ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Majqa, wszystkim chyba nam zależy, żeby psiaka zabrać w porę... Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ataK napisał(a):Majqa, wszystkim chyba nam zależy, żeby psiaka zabrać w porę... "Ma się rozumieć!", powiedział Prosiaczek... ;-) Quote
Marycha35 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 super wieści! Boró tylko Ty się nie wygłupiaj i zdrowiej Mała, czapa, szalik, rękawiczki, śpiwór, inaczej sie na dworze nie prezentuj;) Jezzbel fajny pomysł z tym klikaniem, już tam szaleję, niech bidy podjedzą sobie!!! Czekamy na wieści o naszym Miśku-Szorstku! Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ataK napisał(a):Dam znać natychmiast, jak będę wiedziała coś na 100% i od razu spróbuję pytać w Krakowie :) Ok , czekam na wieści :) Marycha35 napisał(a):super wieści! Boró tylko Ty się nie wygłupiaj i zdrowiej Mała, czapa, szalik, rękawiczki, śpiwór, inaczej sie na dworze nie prezentuj;) Jezzbel fajny pomysł z tym klikaniem, już tam szaleję, niech bidy podjedzą sobie!!! Czekamy na wieści o naszym Miśku-Szorstku! Ależ ja wcale nie mam ochoty ruszać tyłka z domu :lol::eviltong: Quote
ataK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dostałam odpowiedź od Ajlii, byłaby możliwość dowiezienia małego do samego Sącza! - "jest taka możliwość. Będziemy w Łodzi w poniedziałek przed południem, spędzimy ok. 1 godzinę na Widzewie (czy ktoś może dowieźć tam psiaka? albo gdzie obecnie jest - będziemy przejeżdzać przez Łódź). Potem ruszamy do Krakowa - będziemy pod wieczór. Tam odstawiamy naszego pasażera. Czy Wasz psiak ma już zapewniony jakiś DT w Krakowie? Albo czy ktoś go odbierze? Nie ma możliwości przechowania go niestety. Natomiast jeśli chcesz mogę go zawieźć do samego Nowego Sącza, tyle że na tym odcinku za całkowity koszt paliwa (nasz psiak wysiada w Krakowie)." Co o tym myślicie? Chyba lepiej być nie może :) Quote
majqa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nie można przegapić tej okazji. Borówko, dogrywaj sprawę, plizzz... Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ataK napisał(a):Dostałam odpowiedź od Ajlii, byłaby możliwość dowiezienia małego do samego Sącza! - "jest taka możliwość. Będziemy w Łodzi w poniedziałek przed południem, spędzimy ok. 1 godzinę na Widzewie (czy ktoś może dowieźć tam psiaka? albo gdzie obecnie jest - będziemy przejeżdzać przez Łódź). Potem ruszamy do Krakowa - będziemy pod wieczór. Tam odstawiamy naszego pasażera. Czy Wasz psiak ma już zapewniony jakiś DT w Krakowie? Albo czy ktoś go odbierze? Nie ma możliwości przechowania go niestety. Natomiast jeśli chcesz mogę go zawieźć do samego Nowego Sącza, tyle że na tym odcinku za całkowity koszt paliwa (nasz psiak wysiada w Krakowie)." Co o tym myślicie? Chyba lepiej być nie może :) Super ,wszystko zmierza ku dobremu :) Muszę zadzwonić do p.Anety ,ale ona niestety odbierać i pogadać to dopiero ok.14 może :roll: Quote
majqa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ubłagaj panią o ten dowóz, drugi raz taka okazja może się nie powtórzyć. Quote
ataK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 To teraz jeszcze trzeba zapewnić psiakowi nocleg w Krakowie z poniedziałku na wtorek :) No i ja muszę jakoś zorganizować tu na miejscu moje dzieci, bo chyba nie pójdą wobec tego do szkoły - ja jestem we wtorek od rana w Nowym Targu... Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 majqa napisał(a):Ubłagaj panią o ten dowóz, drugi raz taka okazja może się nie powtórzyć. To niestety zależy nie od niej ,ale od jej pracy :( ataK napisał(a):To teraz jeszcze trzeba zapewnić psiakowi nocleg w Krakowie z poniedziałku na wtorek :) No i ja muszę jakoś zorganizować tu na miejscu moje dzieci, bo chyba nie pójdą wobec tego do szkoły - ja jestem we wtorek od rana w Nowym Targu... Zaraz zmienię w tytule prośbę o nocleg. Quote
majqa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 OK ale może pani miałaby kogoś innego, by poprosić go o pomoc. Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 majqa napisał(a):OK ale może pani miałaby kogoś innego, by poprosić go o pomoc. Dowiemy się o 14 ;) Quote
ewatonieja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a w jakiej miejscowosci opiekunka Misia przebywa? Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ewatonieja napisał(a):a w jakiej miejscowosci opiekunka Misia przebywa? I tu mnie zagięłaś , wiedziałam , wyleciało mi z głowy :roll: Niestety p.Aneta jeszcze zapewne w pracy bo nie odbiera :( Quote
ataK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jeszcze parę pytań od Ajlii - "Jeszcze pozostaje kwestia rozliczenia kosztów - to tranport łączony ze szczeniakiem do Krakowa. Szczeniak nie ma pełnej kwoty na paliwo, ale wole go zawieźć już teraz do ciepłego domku niż czekać niewiadomo jaki czas w hoteliku. No i dalej trasa z Krakowa do Nowego Sącza. W gdzie wogóle jest Twój psiak? Jesli w Łodzi w schronisku to nie ma problemu, przejeżdzamy koło niego. Potem jesteśmy na Widzewie przez jakąś godzinę." Nie mam pojęcia jak z rozliczeniem ani gdzie jest piesek... Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Rozmawiałam już z p.Anetą :) Ona osobiście niestety w poniedziałek nie da rady go dowieźć ,ale chyba jej rodzice go przywiozą ;) Ma do mnie jutro zadzwonić jeszcze :) Quote
ewatonieja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 pytałam o miejscowość bo gdyby były problemy z dowiezieniem psa do Łodzi w poniedziałek to ja moge go przetrzymać przez weekend (ludzie mają wiecej czasu w weekend, np. na przywiezienie psa do Łodzi) Quote
ataK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dzwoniła do mnie Wtatara, może przenocować chłopaka :) Mam podać jej nr telefonu Ajlii, to się w Krakowie dogadają :) Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ataK napisał(a):Dzwoniła do mnie Wtatara, może przenocować chłopaka :) Mam podać jej nr telefonu Ajlii, to się w Krakowie dogadają :) Zarąbiście ! :) Quote
ataK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tylko jeszcze trzeba ustalić z Ajlii koszty, no i jeśli się okaże, że nie ma komu dowieźć psiaka do Łodzi w poniedziałek, to skorzystać z propozycji Ewatonieja ;) Quote
majqa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ataK napisał(a):Tylko jeszcze trzeba ustalić z Ajlii koszty (...) Tu już muszą się Dziewczyny zdzwonić i ustalić kwotę. Quote
marysia55 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Matko, jak człowieka cieszy gdy się sprawy zaczynają dobrze toczyć:lol: i widać 'światełko nadziei'. Quote
Recommended Posts