Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza to dokładnie jak ja :-)
Czytałam sobie co Marysia napisała i jak dobrnęłam do końca po ryknęłam śmiechem :-)
Kalafiorku skąd pojawiają się w Twojej głowie takie teksty :-)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki błagam, ja tak zawsze funkcjonowałam, jako wesołek klasowy;) Niestety ma to też i złe strony;) A co do programu na Animal to we wczorajszym odcinku usypiali psiaki bardzo agresywne, pitki wyrwane z walk psów:( Już mi się to mniej podobało...
A tu błagam pomóżcie rozkręcić wątek i poczytajcie o cudownej historii psiej rodzinki:) Samiec na medal, tata i mąż wzorowy:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Psia-rodzina-uratowana-z-przydro%C5%BCnego-rowu-bez-domu-pomocy!-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-G%C5%82owno-%C5%81owicz

Posted (edited)

Dziewczynki, mnie olśniło, przecież w naszej ojczyźnie cudownej mamy taką Policje dla Zwierząt, to my przeca:):):):) Walczymy o te smoki kochane, od czasu do czasu w papę oprawcy strzelimy, na Policję zgłosimy, adopcje załatwiamy i do tego bezpłatnie!!!! He, he, he lepsze jesteśmy od USA;) Z Koleżanek więc jestem dumna i zgłaszam do Pulitzera, a czemu nie!!!!

Edited by Marycha35
Posted

Kadeciątko kochane witaj u poranek sobotni :)
Witam też wszystkich którzy tu zajrzą :)
Marysiu pogoda pewnie taka jak wszędzie tzn. dla mnie idealna :-)słońce, rano ok 5 stopni w dzień ciepłej (jak jadę do pracy to ubieram na wierzch bluzę w długim rękawem, a jak wracam z pracy to mam tylko bluzkę bez rękawa )
Wszyscy narzekają że zimno a ja mówię że jest super :-)
Kadeciku a co Ty sądzisz o obecnej pogodzie ???

Posted

Nie, narzekać nie można... Takie względne ciepełko ma się jeszcze ponoć długo utrzymać. :-)
Mnie się marzy szuranie ogromnymi, kolorowymi liśćmi, mieniącymi się w promykach, rześkość jesiennej aury i dłuuugi spaceeer. :-)

Posted

[quote name='majqa']Nie, narzekać nie można... Takie względne ciepełko ma się jeszcze ponoć długo utrzymać. :-)
Mnie się marzy szuranie ogromnymi, kolorowymi liśćmi, mieniącymi się w promykach, rześkość jesiennej aury i dłuuugi spaceeer. :-)[/QUOTE]

Ooo tak!
Też marzę o cudnej, ciepłej jesieni.

BRY! ;)