Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein:

P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus:

Posted

Możesz mi wyjaśnić dlaczego usunęli ogłoszenie na Warszawę był zmieniony tytuł i trochę tekst co jeszcze mogło być nie tak .
Dziewczyna chce robić jeszcze raz ale co zrobić żeby i tego nie usunęli(było też na inne miasta)

Posted

[quote name='mira145']Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein:

P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus:[/QUOTE]

mam nadziejé ze w zamian odebral sobie od Boryska jedzenie ;pp

Posted

[quote name='mira145']Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein:

P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus:[/QUOTE]

Micholku dziękuję ci z całego mojego serduszka..zresztą .....moje serduszko do ciebie juz należy?????:oops::oops::oops::loveu::loveu::angryy:

Posted

[quote name='Iljova']Możesz mi wyjaśnić dlaczego usunęli ogłoszenie na Warszawę był zmieniony tytuł i trochę tekst co jeszcze mogło być nie tak .
Dziewczyna chce robić jeszcze raz ale co zrobić żeby i tego nie usunęli(było też na inne miasta)[/QUOTE]

Pojęcia nie mam. Może wprowadzili zasadę jak i na innych stronach, że jedno i tylko jedno ogłoszenie tyczące tej samej sprawy więc jeśli zorientowali się, że chodzi o tego samego psa, porównali opisy, dane kontaktowe, zdjęcia....

Posted

[quote name='majqa']Eluś, jak domknie się wpłatowo ten drugi bazarek znów zrobię tu taki porządkujący post.[/QUOTE]

Majuniu, przepraszam, że dopiero dzisiaj zrobiłam wpis na wątku bazarkowym i dopisałam do rozliczeń Misia, ale normalnie nie wyrabiam z ta małą smarkulą, a dokładniej z jej cieczką. Wszystkie psy wariują :( Jak chcę coś zrobić, co wymaga skupienia uwagi, to muszę je najpierw pozamykać.

Posted

Eluś, daj spokój, wyobrażam sobie, jaki masz młyn. :-( Chciałoby się zażartować: Eh, miłość... ;-)

Dziękuję za uzupełniankę. :-)
Jak wspomniałam, domknie się drugi zrobię z niego podobny wykaz.

Posted

[quote name='emilia2280']mam nadziejé ze w zamian odebral sobie od Boryska jedzenie ;pp[/QUOTE]

Haha!Tak, pobiegł do miski Boryska i zobaczył dno:)Ale spoko.Michol dostał drugą porcję:)

Posted

[quote name='elik']

Izuniu wpłynęła jeszcze jedna kwota

14-09-20121
AGUCHA
23,50 PLN
O! Super, że już jest.
Przykro mi, że nie mogłam dorzucić Kadecikowi nawiązki na parówki... ale ciężko u mnie ostatnio :oops:

Posted

[FONT=tahoma]Eluś, wrzuć więc mi, proszę, tutaj potwierdzenie wpłat, podobnie jak to zrobiłaś na tym wcześniejszym bazarku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/231507-Koniec!-Rozliczam-Na-Kadeta-książki-dziewiarskie-szycie-podróżnicze-i-in

A kwotowo przedstawia się to następująco:

Na bazarku została zebrana łączna kwota (po zsumowaniu tych poniżej) w wysokości [SIZE=4]159,50zł
.

izzamal25zł

Rudzia – Bianca 15zł

sleepingbyday
12zł

ick7zł

Nicola Daniłowska47zł

Smyku20zł

Iljova10zł

Agucha23,50zł
[/FONT]

Posted

Z ruszeniem z jakimkolwiek nowym bazarkiem poczekam do kolejnego rozliczenia hotelikowania. Chcę mieć ten książkowy domknięty, zatem potrzebna mi jest następna faktura do domknięcia rozliczenia. Wstawiłam do niego koszt chipa ale to nie pokrywa nam w całości zebranej kwoty.

Posted

[quote name='majqa']Aguś, luz, no co Ty... jak to ciężko bywa to my wiemy. :-)
Książka już do Ciebie poleciała. :-)[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:
Pytanie czy ta osoba dla której ma być... zasłuży na nią... :roll:

Posted

Witam z Bełchatowa, zimno cosik! A Micholec kochany, oddaje żarełko innym, ideał:):):)
Izulku dziękuje za namiary;):):) I gdyby potrzebne były fanty bazarkowe to już ponownie trochę uzbierałam :cool3:

Posted

[quote name='Marycha35'](...) I gdyby potrzebne były fanty bazarkowe to już ponownie trochę uzbierałam :cool3:[/QUOTE]

OK ale coś za coś... :evil_lol: Musisz, po prostu musisz mi je podrzucić jakoś i chwilę ze mną pobyć (byle pogoda była), bo... potrzebuję Cię w roli... rozpraszacza Lucka w trakcie ćwiczeń. Generalnie nic trudnego, cmokać, pitolić do niego, skakać pajaca przed nim itd... :eviltong: