Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

super wieści! Boró tylko Ty się nie wygłupiaj i zdrowiej Mała, czapa, szalik, rękawiczki, śpiwór, inaczej sie na dworze nie prezentuj;) Jezzbel fajny pomysł z tym klikaniem, już tam szaleję, niech bidy podjedzą sobie!!! Czekamy na wieści o naszym Miśku-Szorstku!

Posted

ataK napisał(a):
Dam znać natychmiast, jak będę wiedziała coś na 100% i od razu spróbuję pytać w Krakowie :)

Ok , czekam na wieści :)
Marycha35 napisał(a):
super wieści! Boró tylko Ty się nie wygłupiaj i zdrowiej Mała, czapa, szalik, rękawiczki, śpiwór, inaczej sie na dworze nie prezentuj;) Jezzbel fajny pomysł z tym klikaniem, już tam szaleję, niech bidy podjedzą sobie!!! Czekamy na wieści o naszym Miśku-Szorstku!

Ależ ja wcale nie mam ochoty ruszać tyłka z domu :lol::eviltong:

Posted

Dostałam odpowiedź od Ajlii, byłaby możliwość dowiezienia małego do samego Sącza! - "jest taka możliwość. Będziemy w Łodzi w poniedziałek przed południem, spędzimy ok. 1 godzinę na Widzewie (czy ktoś może dowieźć tam psiaka? albo gdzie obecnie jest - będziemy przejeżdzać przez Łódź). Potem ruszamy do Krakowa - będziemy pod wieczór. Tam odstawiamy naszego pasażera. Czy Wasz psiak ma już zapewniony jakiś DT w Krakowie? Albo czy ktoś go odbierze? Nie ma możliwości przechowania go niestety.
Natomiast jeśli chcesz mogę go zawieźć do samego Nowego Sącza, tyle że na tym odcinku za całkowity koszt paliwa (nasz psiak wysiada w Krakowie)."
Co o tym myślicie? Chyba lepiej być nie może :)

Posted

ataK napisał(a):
Dostałam odpowiedź od Ajlii, byłaby możliwość dowiezienia małego do samego Sącza! - "jest taka możliwość. Będziemy w Łodzi w poniedziałek przed południem, spędzimy ok. 1 godzinę na Widzewie (czy ktoś może dowieźć tam psiaka? albo gdzie obecnie jest - będziemy przejeżdzać przez Łódź). Potem ruszamy do Krakowa - będziemy pod wieczór. Tam odstawiamy naszego pasażera. Czy Wasz psiak ma już zapewniony jakiś DT w Krakowie? Albo czy ktoś go odbierze? Nie ma możliwości przechowania go niestety.
Natomiast jeśli chcesz mogę go zawieźć do samego Nowego Sącza, tyle że na tym odcinku za całkowity koszt paliwa (nasz psiak wysiada w Krakowie)."
Co o tym myślicie? Chyba lepiej być nie może :)

Super ,wszystko zmierza ku dobremu :)
Muszę zadzwonić do p.Anety ,ale ona niestety odbierać i pogadać to dopiero ok.14 może :roll:

Posted

To teraz jeszcze trzeba zapewnić psiakowi nocleg w Krakowie z poniedziałku na wtorek :) No i ja muszę jakoś zorganizować tu na miejscu moje dzieci, bo chyba nie pójdą wobec tego do szkoły - ja jestem we wtorek od rana w Nowym Targu...

Posted

majqa napisał(a):
Ubłagaj panią o ten dowóz, drugi raz taka okazja może się nie powtórzyć.

To niestety zależy nie od niej ,ale od jej pracy :(
ataK napisał(a):
To teraz jeszcze trzeba zapewnić psiakowi nocleg w Krakowie z poniedziałku na wtorek :) No i ja muszę jakoś zorganizować tu na miejscu moje dzieci, bo chyba nie pójdą wobec tego do szkoły - ja jestem we wtorek od rana w Nowym Targu...

Zaraz zmienię w tytule prośbę o nocleg.

Posted

ewatonieja napisał(a):
a w jakiej miejscowosci opiekunka Misia przebywa?

I tu mnie zagięłaś , wiedziałam , wyleciało mi z głowy :roll:
Niestety p.Aneta jeszcze zapewne w pracy bo nie odbiera :(

Posted

Jeszcze parę pytań od Ajlii - "Jeszcze pozostaje kwestia rozliczenia kosztów - to tranport łączony ze szczeniakiem do Krakowa. Szczeniak nie ma pełnej kwoty na paliwo, ale wole go zawieźć już teraz do ciepłego domku niż czekać niewiadomo jaki czas w hoteliku. No i dalej trasa z Krakowa do Nowego Sącza. W gdzie wogóle jest Twój psiak? Jesli w Łodzi w schronisku to nie ma problemu, przejeżdzamy koło niego. Potem jesteśmy na Widzewie przez jakąś godzinę."
Nie mam pojęcia jak z rozliczeniem ani gdzie jest piesek...

Posted

pytałam o miejscowość bo gdyby były problemy z dowiezieniem psa do Łodzi w poniedziałek to ja moge go przetrzymać przez weekend (ludzie mają wiecej czasu w weekend, np. na przywiezienie psa do Łodzi)

Posted

Tylko jeszcze trzeba ustalić z Ajlii koszty, no i jeśli się okaże, że nie ma komu dowieźć psiaka do Łodzi w poniedziałek, to skorzystać z propozycji Ewatonieja ;)