mira145 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Micholek Kadecik podpisuje liste obecności:czytaj:i życzy dobrej nocki:sleeping:I sorki do fryzjera kadecik jedzie 5go września. Quote
majqa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Miruś, na spokojnie czekamy. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Quote
emilia2280 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ewelinka_m napisał(a):Jutro wstawię jeszcze kilka..a może emilia2280 jak wróci też coś wyczaruje :razz: mira145 napisał(a):Prawie wszystkie dogomaniaczki z Kielc i okolic a jedna dogomaniaczka Emi 2280 zachwycały się dziś Misiem u mnie i mocno przytulały:evil_lol: bylam, widzialam, calowalam i... jadlam tort z jednego widelca z paniczem. a jak! Michoslaw nie tylko ma takie spojrzenie jak na najpiékniejszych fotkach, ale takze ma paniczowskie maniery. Mój pyszny tort z widelczyka podany do jego ust zjadl delikatnie i jakby tylko sztuccami jadal :) Lolka-Grubania przyszla po Misiu tez do mojego torta i zjadla tez z widelca mego a ja po nich, tylko, ze Lola kopala dolek i miala piasek w dziobie, który mi piéknie zaskrzeczal miédzy zébami ;pppp Quote
Agucha Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nicola pisze na FB : I cie nie opuszczę ..tak cie pokochałam, Kadeciku mój słodki chciałbyś być moim wirtualnym podopiecznym? Bo ja bardzo bardzo chcę się tobą opiekować- proponuję kwotę... kwotę 60PLN co miesiąc regularnie....zresztą dziś do p. Majki zadzwonię i wypytam się co i jak...całuję twój nosek i wiesz co jak będziesz miał chwile to mogłabym sie z toba spotykać?????mocno ściskam Bardzo dziękujemy Ci Kochana!!! Quote
majqa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Przeogromnie dziękujemy za deklarację i... czekam(y) na wątku (zgodnie z naszą umową :-)): Quote
majqa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Eluś, przyszła faktura za chipowania Misia. W różnej rozdzielczości wysłałam Ci jej zdjęcia (konto pana doktora jest super widoczne). Bardzo Cię proszę, ureguluj ten dług. W tytule wpłaty wpisz może: nr faktury.... oraz chipowanie psa Misia. Ponieważ jestem diabelnie zmęczona, niedospana to, co powyżej pogrubiłam nie dla Ciebie ale dla siebie samej, cobym się nie zamotała, nie przeoczyła, że info już wrzuciłam. Oczywiście fakturę wrzucę też na 1 stronę. I znów pogrubienie. Mireczko... Plizzz... zrób zdjęcie numeru chipa, który pewno pan doktor wrzucił/ wkleił Ci w książeczkę i podeślij mi fotę na mail. Niestety na fakturze, ani w kopercie, tego numeru nie było. Quote
Iljova Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 emilia2280 napisał(a):bylam, widzialam, calowalam i... jadlam tort z jednego widelca z paniczem. a jak! Michoslaw nie tylko ma takie spojrzenie jak na najpiékniejszych fotkach, ale takze ma paniczowskie maniery. Mój pyszny tort z widelczyka podany do jego ust zjadl delikatnie i jakby tylko sztuccami jadal :) Lolka-Grubania przyszla po Misiu tez do mojego torta i zjadla tez z widelca mego a ja po nich, tylko, ze Lola kopala dolek i miala piasek w dziobie, który mi piéknie zaskrzeczal miédzy zébami ;pppp No nie chcesz go rozbestwić ???? tort ???? Micholkowi ????:-o:-o:-o:-o:-o Na zdjęciach widać jego elegancje i dostojność Quote
majqa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Kto wie, czy to nie był taki tort zwierzakowy! ;-) Quote
Iljova Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ja cały czas tak myślałam a teraz zastanawiam się jaki właściwie był ten tort ( ale jak Emi jadła zwierzakowy tort to nie wiem czemu ale mnie nie dziwi :loveu:) Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Wpadam i przyłączam się do podziękowań za deklarację kolejną:):):) Michalski się ucieszy!!!! Izuś kiedy mogę zadzwonić do Ciebie, mam pytanie:) Quote
elik Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) Ruch na dobrach Kadecikowych że cho, cho - wpłynęło 14 zł od Justyny Lipickiej, a wypłynęło 50 zł za chipowanie :) No i zabyłam o największej kwocie - 300,- zł za hotelik od 4.09. do 3.10. Jak ten czas leci :roll: Edited September 3, 2012 by elik Quote
majqa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aha.. Super to juterkiem do Justyny leci saszetka na smaczki. :-) Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Hi, hi, dzieje się!!! Elu dziękuje pięknie za gotowość pomocy na wątku tych maluchów i suni, jesteś kochana:):):) Quote
elik Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, dzieje się!!! Elu dziękuje pięknie za gotowość pomocy na wątku tych maluchów i suni, jesteś kochana:):):) Marysiu, trzymaj tam rękę na pulsie i kopnij tam kogo trzeba w odpowiednim momencie, żeby nie przegapiły sposobności :) I podrzuć proszę link do tamtego wątku, bo mi sie gdziesik zapodział, a chce sie z Emilką podzielić wieściami. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Dobrze Elu, tak zrobię;) A link już dołączam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231034-Wdzięcznośc-suki-nie-miała-granic-miot-do-adopcji/page2 Quote
elik Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Marycha35']Dobrze Elu, tak zrobię;) A link już dołączam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231034-Wdzięcznośc-suki-nie-miała-granic-miot-do-adopcji/page2 Dzięki :loveu: Quote
mira145 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Miałam dziś ciężki dzień.Padam na:sleep2: m...e jutro napisze co u Micholka;) Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Mireczko ściskam mocno, śpij spokojnie:) I błagam daj Micholcowi buzi w boczek od Marychy;) Quote
majqa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 mira145 napisał(a):Miałam dziś ciężki dzień.Padam na:sleep2: m...e jutro napisze co u Micholka;) Oczywiście. Ściskam mooocno! Wypocznijcie. :-) Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Jeszcze nocne hooooopy, ciekawe co się śni Michaśce ????? ;) Quote
Nicola Daniłowska Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Witam. Dziękuje za wiadomość.... Będę jego cichym aniołem.....:loveu: Pozdrawiam Quote
Iljova Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Super że jesteś tutaj z nami :-) Serdecznie witamy na wątku Kadeta Michosława :-) Quote
Nicola Daniłowska Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Witam..jestem..jestem....dziękuje za bukiet....ale się zawstydziochałam..i chcecie,żeby było łzawo.... Kadet zapadł mi w serce....tyle....pościągałam do swojej galerii zdjęć jego fotki- dziewczyny to co robicie to mistrzostwo świata.....wierze,że uda się.....pozdrawiam ciepło Quote
majqa Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Musi się udać, zwłaszcza, że kompanijaaa wokół Kadeta wyborowa! :-) Quote
Recommended Posts