż widzę stary tytuł. Hm...

A zatem robimy zbiorówkę kandydatów dalej. :-)

[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]1. suni Fancie, którą BUDRYSEK ostatnim rz[SIZE=3]utem na taśmę wyciągnęła spod igły[SIZE=3]:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229717-Gdynia-m%C5%82oda-spanielka-na-obserwacji-po-ugryzieniach!-Traci-dom-RYZYKO-U%C5%9APIENIA!!!!

2. psiakowi, podopiecznemu holly101, która to Holl[SIZE=3]y na 100% nie upomni się o taką pomoc. Psiak wrócił z adopcji, a Dziewczyna buja się z pozyskanie[SIZE=3]m środk[SIZE=3]ów na niego[SIZE=3]. Holly pomogła Kadetowi, czas[SIZE=3] odwdzięczyć się pomocą[SIZE=3] Jej i Rafikowi:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/214727-Rafi-m%C5%82odzieniec-kt%C3%B3ry-nie-by%C5%82-uj%C4%99ty-w-planach-podr%C3%B3%C5%BCy-z-wakacji-%28

3. Pimpuś, który ma problemy behawioralne, bez pomocy specjalisty nie trafi do domku żadnego:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Pilnie-potrzebny-DT-dla-Pimpusia!Potrzebne-stałe-deklaracje-na-hotel/page8

Posted

Witam drogie ciocie:)
Pisze by troche poopowiadać co tam u mnie:)
Otóz mam super domek - dają góry jedzenia, mam do dyspozycji dwie kanapy, łóżko, siostrę, która mnie przekonała, że szturanie wzajemne dupciami jest fajne i mamcie, która dba by mi niczego nie brakowało i kiedy tylko chce to mnie drapie, przytula - zreszta jak sam nie podejdę to też ciągle sama mnie przytula i drapie. Nawet pilnuje by mi uszka w nocy nie marzły i sprawdza czy się nie odkryłem spod kołdry! Normalnie jak pobyt w SPA z dozywotnim karnetem;) Ponieważ jest mi tu dobrze to też mamci odpuszczam już i nie obsikuje kwiatków, ale samą podłogę :D Mamcia i tak nigdy sie na mnie ani na Gioię nie gniewa więc mogę wszystko, ale, że dzięki Wam, drogie ciocie jestem super wychowanym psiakiem zachowuje się tak, że możecie być ze mnie dumne!! Dzisiaj poznałem siostrzeńca mojej mamci - 4-letniego Maćka. Maciuś chodził i cały czas mnie tulił i dawał mi różne smakołyki, rzucał piłeczki. Fajnie było. Koleżanka mojej mamy nie za bardzo podobno lubi pieski, ale mi pozwoliła wejść sobie na kolanka i głazkała mnie caly czas! Tata mamci też powiedział, że jestem cudowny. Mamcia cały czas czuwa czy mi niczego nie brakuje - nawet, jak Gioia mnie męczy bym się pobawił a ja śpie to obie chodzą na paluszkach bym się nie obudził:) W nocy mamcia mnie przytula i śpimy przytuleni, a Gioia z drugiej strony też - tylko czasami z Gioią umawiamy sie , że mamci może być za ciepło jednak pod tą kołdrą wiec się"poświęcamy" i z mamci kołderkę zabieramy i narzucamy na siebie. Na spacerkach idziemy z Gioią razem i nikt nam nie podskoczy:D Jak to mówi Cezar Millan stworzyliśmy swoją sforę - dla mnie jesteśmy rodziną, ale jak on chce to niech tak mówi;p Kochane ciocie mam nadzieje, że kiedyś, jak będziecie w pobliżu Grudziadza to nas odwiedzicie bo chciałbym Was jeszcze zobaczyć, mama mówi, że wtedy mogłaby osobiście Wam podziękować za mnie. Dzisiaj pisaliśmy listy do Mikołaja i to byłoby moje:*

Posted (edited)

Rozszerzam zbiorówkę kandydatów dalej jako, że moja zmęczona łepetyna by zapomniała i jeszcze jednej, ważnej istotce, którą dodaję jako 4.

[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]1. suni Fancie, którą BUDRYSEK ostatnim rz[SIZE=3]utem na taśmę wyciągnęła spod igły[SIZE=3]:

3. Pimpuś, który ma problemy behawioralne, bez pomocy specjalisty nie trafi do domku żadnego:

4. Czabi i Roksi - 2 psiaki z interwencji... zagłodzone... W ich sprawie postępowanie w toku. W pt. mają trafić do Aguchy. Zaraz też powstanie ich wspólny wątek:

.............................................................................................

Edited by majqa
wyprostowanie info - pkt 4.
Posted

Izunia, Adelcia na razie ma pieniążki. Mam nadzieję, że jeszcze na troszkę wystarczą, a przynajmniej na zabieg usuwania ząbków. Karmę jeszcze ma, bo wywalczyłyśmy w konkursie... a jakby zabrakło na żwirek - zrobię ekspresowy bazarek ogłoszeniowy. Nie, nie - tym razem na prawdę ekspresowy z okrojoną liczbą pakietów :lol:

W piątek przyjeżdżają do mnie 2 psiaki z interwencji... zagłodzone... Czabi i Roksi... Obawiam się, że u nich niestety bez weta się nie obejdzie :/
Wątek założę dopiero jak będą u mnie, ale wydarzenia już znacie... chyba?

Prosiłabym tylko, żeby na razie nic na nich nie pisać związanego z tą paskudną sprawą, bo toczy się postępowanie...

Posted

OK, rozumiem, że będą miały wspólny wątek? Nic nie stoi na przeszkodzie, by zamiast Adelci im jakiś pieniążek przypadł w udziale. Do pt. rzut beretem, a pewno wątek założysz na biegu. :-) A co do reszty, milczę jak grób. ;-)

Posted

majqa napisał(a):
OK, rozumiem, że będą miały wspólny wątek? Nic nie stoi na przeszkodzie, by zamiast Adelci im jakiś pieniążek przypadł w udziale. Do pt. rzut beretem, a pewno wątek założysz na biegu. :-) A co do reszty, milczę jak grób. ;-)

Wątek założę od razu jak tylko dostanę info, że psiury są w aucie :)
Chyba raczej wspólny, bo i tak będą razem u mnie... będzie prościej rozliczać.

aaaleeee to jeszcze trochę czasu, tak więc o pieniążkach póki co nie gadam i nie dzielę skóry na niedźwiedziu ;)

Posted (edited)

Dziewczynki zmieniłam tytuł i ciągle jest jak jest!!!!! Dogo świruje znowu? Na taki zmieniłam i niby jest, a ja też nie widzę zmiany, mimo, że klikam zapisz w zaawansowanej edycji!!!
Misiu ma KOCHAJĄCY DOMEK:) ELU, DZIĘKUJEMY!

Jeśli tylko zgłosi się ktoś do bazarku na rzecz Pimpusia to w mig go wycofam tu, bo potrzeby są i u Aguchu:)

Edited by Marycha35
Posted

kadet napisał(a):
Witam drogie ciocie:)
Pisze by troche poopowiadać co tam u mnie:)
Otóz mam super domek - dają góry jedzenia, mam do dyspozycji dwie kanapy, łóżko, siostrę, która mnie przekonała, że szturanie wzajemne dupciami jest fajne i mamcie, która dba by mi niczego nie brakowało i kiedy tylko chce to mnie drapie, przytula - zreszta jak sam nie podejdę to też ciągle sama mnie przytula i drapie. Nawet pilnuje by mi uszka w nocy nie marzły i sprawdza czy się nie odkryłem spod kołdry! Normalnie jak pobyt w SPA z dozywotnim karnetem;) Ponieważ jest mi tu dobrze to też mamci odpuszczam już i nie obsikuje kwiatków, ale samą podłogę :D Mamcia i tak nigdy sie na mnie ani na Gioię nie gniewa więc mogę wszystko, ale, że dzięki Wam, drogie ciocie jestem super wychowanym psiakiem zachowuje się tak, że możecie być ze mnie dumne!! Dzisiaj poznałem siostrzeńca mojej mamci - 4-letniego Maćka. Maciuś chodził i cały czas mnie tulił i dawał mi różne smakołyki, rzucał piłeczki. Fajnie było. Koleżanka mojej mamy nie za bardzo podobno lubi pieski, ale mi pozwoliła wejść sobie na kolanka i głazkała mnie caly czas! Tata mamci też powiedział, że jestem cudowny. Mamcia cały czas czuwa czy mi niczego nie brakuje - nawet, jak Gioia mnie męczy bym się pobawił a ja śpie to obie chodzą na paluszkach bym się nie obudził:) W nocy mamcia mnie przytula i śpimy przytuleni, a Gioia z drugiej strony też - tylko czasami z Gioią umawiamy sie , że mamci może być za ciepło jednak pod tą kołdrą wiec się"poświęcamy" i z mamci kołderkę zabieramy i narzucamy na siebie. Na spacerkach idziemy z Gioią razem i nikt nam nie podskoczy:D Jak to mówi Cezar Millan stworzyliśmy swoją sforę - dla mnie jesteśmy rodziną, ale jak on chce to niech tak mówi;p Kochane ciocie mam nadzieje, że kiedyś, jak będziecie w pobliżu Grudziadza to nas odwiedzicie bo chciałbym Was jeszcze zobaczyć, mama mówi, że wtedy mogłaby osobiście Wam podziękować za mnie. Dzisiaj pisaliśmy listy do Mikołaja i to byłoby moje:*

Dziękujemy za pycha info i zaproszenie, coś wymyślimy na bank, żeby się uściskać i wymerdać:):):) Izuś prawda;)?

Posted

Ciocie kochane jesteście gotowe na moje zdjecia z mojej własnej sesji??:)
p.s. trzymajcie kciuki bym nie uciekł - mamcia pierwszy raz będzie przy mnie odkurzać i ciutek się boje, ale wiem, że jak będzie mi zle mamcia zamiecie miotłą i mi podaruje ten odkurzacz:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
(...) coś wymyślimy na bank, żeby się uściskać i wymerdać:):):) Izuś prawda;)?

A no masz, pewno! :-)

kadet napisał(a):
Ciocie kochane jesteście gotowe na moje zdjecia z mojej własnej sesji??:) (...)

Jesteśmy!!! :-)

Posted

Dziewczynki wycofuję Pimpusia, damy radę z bazarków tam:)
Izulek to jesteśmy umówione na wizytę u Eli i stadka;)
I czekamy na foty naszego Przyjaciela, pycha, mniaaaaam! I sunię i Elę też chcemy wylookać;)
Edit:
dalej walczę ze zmianą tytułu, błagam nooo!!!!

Posted

Z fotkami nadal walcze, ale się nie poddam i je zamieszcze...;)
Jeśli chodzi o odkurzacz to poszło naprawdę dobrze. Najpierw go Miskowi pokazałam wogóle - obwąchał sobie, zobaczył go i to, że Gioia odkurzacz wogóle ignoruje(na początku też miała z nim problem;). Potem pokazałam mu też odkurzacz ręczny, który jest mniejszy i po włączeniu robi mniejszy hałas. Misiek sobie obwąchał, obserwował go, zanim został włączony przytulony do mnie. Po dobrej chwili odeszlismy od niego by Misiek zaakceptował fakt, że odkurzacz wogóle leży na srodku. Potem znowu podeszliśmy i na chwilę włączyłam najpierw mały, przerwa, potem duży, przerwa. Nastąpiła niepewność Miśka, ale, że do niego mówiłam, uspokojałam, Gioia podeszła i zaczęła go lizać po mordce i ciałku(jej sposób chyba na sprawdzenie czy z Miśkiem wszystko ok:) to Misiek się uspokoił i Gioia zaprowadziła go na kanapę w drugim pokoju gdzie przesiedziała z nim aż do końca odkurzania. Ja go potem poprzytulałam i podrapałam pod szyjką i teraz Misiek siedzi na łóżku, okno jest od góry otwarte a Misiek leży sobie i nasłuchuje co się dzieje na ulicy:)