Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Jutro wstawię jeszcze kilka..a może emilia2280 jak wróci też coś wyczaruje :razz:

mira145 napisał(a):
Prawie wszystkie dogomaniaczki z Kielc i okolic a jedna dogomaniaczka Emi 2280 zachwycały się dziś Misiem u mnie i mocno przytulały:evil_lol:

bylam, widzialam, calowalam i... jadlam tort z jednego widelca z paniczem. a jak! Michoslaw nie tylko ma takie spojrzenie jak na najpiékniejszych fotkach, ale takze ma paniczowskie maniery. Mój pyszny tort z widelczyka podany do jego ust zjadl delikatnie i jakby tylko sztuccami jadal :) Lolka-Grubania przyszla po Misiu tez do mojego torta i zjadla tez z widelca mego a ja po nich, tylko, ze Lola kopala dolek i miala piasek w dziobie, który mi piéknie zaskrzeczal miédzy zébami ;pppp

Posted

Nicola pisze na FB :

I cie nie opuszczę ..tak cie pokochałam, Kadeciku mój słodki chciałbyś być moim wirtualnym podopiecznym?
Bo ja bardzo bardzo chcę się tobą opiekować- proponuję kwotę...
kwotę 60PLN co miesiąc regularnie....zresztą dziś do p. Majki zadzwonię i wypytam się co i jak...całuję twój nosek
i wiesz co jak będziesz miał chwile to mogłabym sie z toba spotykać?????mocno ściskam

Bardzo dziękujemy Ci Kochana!!!

Posted

Eluś, przyszła faktura za chipowania Misia. W różnej rozdzielczości wysłałam Ci jej zdjęcia (konto pana doktora jest super widoczne).
Bardzo Cię proszę, ureguluj ten dług. W tytule wpłaty wpisz może:
nr faktury.... oraz chipowanie psa Misia.

Ponieważ jestem diabelnie zmęczona, niedospana to, co powyżej pogrubiłam nie dla Ciebie ale dla siebie samej, cobym się nie zamotała, nie przeoczyła, że info już wrzuciłam.
Oczywiście fakturę wrzucę też na 1 stronę.

I znów pogrubienie.
Mireczko... Plizzz... zrób zdjęcie numeru chipa, który pewno pan doktor wrzucił/ wkleił Ci w książeczkę i podeślij mi fotę na mail.
Niestety na fakturze, ani w kopercie, tego numeru nie było.

Posted

emilia2280 napisał(a):
bylam, widzialam, calowalam i... jadlam tort z jednego widelca z paniczem. a jak! Michoslaw nie tylko ma takie spojrzenie jak na najpiékniejszych fotkach, ale takze ma paniczowskie maniery. Mój pyszny tort z widelczyka podany do jego ust zjadl delikatnie i jakby tylko sztuccami jadal :) Lolka-Grubania przyszla po Misiu tez do mojego torta i zjadla tez z widelca mego a ja po nich, tylko, ze Lola kopala dolek i miala piasek w dziobie, który mi piéknie zaskrzeczal miédzy zébami ;pppp

No nie chcesz go rozbestwić ???? tort ???? Micholkowi ????:-o:-o:-o:-o:-o
Na zdjęciach widać jego elegancje i dostojność

Posted (edited)

Ruch na dobrach Kadecikowych że cho, cho - wpłynęło 14 zł od Justyny Lipickiej, a wypłynęło 50 zł za chipowanie :)
No i zabyłam o największej kwocie - 300,- zł za hotelik od 4.09. do 3.10.
Jak ten czas leci :roll:

Edited by elik
Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, dzieje się!!!
Elu dziękuje pięknie za gotowość pomocy na wątku tych maluchów i suni, jesteś kochana:):):)

Marysiu, trzymaj tam rękę na pulsie i kopnij tam kogo trzeba w odpowiednim momencie, żeby nie przegapiły sposobności :)
I podrzuć proszę link do tamtego wątku, bo mi sie gdziesik zapodział, a chce sie z Emilką podzielić wieściami.

Posted

Witam..jestem..jestem....dziękuje za bukiet....ale się zawstydziochałam..i chcecie,żeby było łzawo....
Kadet zapadł mi w serce....tyle....pościągałam do swojej galerii zdjęć jego fotki- dziewczyny to co robicie to mistrzostwo
świata.....wierze,że uda się.....pozdrawiam ciepło