Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A u mnie 10 stopni i pochmurno w nocy było szaleństwo pogodowe. Wichura potężna , myślałam że mi okno wyrwie :) Quote
majqa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Fakt, wichura dała popalić. Ja blokowałam furteczkę na działce, bo jak zaczął metal o metal dzwonić... oj... było groźnie. A teraz, dla odmiany, wietrzyk nieduży i piękne słoneczko zawitało. :-) Quote
Agucha Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Iljova']A u mnie 10 stopni i pochmurno w nocy było szaleństwo pogodowe. Wichura potężna , myślałam że mi okno wyrwie :)[/QUOTE] Ode mnie do Ciebie poszło :eviltong: Przeszło przez druty telegraficzne :lol: [quote name='majqa']Fakt, wichura dała popalić. Ja blokowałam furteczkę na działce, bo jak zaczął metal o metal dzwonić... oj... było groźnie. A teraz, dla odmiany, wietrzyk nieduży i piękne słoneczko zawitało. :-)[/QUOTE] Oddawaj moje słoneczko :mad: :eviltong: Quote
Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Aga to już nie ma u Ciebie słoneczka ? A mnie nie przeszkadza to że jest pochmurno i teraz 13 stopni :-) Quote
Agucha Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Iljova']Aga to już nie ma u Ciebie słoneczka ? A mnie nie przeszkadza to że jest pochmurno i teraz 13 stopni :-)[/QUOTE] Nie ma, bo Iza podkradła :lol: Quote
majqa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Agucha']Nie ma, bo Iza podkradła :lol:[/QUOTE] Ejże!!! To czcze pomówienia. ;-) Quote
majqa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 No i się chyba u wszystkich dziś zbawcze słoneczko schowało? :-) Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 U mnie po nocnych szaleństwach pogodowych dzisiaj święci słońce i wieje przyjemny wiaterek :-) Hei Kadeciku Micholku a jak u Ciebie z pogoda ? Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 dzisiaj u nas brzydko, zimno i mokro... ale myślę, że Misiowi to wcale nie przeszkadza ;) dla ukochanej osoby ..stanie nawet na głowie :p Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ale super zdjęcie uśmiałam się :-) Obłędna pozycja :-) Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Ha, to jest dowcipasek z naszego Przyjaciela:) Dziewczynki przepraszam za ciszę, ale niestety straciłam laptop na amen. Jestem u rodziców na momento to piszę. Do gazetki Mój pies looknę, na stronie netowej ichniej byłam, nie znalazłam naszego Kadecika. Gadałam też z koleżanką z roku, która działa w radio Żak i ma nakręcić szefową, żeby zrobić audycję o psach i wtedy ogłosimy naszego Przyjaciela:razz: Izulku, jak coś jedziesz ze mną, będziemy gadać o zwierzach, o Dogo i agitować o pomoc, brać studencka bidna, ale serducho ma dobre:loveu: Dla Kadetka buzi w głowę ślę, tę do góry nogami:crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 zwróćcie uwagę jakie ma przecudne rzęsy :loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Piękne dziękóweczki za pyszne fotki:):):) Dziewczynki, błagam, te rzęsy!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON JEST DO SCHRUPANIA!!!! Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Ale uczta niedzielna, supero, dzięki:):):) Się Dziewczynki ucieszą:) Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Fantastyczne zdjęcia nakłaniają do uśmiechu:loveu: Micholku jesteś obłędny te miny, pozy ...... jakbym miała wybrać jedno zdjęcie miałabym ogromny...bardzo, bardzo ogromny problem :-o Quote
Recommended Posts